Sleek Make-Up Au Naturel Palette & Pomegranate Blush Overview

De curand, am primit din partea Makeup-Shop.ro spre testare cateva produse Sleek si, inainte de a va arata cateva look-uri posibile, vreau sa va arat produsele cat mai detaliat ca sa va puteti face o idee despre ele.

Pentru inceput, am avut posibilitatea de a alege una din palete si am zis ca e momentul sa vad cum arata Au Naturel – o urmaream de ceva vreme. Cateva poze mai jos.

De la stg la dr: Nougat, Nubuck si Cappuccino

De la stg la dr: Conker, Moss si Bark

De la stg la dr: Honeycomb, Toast si Taupe

De la stg la dr: Mineral Earth, Regal si Noir

In cateva cuvinte, prima impresie pe care mi-a lasat-o paleta a fost una buna – culorile sunt foarte frumoase, mi-a placut faptul ca majoritatea nuantelor sunt mate si am intuit bine ca va fi o paleta foarte buna pentru machiaje naturale. Ofera, in acelasi timp, posibilitatea unor combinatii mai elegante sau senzuale.

Dupa ce am facut swatch-urile, m-a deranjat foarte tare ca primele 3 nuante, cele mai deschise, nu ieseau deloc bine. Sper sa fie cat de cat ok pentru voi – neclaritatea pozei se datoreaza imposibilitatii aparatului de a face focus pentru ca nu sesiza culorile. Ah, sa nu uit, pentru swatch-uri am folosit Urban Decay Primer Potion ca baza. Mi se parea incorect sa fac swatch-urile direct pe mana, unde pielea este cu totul diferita decat cea de pe pleoape.

Culorile mi se par destul de bine pigmentate, cu cateva exceptii. Nuanta Nougat m-a dezamagit cel mai tare, dar ii mai acord o sansa in momentul in care voi face si cateva machiaje cu aceasta paleta. Poate atunci se va comporta mai bine.

Nuantele mate de la Sleek mi se par extrem de uscate, cred ca ar trebui sa gaseasca o solutie pentru asta. Desi nu pot spune ca prefer nuantele sidefate, cel putin in aceasta paleta, sunt bine realizate. Par mai mult metalizate, ceea ce arata foarte bine, in timp ce Taupe este singura nuanta extrem de sidefata. Ca fallout, si aceasta paleta sta destul de prost la acest capitol. Lucrul acesta ma deranjeaza la toate paletele Sleek. Daca vreau sa fac un machiaj mai intens cu fardurile Sleek, incep intotdeauna cu ochii si termin cu machiajul tenului pentru ca altfel muncesc de 2 ori mai mult.

Mi-au placut extrem de mult nuantele Moss, Mineral Earth, Regal, Cappuccino, Honeycomb si Toast. Nubuck mi se pare interesant dar trebuie sa vad cum se comporta intr-un machiaj. Noir este acelasi in toate paletele Sleek, este un negru mat foarte bun.

Mai departe, ca blush am ales nuanta Pomegranate – aici o sa risc putin incercand sa-i descriu nuanta in cuvinte. Nu are nici o legatura cu asteptarile mele datorate numelui – Pomegranate adica rodia este un fruct rosiatic pe cand blush-ul este un roz destul de puternic cu o tenta de mov in el. Este usor shimmery, nu ii pot spune sidefat pentru ca ar fi prea mult. Particulele respective nu se vad prea tare in swatch, mi se par discrete si imi place mult acest lucru.

Ma astept sa arate foarte bine aplicat pe pometi pentru ca swatch-ul a iesit extrem de frumos. Imi place foarte mult cum se aplica, in general blush-urile Sleek mi se par o investie extrem de inteligenta, nu exista nici unul care sa ma fi dezamagit pana acum.

Produsele pot fi gasite pe www.makeup-shop.ro. Paleta are pretul de 33,99lei in timp ce blush-ul costa 27,99lei.

Tried&Tested: Anastasia Beverly Hills Lash Genius Waterproof Top-Coat Mascara

 

Vi s-a intamplat vreodata sa dati peste un obiect care sa va sune atat de ciudat si de intortocheat, sa jurati ca nu ii veti gasi vreodata vreo utilitate si in secunda in care incepeti sa-l folositi sa nu mai vreti sa va despartiti de el? Cam asa a fost cu mine si cu Lash Genius. L-am primit pentru testare, m-am uitat stramb la el cateva zile pana m-am convins sa-l incerc macar si, de atunci, caut ocazii in care sa dea gres :) Pana acum, nu le-am gasit, dar mai incerc, promit!

