*Summer In The City* Make-up Look

Sincer, nu aveam nici o idee cum as denumi machiajul asta, asa ca i-am dat numele melodiei pe care o ascultam in timp ce deschideam blogul :) In ultima vreme, am facut multe machiaje cu eyeliner si a inceput sa-mi placa atat de mult, incat il port si eu aproape zilnic. Astazi am vrut sa-l combin cu o umbra usor rosiatica, insa metalizata, si asta a iesit.

Am o obsesie mai veche care a revenit zilele astea, si anume rujul acesta roz pal, mat de la M.A.C. Mi se pare ca arata superb integrat in orice machiaj si, pentru ca este o nuanta rece, arata bine cu tenul usor bronzat. Voi aveti obsesii din astea? :)

Pentru ca nu am apucat sa fac poze intermediare, va voi da lista de produse folosite dar si pensulele cu care am aplicat produsele. M-au intrebat multe persoane cu ce anume aplic, asa ca incerc sa va explic cat mai detaliat.

Ten:

-fond de ten NARS Sheer Glow – Barcelona aplicat cu pensula RealTechniques by Samantha Chapman Stippling Brush.

-anticearcan M.A.C. Studio Finish Concealer – NW 30 tapotat cu degetele.

-M.A.C. Powder Blush – Harmony & Fleur Power aplicat cu pensula RealTechniques by Samantha Chapman Contour Brush & Blush Brush.

-Victoria’s Secret Luminous Cheek&Face Highlighter – Sea Shellsaplicat cu pensula M.A.C. 188.

Ochi:

-M.A.C. Metal-X Cream Shadow – Red Hot Copper aplicat cu pensula M.A.C. 217.

-Urban Decay Naked Palette – nuanta Toasted aplicata cu aceeasi pensula 217 pe pleoape.

-Urban Decay Naked Palette – nuanta Hustle aplicata cu pensula-creion sub ochi.

-M.A.C. Fluidline – Blacktrack aplicat cu pensula de artist.

-M.A.C. ZoomLash Mascara – Black.

-Make Up For Ever Waterproof Eyebrow Corrector – 03 Brunette aplicat cu pensula M.A.C. 266.

Buze:

-ruj M.A.C. Matte Lipstick – Please Me

-gloss M.A.C. Dazzleglass – Money Honey.

 

13 thoughts on “*Summer In The City* Make-up Look

  1. Super frumos machiajul Anca! Nici eu nu eram mare fan al eyelinerului dar incet – incet m-am indragostit de el :) Trebuie doar sa ma mai exersez sa imi iasa coditele perfecte si la fel :D

  2. foarte frumos arata…o sa incerc sa ma reindragostesc de eyeliner….ar trebui sa imi cumpar unul..Anca, ma ajuti cu o sugestie? Multumesc!

  3. Salut, Anca! Imi poti raspunde, te rog, la o intrebare? Stiu ca spuneai ca cearcanele tale sunt pronuntate… si eu am aceeasi problema. Daca ar fi sa aleg un singur produs de machiaj, concealer-ul al fi acela. Eu folosesc de vreo 4 ani unul de la Maybelline dar in ultimul timp ma bate gandul sa incerc si MAC. Stiu ca tu folosesti Studio Finish; eu am intrat la ei pe site si am vazut ca au vreo 5 tipuri. Evident, sunt confuza. Imi poti recomanda ceva, te rog? Am tenul uscat, nu am cosuri, pete sau decolorari ale tenului, am 27 de ani – as avea nevoie strict pentru cearcane. Iti multumesc in avans. Te pup!

  4. este superb machiajul!! Pentru cele care au pleoapa lasata spre exterior, cum este bine sa aplicam eyeliner? Eu am o forma aiurea in exterior, parca mi se lasa ochiul:|, dar imi place mult eyelinerul si as vrea sa mi-l aplic si eu in mod corect.

  5. buna anca!
    la sprancene ce ai folosit? sprancenele tale sunt tatuate? ale mele au cam inceput sa cheleasca si nu stiu cu ce sa imi dau sa umplu golurile.
    multam si pupici

    • Am mentionat mai sus :) -Make Up For Ever Waterproof Eyebrow Corrector – 03 Brunette aplicat cu pensula M.A.C. 266.
      Nu am sprancenele tatuate. Iti recomand acest produs, este perfect pentru asa ceva.

  6. Buna, Anca! Care este cel mai bun fond de ten pe care l-ai folosit pana acum? Sunt foarte indecisa si voiam sa-ti cer si tie parerea. Pupici!

    • Este un subiect foarte var, depinde foarte mult de tipul de ten, de ocazie, de stilul de machiaj, de gradul de acoperire de care ai nevoie. Pentru mine, cel mai bun fond de ten este M.A.C. Face&Body.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>