*Summer In The City* Make-up Look

Sincer, nu aveam nici o idee cum as denumi machiajul asta, asa ca i-am dat numele melodiei pe care o ascultam in timp ce deschideam blogul :) In ultima vreme, am facut multe machiaje cu eyeliner si a inceput sa-mi placa atat de mult, incat il port si eu aproape zilnic. Astazi am vrut sa-l combin cu o umbra usor rosiatica, insa metalizata, si asta a iesit.

Am o obsesie mai veche care a revenit zilele astea, si anume rujul acesta roz pal, mat de la M.A.C. Mi se pare ca arata superb integrat in orice machiaj si, pentru ca este o nuanta rece, arata bine cu tenul usor bronzat. Voi aveti obsesii din astea? :)

Pentru ca nu am apucat sa fac poze intermediare, va voi da lista de produse folosite dar si pensulele cu care am aplicat produsele. M-au intrebat multe persoane cu ce anume aplic, asa ca incerc sa va explic cat mai detaliat.

Ten:

-fond de ten NARS Sheer Glow – Barcelona aplicat cu pensula RealTechniques by Samantha Chapman Stippling Brush.

-anticearcan M.A.C. Studio Finish Concealer – NW 30 tapotat cu degetele.

-M.A.C. Powder Blush – Harmony & Fleur Power aplicat cu pensula RealTechniques by Samantha Chapman Contour Brush & Blush Brush.

-Victoria’s Secret Luminous Cheek&Face Highlighter – Sea Shellsaplicat cu pensula M.A.C. 188.

Ochi:

-M.A.C. Metal-X Cream Shadow – Red Hot Copper aplicat cu pensula M.A.C. 217.

-Urban Decay Naked Palette – nuanta Toasted aplicata cu aceeasi pensula 217 pe pleoape.

-Urban Decay Naked Palette – nuanta Hustle aplicata cu pensula-creion sub ochi.

-M.A.C. Fluidline – Blacktrack aplicat cu pensula de artist.

-M.A.C. ZoomLash Mascara – Black.

-Make Up For Ever Waterproof Eyebrow Corrector – 03 Brunette aplicat cu pensula M.A.C. 266.

Buze:

-ruj M.A.C. Matte Lipstick – Please Me

-gloss M.A.C. Dazzleglass – Money Honey.

 

Summer Holiday Make-up: Smokey Eyes

Oficial, am intrat in vacanta pentru doua saptamani. In urmatoarele 2 saptamani voi profita ca nu se mai organizeaza nunti si voi incerca sa-mi iau o mica vacanta. As vrea sa-mi fac timp sa mai scriu si pe blog pentru ca simt ca l-am abandonat in ultima vreme.

Asa ca, dupa ce am lenevit in pat 2 ore, am zis ca ar fi frumos sa sarbatoresc momentul printr-un tutorial pentru voi, dupa ce am machiat atatea persoane in ultimele zile :)

Asa ca acesta ar fi un smokey eyes putin mai de vara, ceva care sa mearga cu un bronz usor si care sa nu incarce excesiv fata. Pentru ca am lucrat atat de mult in ultimele saptamani, nu am mai avut timp sa stau la soare asa ca bronzul s-a mai dus putin dar incerc sa-l resuscitez :)

Ca baza, am folosit No7 Protect&Perfect Serum Intense, apoi fondul de ten NARS Sheer Glow-Barcelona impreuna cu anti-cearcanul MAC Studio Finish Concealer -NW30 si pudra minerala MAC Mineralize Skinfinish Natural – Medium Dark. Am conturat sprancenele, pe care nu le-am mai pensat si le-am lasat sa se ingroase putin, cu Make Up For Ever Waterproof Eyebrow Corrector in nuanta 03 Brunette

Am inceput cu obrajii de data asta, am folosit M.A.C. Powder Blush – Fleur Power si iluminatorul Bobbi Brown Shimmer Brick – Bronze.