Ce este de fapt: o mascara transparenta care se aplica peste mascara obisnuita pentru a o transforma intr-un produs waterproof atunci cand este nevoie.

Descrierea produsului:

  • nu strange genele in smocuri
  • hipoalergenic
  • nu incarca mascara folosita ca baza
  • nu usuca genele

Cum l-am testat: am aplicat o mascara obisnuita pentru volum in 2-3 straturi, dupa care am am aplicat Top Coat-ul Anastasia in 2 straturi extrem lejere. Dupa care am mers la sala unde m-am agitat aproximativ o ora, am facut dus si mi-am dat cu apa pe fata, am stat 10 minute in abur intens si m-am dus la oglinda :) Sincer, m-as fi asteptat sa se fi intins macar putin, tinand cont prin cate trecusem, insa nimic. Si pentru ca tot nu eram convinsa, m-am frecat cu mainile la ochi – nu foarte tare, insa, pentru ca am zona ochilor sensibil. Nimic. Nu s-a intins absolut deloc! Genial, nu-i asa? :)

Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca in momentul in care am dat cu apa pe fata nu s-au strans genele in smocuri mai groase, cum se intampla de obicei cand mergem la piscina si avem o mascara waterproof. Adica e ok ca nu s-a intins, credeti-ma pe cuvant, dar faptul ca mi-a pastrat genele separate ca atunci cand le-am rimelat, ei bine, asta m-a convins sa va povestesc despre el :)

Mi se pare o comoditate foarte mare sa ai o mascara normala si un top coat pe langa, sa poti sa-ti faci mascara sa fie waterproof numai atunci cand la meteo se anunta o zi ploioasa, sau cand vrei sa mergi la plaja ori la un film foarte trist, sau in ziua nuntii – credeti-ma, toate miresele plang la un moment dat in acea zi :)

Cum s-a comportat la demachiere: am folosit un demachiant obisnuit, nici macar unul pentru mascara waterproof, si s-a curatat foarte delicat. Nu a fost nevoie sa trag de piele sau sa agresez zona ca sa indepartez produsul. Nu mi s-au inrosit ochii, nu am avut senzatie de mancarime sau usturime a pielii din jurul ochilor cum am patit la alte produse waterproof. Ceea ce este un mare plus din punctul meu de vedere. Intr-adevar, mi s-a parut putin ciudat ca s-a dus cu demachiantul meu normal, dar atata timp cat nu se intinde in conditii de umezeala, nu ma plang. Testul urmator va fi la vara, o zi intreaga la plaja – va anunt cum a decurs ;)

Disponibilitate: din luna mai 2012 in magazinele Anastasia Beverly Hills din Baneasa Shopping City si Hotel Radisson Bucuresti.

Pret: in State va fi 21 USD – nu am inca pretul in lei.

Spring Make-Up Trend: Peaches

O culoare ce revine in tendinte aproape in fiecare primavara, piersiciul in mai toate nuantele lui, este modalitatea cea mai rapida de a improspata tenul si a face trecerea spre machiajul primavaratic. Mie-mi place pentru ca se potriveste tuturor nuantelor de ten, de la albul cel mai portelan pana la tenul masliniu sau cel mai bronzat posibil.

Pentru tenul afro-american, mai bine folositi o nuanta intensa de portocaliu, ceva mai puternica decat un piersiciu, pentru a se vedea bine culoarea.

BLUSH – Poate cea mai usoara modalitate de a purta piersiciu este blush-ul. Purtata in obraji, aceasta culoare ne intinereste, ne da un aer proaspat si sanatos, ne invioreaza toata fata. Blush-ul poate fi aplicat discret, intr-o singura tusa, sau cu o saturatie putin mai mare a culorii, pentru efect de sculptare a pometilor.

