Spring Smokey Make-Up

Am avut o perioada mai agitata si am lipsit de pe blog, dar asta nu inseamna ca nu m-am mai machiat :) In ultima vreme, am fost destul de consecventa in ceea ce priveste machiajul de zi – smokey eyes in nuante calde de maro, bej-camel, sofran si alte culori asemanatoare. Cred ca asta este felul meu de a chema mai repede vremea calda si pielea bronzata :)

In ultimele saptamani, am folosit Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector in nuanta Light (urmeaza review-ul imediat) pentru a avea tenul cat mai fresh si deloc incarcat. Am revenit la M.A.C. Studio Finish Concealer pentru a camufla cearcanele, momentan folosesc nuanta NW15 care e destul de deschisa. Am fixat machiajul tenului cu M.A.C Mineralize Skinfinish Natural – un alt produs preferat pentru ten – in nuanta Medium Plus. Apoi, am definit sprancenele cu Mak Up For Ever Waterproof Brow Corrector – 03.

Spring Smokey Eyes step-by-step:

- ca baza pentru ochi, am folosit un Paint Pot de la M.A.C. , nuanta Groundwork – un maro mat:

- pe pleoapa mobila si sub genele inferioare, am aplicat un fard maro ciocolatiu usor satinat – M.A.C. Carbonized:

- in pliu si sub ochi, am folosit o nuanta mata de bej-camel pentru a face trecerea dintre culori sa fie cat mai lina – M.A.C. Outre:

- am mai folosit sub ochi putin fard mat de culoarea sofranului, adica un maro-roscat – M.A.C. Saffron iar in pliu un strop de roz pentru a da putina culoare fara sa fie vizibil acest lucru – M.A.C. Free To Be.

Mascara este Maybelline One by One – Glam Black.

Blush-ul folosit este Sleek – Coral iar pe buze un balsam cu aloe vera, fara culoare.

In mare, asa m-am machiat aproape zilnic, iar in unele zile am adaugat si un eyeliner negru – M.A.C. Fluidline in nuanta Blacktrack. Astazi, de exemplu, am folosit eyeliner-ul doar pe waterline, la final, insa in alte zile am facut un cat-eye. Va arat si varianta aceea in curand ;)

Voi ce schimbari ati facut in machiaj de cand a venit vremea mai calda?

 

Lady Luxe Photoshoot

Fotograf: Catalin Fatu

Model: Oana Raluca

Make-up Artist: Anca Buzea

Hair Stylist: Monica Pui

Rochii: Diana Bobar

Bijuterii: Statement Jewelry by Ioana Enache

Locatie: Cepi Grand Ballroom

Before&After: Silvia

Mi-am propus sa fac cat mai multe sedinte de before&after, in masura in care am si timp, desigur. Am inceput cu acest machiaj, realizat pe draguta de Silvia. Ce parere aveti?

Daca aveti intrebari legate de vreun produs folosit, lasati un comentariu mai jos si va raspund cat pot de repede.

De obicei, aleg persoanele pentru aceste sedinte in urma unui anunt facut pe pagina de Facebook – Anca Buzea Make-Up. Daca vreti sa participati, dati un Like si urmariti pagina.

Sa aveti Sarbatori Fericite! :)

Sleek Make-Up Au Naturel Palette: Machiaj de zi

Ten: M.A.C. Face and Body – C3, M.A.C. Select Cover-Up Concealer NW20, Make Up For Ever Super Matte Loose Powder – 14, M.A.C. Bronzing Powder – Golden, Sleek Blush – Pomegranate.

Ochi: M.A.C. Paint Pots – Indianwood si Groundwork, Sleek Make-Up Au Naturel Palette, M.A.C Fluidline – Blacktrack, L’Oreal Volumissime Mascara – Black, Make Up For Ever Waterproof Brow Corrector – 03 Brunette.

Buze: Bourjois Contour Levres – 10 Espiegle, ruj M.A.C. – CremeCup si ruj L’Oreal Color Riche – 379 Sensual Rose.

Machiajul ochilor step by step:

- am inceput cu Bark, aplicat in pliu, coltul exterior al ochiului si la baza genelor superioare si am continuat cu Toast pe pleoapa mobila.

- am continuat cu eyeliner negru la baza geleor superioare, dar o linie extrem de subtire si am folosit acelasi eyeliner si sub genele inferioare, in coltul exterior al ochiului.

-am folosit Honeycomb in coltul intern al ochiului si Nougat sub sprancene. Cateva straturi de mascara si un strop de eyeliner pe waterline si gata!

Pentru restul fetei, e destul de simplu: putin contouring -click pe link pentru articol detaliat- cu pudra bronzanta M.A.C. si blush-ul Sleek – Pomegranate pe pometi.

Bridal Make-up: Nicoleta

Una din miresele mele preferate pentru ca este o frumusete atat in exterior, cat si in interior. Ea este Nicoleta. :)

Tried&Tested: No.7 Heavenly Hydration Moisture Mask

V-am povestit cate ceva despre produsele cumparate de la Boots – No.7 si am promis review-uri asa ca acum revin cu detalii despre masca hidratanta de fata.