La ochi, am folosit M.A.C. Paint Pot Indianwood ca baza, peste care am aplicat fardul Style Predator de la M.A.C. pe care il puteti vedea si aici, impreuna cu quad-ul din care face parte. De altfel, toate nuantele folosite sunt din acesta, asa ca va recomand sa dati click pe link pentru a vedea culorile. Poate fi usor inlocuita cu Urban Decay Naked Palette, stiu ca multe dintre voi o aveti deja pe aceasta.

Pasul 2 a fost sa aplic nuanta cea mai inchisa in coltul exterior si sa blenduiesc spre mijlocul pleoapei. Am folosit pensula M.A.C. 217:

Apoi, am luat nuanta cea mai deschisa din set, Wild by Nature, si am blenduit pliul cu ea.

Am revenit la nuanta cea mai inchisa si am aplicat-o si pe pleoapele inferioare cu o pensula-creion, usor combinata cu prima culoare folosita, Style Predator:

In coltul interior, am folosit M.A.C. Naked Lunch, un roz pal sidefat. Apoi am folosit un creion kohl negru pe waterline si am rimelat genele cu mascara neagra M.A.C. ZoomLash.

Pe buze, am aplicat un ruj roz pal, mat cu putin gloss – MAC Lipstick Please Me si Money Honey Dazzleglass.

Initial, prinsesem parul intr-o coada lejera pe ceafa, dar apoi m-am razgandit si mi-am facut un coc dezordonat in crestet. Cum vi se pare mai ok? Eu prefer cocul pentru ca nu suport sa las parul liber pe caldura asta.

Noutati de la Skeyndor Barcelona si efectul cosmetic al extractului din venin de vipera..

Primul contact cu gama de produse Skeyndor a fost atunci cand am facut tratamentul facial la GETT’S si am ramas foarte placut impresionata. Asa ca, atunci cand am fost invitata la o ora de rasfat in oaza urbana creata la GETT’S din AFI Palace Cotroceni, am fost tare curioasa sa vad noutatile cu care a venit acest brand de skincare.

De cand am intrat, mi-a atras atentia mini-standul cu BB Cream-ul lor pe care mi-am propus sa-l incerc, tinand cont de gradele din aceasta vara. Dar pentru ca imi imaginez ca produsele Skeyndor nu sunt printre cele mai cunoscute la noi, cum de altfel nu erau nici pentru mine pana acum cateva luni de zile, voi incepe prin a va spune ca acest brand are la baza conceptul de cosmetica stiintifica si are in spate o echipa de cercetare plus esteticieni, chirurgi plastici si scientologi. Ingredientele de baza ale produselor Skeyndor sunt, printre altele, apa termala din masivul Sallies-de-Bearn, extractul din venin de vipera, hamamelisul si vitamina C de origine vegetala.

Sincera sa fiu, extractul din venin de vipera mi-a facut putin pielea de gaina asa ca am facut putin research si am aflat ca este unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru combaterea imbatranirii pielii, motiv pentru care este folosit cu preponderenta in produsele anti-ageing. Sau cel putin asa sustine Gwyneth Paltrow care foloseste creme de fata cu acest ingredient. Bineinteles ca o astfel de stire a creat ceva valva si parerile sunt impartite asa ca, sincera sa fiu, cred ca voi lua o astfel de crema sa o testez pentru ca sunt extrem de curioasa daca intr-adevar sterge ridurile. Probabil ca se foloseste un concentrat extrem de slab din acest extract de venin pentru ca, stim cu totii, veninul de vipera este toxic. Insa la cat de bine arata tenul lui Gwyneth, parca imi fac curaj.. :)

Hamamelisul este un ingredient foarte laudat pentru beneficiile lui cosmetice, in principal asupra tenului uscat, acneic sau gras, dar si pentru calmarea rosetii si a arsurilor solare. Am auzit de el de la expertii in make-up si skincare si am cautat mult timp la noi produse cu acest ingredient, fara succes insa. Cel putin pana acum.

Va voi enumera gamele de produse Skeyndor, ca sa va ajute la orientare si documentare:

-Skeyndor Essential – creata pentru ingrijirea zilnica a oricarui tip de piele.

-Skeyndor clear balance – ingrijire specifica pentru tenul gras, seboreic sau acneic, echilibreaza productia de sebuum si elimina impuritatile progresiv.