Exemple: M.A.C. – Peaches sau Melba, Benefit – Coralista, Georgia sau Papa Don’t Peach, Sleek Make-Up – Life’s A Peach, NARS – Sex Appeal, Douceur, Gina sau Gilda, Make Up For Ever – #14, Chanel – Espiegle, Givenchy Le Prisme Blush – Vogue Orange, Lancome – Peach Fever, Dior Blush – 553 Peachy Keen, Revlon – Tawny Peach 02, LORAC – Peach, YSL – 07 Coriander.

BUZE – Prefer rujurile sau gloss-urile piersicii pe un ten putin mai bronzat. Pana vine vara si apucam sa mergem la plaja, as folosi un ruj piersiciu aplicat prin tapotare usoara cu degetele pentru a crea mai mult o idee de pata de culoare decat o aplicare intensa, cu contur de buze si tot tacamul.

Exemple: Stila Lip Glaze – Peach, YSL Rouge Glossy Satin – Orange de Chine, Maybelline Color Sensational Lipcolor – Coral Pop, Max Factor Lipstick – Pink Brandy, Revlon Lipstick – Smoked Peach, Revlon Lipgloss – Coral Reef, Bobbi Brown Lip Gloss – Peach, Benefit Her Glossiness – You Dind’t Hear It From Me, YSL Touche Brilliance – #05, Lancome Lipstick – Coral Goddess, Sleek Make-Up Pout Polish – Peach Perfection sau Electro Peach, M.A.C. Lipstick – Vegas Volt sau Neon Orange.

Features & Interviews part II

In caz ca nu urmariti pagina de Facebook asociata acestui blog, iata doua interviuri la care am avut deosebita placere sa raspund.

Pentru www.business24.ro, un material axat pe machiajul femeilor de cariera, cateva recomandari si alte detaliii – http://www.business24.ro/lifestyle/fashion/machiajul-o-arta-make-up-artistul-dior-iti-dezvaluie-secretele-high-class-1508987

Pentru www.amelie.ro, un articol despre make-up mai pe larg, inceputuri, pareri si altele – http://amelie.ro/beauty_queen/exclusiv-interviu-cu-anca-buzea-make-up-artist-dior

Sper sa va placa! :)

DIOR Diorskin Forever Flawless Perfection Fusion Wear Make-up SPF25

Pe langa serumul ONE Essential a carei descriere o gasiti aici, am ramas extrem de impresionata si de noul fond de ten – Diorskin Forever. Avand o parte din ingrediente in comun, va puteti imagina ca, folosite impreuna, cele doua produse dau rezultate incredibile.

Descrierea oficiala: mai mult decat un fond de ten, este o combinatie intre un produs de machiaj si ingrijire. Un fond de ten fluid ce contine agenti de hidratare, ingredienti pentru matifiere si extract de floare de nalba pentru a rafina textura pielii si a amplifica rezistenta machiajului. In timp, tenul devine uniform si mai catifelat.

Disponibilitate in doua texturi – o versiune fluida si o versiune compacta reincarcabila. Pentru varianta fluida exista 12 nuante, in timp ce pentru cea compacta exista 10 nuante.

Caracteristici:

  • grad de acoperire mediu spre ridicat.
  • finish semi-mat.
  • aspect natural, nepudrat.
  • nu incarca tenul si nu are efect de masca.
  • folosit zilnic, ajuta la tratarea imperfectiunilor si netezeste tenul.
  • factor de protectie solara 25

Ce mi-a placut la acest fond de ten este ca indeplineste toate promisiunile facute. Eu l-as recomanda persoanelor cu ten mixt sau gras-uleios, categoric il recomand persoanelor cu ten problematic, acneic, cu imperfectiuni. Nu l-as recomanda persoanelor cu ten uscat sau celor cu ten matur deoarece efectul de matifiere evidentiaza ridurile. Pentru aceste tipuri de ten, incercati mai bine Capture Totale (ten matur) sau Diorskin Nude.

M-a impresionat si rezistenta lui – daca in brosura promotionala este mentionat ca rezista intre 12 si 16 ore, eu l-am folosit zilnic, aplicat la 8-9 dimineata si pana seara la 11 nu am simtit nevoia de retus.

Ce mi-a placut cel mai mult insa, este aspectul final – cu adevarat arata ca o a doua piele. De obicei sunt reticenta cand aud astfel de descrieri, dar incercandu-l m-am convins. Si nu doar pe tenul meu, ci pe al atator alte persoane.