O scurta descriere oficiala:

“Rasfata-ti pielea cu aceasta crema spumoasa luxurianta, delicios de usoara si de fina.Cu un efect imediat de hidratare, iti va lasa tenul complet revitalizat. Contine vitaminele A,C si E precum si extract de mar revigorant. Este ca un miracol care lucreaza in profunzime pentru a catifela, calma, ridica si lumina tenul. Este hipoalergenic si nu contine parfum.”

Mod de utilizare: se poate folosi atat ca crema hidratanta, cat si ca masca. Dupa demachiere si curatare, se aplica produsul in strat foarte subtire, daca doriti sa o folositi pe post de crema. Ca tratament intensiv de hidratare, aplicati un strat mai gros pe fata si gat si lasati sa actioneze minim 10 minute inainte de a indeparta cu un prosop curat sau cu un servetel.

Pareri personale: momentan, am tenul foarte uscat asa ca am folosit-o direct ca masca hidratanta. Am demachiat tenul bine-bine, am curatat cu un exfoliant usor pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata si am aplicat mascuta in strat destul de gros pe toata fata si pe gat. Am lasat-o aproximativ 25 de minute sa actioneze, timp in care vedeam cum este absorbita de catre tenul insetat :)

La inceput, am avut o senzatie extrem de placuta de calmare a pielii, exact cum a promis, dupa care simteam cum se relaxeaza efectiv pentru ca primeste hidratarea necesara. In functie de cat de repede si de mult intra in piele va veti da seama cata nevoie avea tenul vostru de acest tratament.

Am indepartat-o dupa 25 de minute usor, cu un servetel, si n-am mai aplicat nimic dupa aceea. Senzatia la atingere era de catifelare extrema, dar eu am simtit si ca am tenul extrem de curat dupa experienta asta. Mi-a calmat roseata din anumite zone ale fetei, avand tenul mai uscat in perioada aceasta a devenit si foarte sensibil la orice.

Nu am mai simtit nevoia de hidratare cu creme sau seruri in urmatoarele zile, dar am facut-o oricum, in cantitate mult mai mica, mai mult din reflex. Mi-a redat luminozitatea tenului, care din tern devenise piele de bebelus, si a uniformizat foarte bine pigmentul pielii.

Recomandat? Oooo da! :) Din tot sufletul si cu tot dragul! Incercati-o neaparat, este geniala! Mi se pare un inlocuitor excelent al tratamentelor de la salon.

Pret: 50lei in farmaciile Sensiblu.

Cantitate: 100ml.

Mod recomandat de utilizare: o data pe saptamana.

M.A.C. Tres Cheek & Reel Sexy Collections for Summer 2012

A trecut ceva timp de cand am discutat despre vreo colectie/produs M.A.C.  dar, vazand o parte din ce urmeaza sa se lanseze, nu m-am putut abtine sa va arat ce m-a entuziasmat.

Cred ca stiti deja parerea mea despre colectiile limitate M.A.C. – mult research inainte, pregatit listuta din timp, mers in magazin, tesat nuantele dorite si abia atunci luat decizia finala. In felul asta, nu ma las vrajita de multitudinea de culori si texturi si sunt sigura ca ajung acasa multumita de ce am cumparat. Sunt si cazuri in care ceea ce imi place in poze sa nu imi mai placa atunci cand le vad live din cauza texturii sau a aplicarii asa ca de multe ori lista se mai scurteaza.

Conform companiei, in luna aprilie urmeaza sa se lanseze colectia Tres Cheeky – contine 6 blush-uri pudra din care 5 cu finish Satin si unul singur cu finish Frost.

Este mai mult o colectie capsula, spre deosebire de majoritatea editiilor limitate lansate de M.A.C. care contin minim 10-15 produse pentru ten, ochi, buze si unghii. Dar poate tocmai de aceea imi place atat de mult, mai ales ca e axata pe blush, unul din produsele mele preferate :)

Nuantele sunt: Pink Tea, Lovecloud, Peony Petal, Modern Mandarin, Immortal Flower, Full Of Joy.

Colectia Reel Sexy este anuntata pentru luna mai 2012. Nu cred ca este colectia mare de la inceputul verii cu care ne-a obisnuit M.A.C. in fiecare an, aceea apare de obicei in luna iunie si este concentrata pe produse gen bronzere, Beauty Powders, Mineralize SkinFinishes in nuante extrem de frumoase pe care de obicei se bate lumea :) Dar asta nu inseamna ca nu am gasit si aici cateva produse de pus pe wishlist.

Reel Sexy contine: 4 rujuri – Pink Popcorn, Reel Sexy, Watch Me Simmer, Heroine; 4 Cremesheen Glass – Private Screening, Cinestyle, Color Saturation, Star Quality; 4 Eyeshadow Dinamic Duo; 4 creioane Kohl – Smolder, Heirloom, Hyacinth, Resort; un Mineralize Skinfinish – Lightscapade; 2 blush-uri – Pink Cult si Magenta; 3 oje – Screening Room, Vivid Effect, In The Dark…Purple.

Este o colectie destul de ampla, din care am ales doar o parte din produse, cele care m-au atras cel mai mult.

Cum vi se par, va atrage ceva din astea? Voi va faceti astfel de listute?