-Skeyndor Aquatherm – o gama creata pe baza de apa termala din Salies-de-Bearn, destinata special mentinerii echilibrului pielii sensibile.

-Skeyndor Platinum – tratament antiimbatranire, impotriva ridurilor si flaciditatii cauzate de varsta sau de factori hormonali. Potenteaza reinnoirea celulelor.

-Skeyndor Vitamina C – o linie ce are ca scop protejarea pielii de efectele nocive ale radiatiilor, cu efect antioxidant pentru tesut.

-Skeyndor Antioxidante – produce antiradicali liberi care ajuta la protectia pielii zilnic si la mentinerea unui ten tanar.

-Skeyndor Oxigeno – avand in compozitie ceramide, ajuta la oxigenarea si la iluminarea pielii care si-a pierdut stralucirea si tonusul.

-Skeyndor Svelte Contour – o linie de tratamente corporale destinata combaterii flaciditatii si celulitei.

-Skeyndor Men – produse special create pentru ingrijirea pielii barbatilor, mentine echilibrul cutanat si favorizeaza regenerarea celulelor.

Noile aparitii in gama de produse sunt liniile Dermapeel si Urban White, destinate tratamentelor de dermabraziune cosmetica si de albire a tenului, produse de machiaj profesional si de camuflare si gama de suplimente alimentare.

Produsele Skeyndor sunt disponibile in saloanele GETT’S si, zic eu, merita macar sa va interesati putin despre ele pentru ca suna extrem de interesant.

Voi reveni cu noutati si din segmentul de hair care si hair styling in urmatorul articol ;)

Top 10 produse cosmetice care arata senzational pe pielea bronzata

Suntem la mijlocul verii si deja ne bucuram de week-end-uri la mare, concedii in Grecia si zile intregi petrecute la soare asa ca a venit momentul sa aflam ce produse cosmetice scot cel mai bine in evidenta bronzul aramiu! Daca sunteti curioase cine ocupa locul 1 in acest clasament, nu trebuie decat sa cititi mai jos :)

10. Balsamul de buze cu tenta colorata

9. Oja corai

8. Uleiul de corp cu particule sidefate

7. Creionul de ochi mov-lila

6. Perle bronzante

5. Gloss-ul rosu-portocaliu

4. Blush-ul corai

3. Fardurile de pleoape metalizate

2. Pudra/Crema iluminatoare pentru fata

1. Rujul portocaliu

Summer Make-up: Neon Brights

Daca intrati in orice magazin de haine in acest moment, veti fi intampinate de culori vii, nuante vibrante, aproape fosforescente care arata superb pe un bronz aramiu, facandu-l sa para si mai intens.

Personal, prefer negru, negru si iarasi negru pe timp de toamna, iarna si chiar si primavara, dar vara imbratisez culoarea in toate formele si tonurile ei (recunosc, am purtat un top negru zilele trecute :P ). Asa ca am incercat un machiaj in nuanta mea preferata din ultima vreme: neo-orange.

Daca vi se pare prea mult sa purtati culori neon atat pe haine cat si in machiaj, si  sper din tot sufletul sa vi se para prea mult, alegeti ori una ori alta. Hainele neon arata superb cu un machiaj cat mai natural, aproape invizibil, in timp ce un machiaj cu o tusa neon arata mai bine cu o tinuta simpla, nude sau all-black.

Fiind culori atat de puternice, optati intre ochi si buze, niciodata impreuna! De exemplu, pentru acest machiaj am folosit un pigment portocaliu-roz neon ca tusa de culoare si i-am dat putina “greutate” cu un eyeliner negru, intr-o forma dramatica, in timp ce buzele sunt usor subliniate de un gloss natural.