Feedback din partea clientelor care au testat acest fond de ten: persoanele cu tenul mai gras decat al meu au constatat un luciu discret in zona T dupa o zi de purtare, insa “nimic deranjant, care sa necesite neaparat retus”, iar o alta domnisoara extrem de spontana a spus ca “arata exact ca atunci cand dai cu pensula in Photoshop, curata tot” :)

Forever acopera extrem de bine tenul acneic, iata o demonstratie de before/after:

TIP: aplicati extrem de putin fond de ten si uniformizati bine cu ajutorul unei pensule sau chiar cu degetele. Avand o formula destul de consistenta, este suficienta o cantitate foarte mica de produs pentru acoperirea intregii fete. La o astfel de textura usor pudrata, este recomandata folosirea discreta oricum.

Pret: 220lei.

Cantitate: 30ml.

Articolul despre experienta la podiumul Dior poate fi gasit aici.

Tried&Tested: Tratament facial la GETT’S Hair Studio Radisson

Cu ocazia zilei de 8 martie, am avut placuta surpriza sa fiu invitata la GETT’S pentru un tratament facial cadou, asigurand-ma ca voi intampina primavara cu zambetul pe buze – asa spunea invitatia, iar eu m-am conformat. Nu de alta, dar fiecare interactiune pe care am avut-o cu Lavinia, responsabilul lor de PR, a fost una extrem de placuta si mi-a parut rau cand nu am putut ajunge la evenimentele organizate de ea anul trecut. Parerea mea sincera este ca cea mai buna carte de vizita a unui brand este omul de PR, prima “garnizoana”, iar Lavinia a fost mereu extrem de atenta si delicata, motiv pentru care o apreciez foarte tare.

Si ma bucur foarte tare ca am facut-o pentru ca lucrul inceput foarte frumos de ea a fost continuat fara repros de catre cei de la salon.

Vreau sa mentionez ca eu am ales GETT’S Hair Studio Radisson Blu pentru ca imi este cel mai accesibil, iar zilele trecute am apucat sa si onorez invitatia. De la momentul in care am facut programarea, intreband daca pot veni cu aparat foto si daca imi este permis sa pozez in timpul tratamentului, pana la Daniela, cosmeticiana pe care simt ca mi-a fost dat sa o intalnesc, si pana la Ionut care ne-a ajutat entuziast cu pozele, pot spune ca formeaza o echipa frumoasa.

In urma unei analize succinte, Daniela a concluzionat ca am tenul putin deshidratat, ca dupa iarna, dar si putin sensibil si cu vasele capilare usor dilatate in zona nasului. Motiv pentru care am beneficiat de un tratament ESSENTIAL pentru hidratare intensiva – mai pe scurt, 2 ore de rasfat total.

Produsele folosite fac parte din gama SKEYNDOR, asta ca sa evit sa ma repet la fiecare etapa a tratamentului. Am mers nemachiata la salon, evident, avand doar mascara pe gene. Am inceput cu o demachiere ca la carte a ochilor si a tenului, dupa care tonifiere cu Cleansing Emulsion – atat demachiantul cat si lotiunea tonica fac parte din gama Camomille, pentru curatare in profunzime si improspatare.

Apoi, Daniela a trecut la o exfoliere usoara pentru indepartarea celulelor moarte, exfoliere realizata cu un masaj facial extrem de placut.

Pentru ca trecuse ceva timp de la ultima vizita la cosmetica, m-a trecut, pret de 20 minute, la vapori si apoi o mica extractiepont: pentru persoanele cu tenul deshidratat, extractia este usor mai neplacuta pentru ca impuritatile sunt ceva mai inchistate, insa nici nu ne chinuim asa tare cu sebumul, asa ca ceea ce castigam pe de-o parte, pierdem pe alta :)

Pentru a dezinfecta zonele usor “chinuite” si pentru a activa circulatia sanguina si limfatica, a trecut la Electroderm despre care ea spune ca il prefera in continuare, in detrimentul altor aparate mai noi. De altfel, am remarcat ca a insistat foarte mult pe drenajul limfatic. Chiar si masajul facial, realizat pe fiecare zona a fetei in parte, a fost realizat cu acest scop.

