Top 10 produse cosmetice care arata senzational pe pielea bronzata

Suntem la mijlocul verii si deja ne bucuram de week-end-uri la mare, concedii in Grecia si zile intregi petrecute la soare asa ca a venit momentul sa aflam ce produse cosmetice scot cel mai bine in evidenta bronzul aramiu! Daca sunteti curioase cine ocupa locul 1 in acest clasament, nu trebuie decat sa cititi mai jos :)

10. Balsamul de buze cu tenta colorata

9. Oja corai

8. Uleiul de corp cu particule sidefate

7. Creionul de ochi mov-lila

6. Perle bronzante

5. Gloss-ul rosu-portocaliu

4. Blush-ul corai

3. Fardurile de pleoape metalizate

2. Pudra/Crema iluminatoare pentru fata

1. Rujul portocaliu

6 thoughts on “Top 10 produse cosmetice care arata senzational pe pielea bronzata

  1. Am observat ca ai inclus foarte mult portocaliu/peach/ corai in postarea ta, dar cum de nu ai spus nimic de albastru roial sau turcoaz? As vrea sa aud parerea ta in legatura cu aceste culori :) .
    Te pup.

  2. Folositor post. Deabia astept sa ma mai bonzez umpicut. Sunt complet impotriva statului la soare fara SPF 30 (minim) dar pe timpul verii folosesc autobronzantul St.Tropez care e absolut genial. Nu am mai comentat niciodata, dar sa sti ca te am la speed dial la rubrica beauty. You really are amazing.

  3. Anca, imi poti spune, te rog, unde as gasi Pudra Iluminatoare de la Bourjois? Si bronzerul m-ar interesa. Mi se par atata de dragute ambalajele. Ca o ciocolata :) Am cautat in Sephora si Douglas, dar nu am gasit. Se gaseste la noi in tara? :*

    • Am vazut bronzer-ul asta la noi, era la un stand Bourjois intr-un hypermarket din Bucuresti dar imi scapa numele… Voi verifica zilele astea si revin cu raspuns mai exact :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>