TIP: Cu cat aveti ochii mai deschisi la culoare, cu atat eyeliner-ul negru va parea mai accentuat. Eu avand ochii caprui inchis, aproape negri, m-am putut juca cu niste codite exagerate, dar pentru ochii albastri sau verzi le-as face mai subtiri. Bineinteles, totul este optional, fiecare isi personalizeaza look-ul dupa cum doreste. Luati pozele de mai jos ca punct de plecare, ca pe o sursa de inspiratie ;)

Produse folosite:

-M.A.C. Face and Body Foundation – C4

-M.A.C. Studio Finish Concealer – NW30

-Make Up For Ever Super Matte Loose Powder

-M.A.C. Mineralize Skinfinish Natural – Medium Dark

-M.A.C. Powder Blush – Sincere & Fleur Power

-M.A.C. Cream Colour Base – Pearl

-Urban Decay Primer Potion – Eden

-M.A.C. Pigment – Neo-Orange

-M.A.C. Fluidline – Blacktrack

-Maybelline One by One Volum’ Mascara – Black

-Make Up For Ever Waterproof Brow Corrector – 03

-M.A.C. Fix+

-M.A.C. Dazzleglass – Steppin’ Out

Inca cateva poze, de final :)

Sunt foarte curioasa cum vi se pare machiajul, ce parere aveti despre culorile neon si cum ati purta voi un astfel de machiaj – asta daca l-ati purta in primul rand :)

Un alt exemplu de de machiaj cu eyeliner gasiti aici, o combinatie intre fard auriu si un cat-eye mult mai discret, sau aici pentru detalii legate de aplicarea tusului.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Festival/Concert Make-up – Machiajul pentru B’estfest

Week-end-ul trecut a fost B’estfest si sper ca cele 2 castigatoare alese pe blog s-au bucurat din plin de abonamentele castigate! Eu am apucat sa merg vineri seara la concertul Garbage, care a fost superb :)

Desi imi propusesem sa ajung si sambata si duminica, am lucrat tot week-end-ul. Insa vreau sa va arat machiajul pe care l-am purtat vineri seara.

Produse folosite:

-M.A.C. Face and Body Foundation – C3

-M.A.C. Studio Finish Concealer – NW20

-Make Up For Ever Super Matte Loose Powder

-M.A.C. Mineralize Skinfinish Natural – Medium Dark

-M.A.C. Cream Colour Base – Pearl

-M.A.C. Fluidline – Blacktrack

-Maybelline One by One Volum’ Mascara – Black

-M.A.C Satin Lipstick – Brave New Bronze

- Anastasia Beverly Hills Beauty Express For Brows And Eyes – Brunette

-M.A.C. Fix+

Ca rezistenta a machiajului, n-am avut nici o problema, in ciuda caldurii si a umezelii din aer. Din pacate, nu pot spune acelasi lucru despre rezistenta coafurii – mi-am ridicat parul intr-un coc de balerina in primele 15 minute :)

Voi ati ajuns la festival? Ce concert v-a placut?

 

Bridal&Event Make-Up

 

Castigatoarele abonamentelor B’estfest sunt…

.. Lucia Iacob si Denisa Roman!

Felicitari, fetelor, sa va bucurati de muzica buna, vreme frumoasa si sa ne vedem cu drag acolo! :)

Ca sa intrati in posesia abonamentelor, veti merge la intrare unde va fi un punct de acces si va veti spune numele, iar organizatorii va vor avea in evidenta si va vor inmana biletele/bratarile! :)

 

 

Festival Make-up – continuare

In urma articolului anterior despre machiajul de festival/concert, am o supriza pentru voi din partea organizatorilor B’estfest : 2 abonamente pentru toate cele 3 zile de concerte va sunt oferite, trebuie doar sa cititi in continuare! :)

Conditii de participare:

1. Like la pagina de Facebook a evenimentului – aici.

2. Like la pagina de Facebook a acestui blog – aici.

3. Lasati un comentariu (cu numele vostru complet) la articolul Festival Make-up in care imi spuneti cum vedeti voi machiajul potrivit de mers la concert/festival de muzica. Voi alege 2 comentarii ale caror “stapane” vor fi alese castigatoarele celor 2 abonamente, iar aceste abonamente vor putea fi ridicate la accesul la festival.

Data limita de inscriere: miercuri, 4 iulie 2012, ora 23:00.

Voi anunta castigatoarele joi, 5 iulie 2012, cat mai devreme posibil ca sa aveti timp sa va faceti planurile pentru wek-end-ul viitor.

Multa bafta! :)