Mi-a explicat ca acesti pasi ii adapteaza in functie de fiecare clienta in parte si cum m-a cam certat pentru consumul regulat de cafea, a insistat ca am retentie de apa si sa am mai multa grija. Lucru care m-a atins pentru ca asta spun si eu tuturor, sa nu uite sa bea apa si exact asta am facut in ultimele zile..

Dupa aceea, a folosit tratament-fiola Colagen+Elastin Factor, aplicat si acesta cu miscari de netezire si drenare. Aici m-a impacat cu un masaj absolut divin al fetei, umerilor, inclusiv al bratelor, totul axat pe cateva puncte-cheie pentru drenare. Da, veti auzi de multe ori cuvantul “drenare” pana la finalul articolului. Mi-a mai explicat si ca factorul de colagen este un concentrat hidratant cu efect imediat ce ofera atat suport cat si protectie tonusului.

A urmat un masaj cu crema Wheat Germ Oil pentru elasticitate, produsul fiind extrem de bogat in vitamina E, vitamina A si extract de sambure de mar ce are ca scop hranirea si reinnoirea elasticitatii pielii. Din nou, masajul a fost facut pentru drenaj limfatic specific varstei. Apoi, a urmat o masca hidratanta cu argila iluminatoare ce favorizeaza schimburile la nivelul epidermei. In cele 20 de minute cat am stat cu masca pe fata, Daniela mi-a masat mainile si bratele, ajutandu-ma sa ma relaxez atat de tare incat aproape am atipit.

Recomandarile Danielei pentru ingrijirea de acasa includ: demachierea temeinica, si nu o singura data, ci de 2 ori, aplicand demachiantul pe fata si masand usor timp de 1-2 minute, urmand sa fie sters cu dischete de vata; folosirea zilnica a unui tonic si a unei creme cu aminoacizi; realizarea unui peeling si aplicarea unei masti hidratatante o data pe saptamana; mers la tratament facial o data pe luna; tratament in cure la schimbarea de anotimp.

Costul tratamentului de care am beneficiat eu este de 158lei si a durat 2 ore.

Concluzii imediat dupa tratament: imi simteam tenul atat de lejer de parca era un fulg iar la atingere era extrem de hidratat si catifelat. Extractia mi-a lasat puncte rosii, insa acestea s-au calmat pana a doua zi, cand tenul arata impecabil, luminos, numai bun de mangaiat! :) Si pentru ca mi-a palcut foarte mult de Daniela, i-am promis ca peste o luna ma voi intoarce la ea!

Am intrebat ce alte variante de tratament puteti gasi la ei. In functie de tipul vostru de ten si de nevoile acestuia, puteti alege intre tratamentele bazice (pentru ten gras, pentru hidratare&fermitate), tratamentele bazice de lux (Aquatherm pentru ten sensibil sau matur), tratamentele specifice (corectiv, eternal, anti-rid la nivel de celula sau tesut), tratamentul pentru fermitate, tratamente de mezoterapie.

 

 

Dior ONE Essential Face & Eye Serum

Mi-am promis ca, atunci cand voi termina campania Dior, va voi povesti despre produsele care mi-au placut cel mai mult. Avand ocazia sa lucrez cu toata gama lor, de la skincare pana la make-up, am pus ochii pe cateva produse absolut fantastice, care au avut rezultate minunate si am zis ca merita sa va spun cate ceva despre ele!

Ei bine, dintre toate produsele, cel mai mult m-a incantat serumul de fata ONE Essential – l-am aplicat pe toate tipurile de ten, de la cel uscat la cel gras-uleios pana la tenul sensibil, si pe aproape toate categoriile de varsta. Pot spune cu mana pe inima ca m-a uimit de fiecare data!

Dar sa o iau de la inceput, iata o scurta prezentare a serumului: “eliminand toxinele, serumul One Essential ajuta la regenerarea celulelor, redand luminozitatea si elasticitatea tenului. Este un produs anti-ageing extrem de hidratant. Are o textura foarte lejera, nu este deloc gras iar pielea il absoarbe extrem de rapid. Ajuta la tratarea simptomelor de imbatranire – riduri, pierderea fermitatii pielii, pete pigmentare. Aplicat inainte de orice alt tratament, sporeste eficacitatea ingredientelor active anti-ageing si da tenului un aspect extrem de proaspat.”

Ce am remarcat eu in momentul folosirii: majoritatea clientelor prezentau tenul deshidratat, in principal datorita vremii (vorbim despre luna februarie) dar si datorita lipsei de hidratare corespunzatoare. Indiferent ca a fost vorba de un ten tanar sau unul matur, unul gras-uleios sau unul uscat sau chiar sensibil, serumul a fost absorbit foarte usor de catre piele si toate clientele au mentionat ca se simte extrem de proaspat si placut. Avand in compozitie extract de nufar, are si un miros care a fost admirat de toata lumea. In unele cazuri, l-am folosit impreuna cu crema HydraLife, insa de cele mai multe ori l-am aplicat singur, urmat fiind de fondul de ten.

Avand textura atat de lejera, in maxim 2-3 minute a intrat complet in piele si a permis aplicarea extrem de uniforma a fondului de ten. Functioneaza ca o excelenta baza de machiaj. Practic, netezirea tenului era vizibila cu ochiul liber iar acesta a fost factorul care m-a impresionat cel mai tare. La atingere, pielea devine foarte catifelata insa aspectul revigorat si luminos este cel care m-a convins de calitatea produsului.

Modalitate de aplicare: de doua ori pe zi, dimineata si seara. Se foloseste o cantitate mica, cam cat un bob de mazare, pentru intreaga fata.

Cantitate si pret: produsul este disponibil in varianta de 30ml, 50ml si 75ml. Nu am lista de preturi disponibila, din pacate, insa va pot spune ca pretul pentru cel mare este in jur de 550-600lei. Este un produs scump, nu vreau sa va mint, insa este un produs extrem de bun iar asta mi-au confirmat-o toate doamnele si domnisoarele care au avut ocazia sa-l incerce cu ocazia acestei campanii. Ma gandesc ca varianta de 30ml este ceva mai accesibila dar voi reveni cu niste preturi mai exacte.

Gasiti aici cateva poze din aceasta campanie Dior cu o parte din machiajele realizate.

Daca va place acest gen de postare si sunteti curioase sa aflati cate ceva despre alte produse Dior care m-au impresionat, astept parerile voastre mai jos, in comentarii. De asemenea, daca vi se par produse prea scumpe si nu vreti sa cititi despre ele, sunt la fel de curioasa sa va aflu punctul de vedere.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

 

Oriflame lanseaza Ecobeauty, noua gama de creme bio

Aseara am avut placerea sa merg, invitata fiind de Andressa, la intalnirea bloggeritelor organizata de Oriflame Romania si Fast Forward Communications pentru a discuta putin despre ce inseamna sa fii eco, cum privim cosmeticele bio si cam ce facem noi in viata de zi cu zi pentru a ne respecta planeta.

Ca mai toate brandurile suedeze, si Oriflame este extrem de dedicat protejarii mediului inconjurator si a transformat aceasta dragoste pentru natural intr-o filosofie de companie, dupa cum mi s-a dovedit si aseara in timp ce discutam cu cele doua reprezentante ale companiei. Am discutat putin si despre un subiect foarte sensibil pentru mine, si anume testarea produselor cosmetice pe animale. Am abordat tema asta si pe pagina de Facebook recent si parerile au fost impartite – cum ca animalele nu au suflet, ca decat sa suferim noi mai bine ele si asa mai departe. Discutand despre asta, s-a reconfirmat ca Oriflame nu testeaza pe animale si nu pot decat sa imbratisez initiativa lor si sa le dau o mare bila alba! Dar despre asta, mai pe larg, in alta postare ;)

Vreau sa revin la gama EcoBeauty si la prezentarea frumoasa de la Casa Raw.Z unde am facut cunostinta mai in profunzime si cu stilul de viata raw-vegan. Daca cititi de mai mult timp blogul, probabil stiti deja cat de mult imbratisez stilul de viata sanatos si sportul, dar asta nu inseamna ca nu fac si excese uneori :) Dupa care, bineinteles, incerc sa-mi spal pacatele urmand un stil de viata foarte cuminte. Iar aseara, fiind dupa un week-end in care am profitat de putin limb liber, am simtit ca o seara de raw-vegan este exact ce aveam nevoie.

Ce inseamna raw-vegan? Un stil de viata in care alimentatia este bazata pe fructe, legume, seminte si care propune alternativa gustoasa pentru orice inseamna carne, oua, lactate. Nimic nu este gatit la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius pentru a pastra vitaminele si enzimele alimentelor.

Cat de ciudat suna asta pentru noi, cei ce traim intr-o metropola in secolul 21? Extrem de ciudat! Mereu m-am intrebat oare iti poate tine de foame o astfel de dieta? Dar va trebui sa stau toata ziua in bucatarie sa pregatesc mancarea? Ei bine, m-am saturat repejor pentru ca totul a fost foarte consistent si am inteles ca retetele sunt usor de pregatit odata ce te obisnuiesti cu stilul raw. Cateva poze sa va conving si pe voi dupa care trecem repejor la creme :)

Ce inseamna gama EcoBeauty de la Oriflame: trei creme de fata cu formule naturale, care ingrijesc si hidrateaza pielea. Avem asa – crema de zi (39,99lei) care contribuie la regenerarea pielii si atenueaza imperfectiunile, crema de noapte (39,99lei) care intinereste tenul in timpul somnului si crema pentru zona ochilor (21,99lei) care diminueaza ridurile fine, pungile de sub ochi si cearcanele.

Gama Ecobeauty este certificata de patru organizatii internationale nonguvernamentale care activeaza in domeniile ecologiei -  Fairtrade, Ecocert, The Vegan Society si FSC. Produsele din aceasta gama contin 95% ingrediente naturale, obtinute din surse regenerabile, gestionate responsabil si monitorizate. Formulele nu contin substante derivate din animale, parabeni, silicon, uleiuri minerale sau arome sintetice, iar ambalajul este realizat din materiale 100% reciclabile.

Ce mi s-a parut extrem de simpatic a fost felul in care a fost realizat comunicatul de presa – imprimat pe o hartie de orez grunjoasa, foarte texturata, in care au fost incorporate seminte ce pot fi plantate in ghiveci. Nu am intrebat ce va iesi din aceste seminte, vreau sa fiu surprinsa :)

Care am fost cele care am palavragit cateva ore la Casa Raw.z? :) Andressa.ro, Adina Necula, toane.ro, Raluca Pop, andreeastan.ro, anamatei.ro, printreranduri.eu, andreeaburlacu.ro, cele doua fete extrem de dragute de la poshmagazine.ro si inca doua fete si mai dragute de la divahair.ro :)

P.S.: Gasiti Casa Raw.Z pe str. Elena Cuza nr.8, sector 4, Bucuresti.

 

 

Elegant&Classy Evening Make-Up

A trecut ceva timp de cand am postat ultimul machiaj normal, ceva care sa fie purtabil, asa ca am profitat de prima ocazie ivita si am incercat sa fac cateva poze pe fuga, inainte de a iesi in oras.

In ideea ca poate va inspira pentru un machiaj de seara elegant, cu ochii conturati discret si buze rosii, va las cu pozele de mai jos si cu lista de produse folosite.

Ten: Make Up For Ever Matt Velvet + -035, Max Factor Stick Concealer -08, Make Up For Ever Super Matte Loose Powder – 14, M.A.C. Powder Blush – My Highland Honey, Victoria’s Secret Luminous Cheek&Face Highlighter – Sea Shells.

Ochi: Urban Decay Primer Potion – Eden, M.A.C. Eyeshadows – Outre, Free To Be, Girlie, Carbonized, Make Up For Ever Eyeshadow – Eggshell, L’Oreal Volumissime Mascara – Black, Max Factor Kohl Pencil – Natural Glaze. M.A.C. Eyeshadow – Espresso pentru sprancene.

Buze: M.A.C. Lip Pencil – Cherry, M.A.C. Lipstick – Lady Danger.

Urmatorul machiaj va avea tutorial, promit :)

Fashion Make-Up: Inspired by Gareth Pugh F/W 2012-2013

Una din prezentarile mele preferate de la Paris Fashion Week pentru sezonul de toamna-iarna 2012-2013 este categoric Gareth Pugh – descrierea Dark Alien Warrior Women Come To Life spune tot.

Machiajul este aproape inobservabil, stiu, dar asta nu m-a impiedicat sa am propria viziune despre cum ar fi aratat modelele odata ce au imbracat acele haine. Iar viziunea este cam asa: