Gossip Girl Royal Wedding Inspired Make-up

Dupa cum am dezvaluit inca din titlu, astazi am vazut cel mai nou episod din Gossip Girl – “The Royal Wedding” si ce mi-a placut a fost stilul de machiaj purtat de Blair si Serena. Mai exact, m-a atras textura produselor folosite.

Cu toate ca cele doua persoanje au machiaje destul de diferite, am fost de-a dreptul vrajita de aspectul lor per total: totul arata atat de proaspat si capteaza lumina intr-un mod atat de discret si diafan incat mi-a facut pofta sa realizez un machiaj foarte luminos, perfect pentru o nunta regala! :) Sper sa va placa si voua si sa va inspire in alegerea machiajului de maine, din week-end sau chiar de nunta!

Ca sa nu mai spun ca textura cremoasa si hidratanta a produselor folosite s-a dovedit a fi exact ce avea nevoie tenul meu putin mai uscat din cauza frigului! ;)

Este atat de simplu incat nu am mai facut tutorial step-by-step. Sunt cateva puncte-cheie de care am tinut cont:

  • fondul de ten trebuie sa fie cat mai fluid si lejer, cu un grad mic de acoperire. Preferabil intr-o nuanta deschisa, sa dea aspectul de ten de portelan.
  • camuflarea imperfectiunilor se face cu un corector strict in zonele in care se simte nevoia, nimic mai mult.
  • blush-ul si iluminatorul sa fie cremoase pentru a da aspectul de proaspat.
  • am evitat pudra, singura exceptie fiind in zona de sub ochi pentru a fixa concealerul.
  • fardurile pentru pleoape sa fie usor sidefate sau chiar metalizate si aplicate extrem de lejer.

Produse folosite:

fond de ten M.A.C Face And Body – C1, concealer M.A.C. Select Cover-Up NW15, kit Anastasia pentru sprancene – Brunette, NARS Multiple – Palm Beach ca blush, Victoria’s Secret Luminous Cheek&Face Highlighter – Sea Shells, Bobbi Brown Eyeshadows – Champagne Quartz, Velvet Plum, Copper Cocoa, NARS Eyeshadow – Etrusque, Maybelline One by One mascara, Sleek Make-Up Pout Paint – Port, Pin-Up, Bourjois 3D Gloss – 18 (incolor).

Sunt curioasa daca va place pentru ca, pentru prima data dupa mult timp, am evitat complet creionul negru si aplicarea fardului sub genele inferioare. Nu am conturat mai deloc ochii, am mers pe un auriu discret in coltul interior si o nuanta discreta de maro in coltul exterior. Am evitat sa evidentiez pliul ochiului, am zis ca o schimbare este mereu binevenita.:)

Buzele sunt ceva mai viu colorate, dar daca vi se pare prea mult puteti alege oricand sa folositi un simplu balsam sau doar gloss-ul incolor.

Si uite asa, ne pregatim de Februarie deja! :)

 

Backstage @ Razvan Ciobanu Fashion Show – December 2011

Location: Loft Lounge

Models: Studio 1 Model Agency

Hair by Jovschi Studio

Make-Up: Denisa Dumitru & Anca Buzea

Puteti vedea show-ul aici: http://www.youtube.com/watch?v=dCQUm2J2q8c

 

Rita Muresan “Going Out With My Friends” Fashion Show – Backstage Photos

Locatie: BOA – Beat Of Angels

Photos: Catalin Fatu

Hair: Monica Pui & Scoala de Coafura Cornel Saru

Key Make-Up Artist: Anca Buzea

Make-Up Team: Alexandra Baloiu, Brandusa Bordeianu, Elena Weber, Adriana Divoiu, Simona Musat.

 

 

 

 

Care este blush-ul potrivit pentru machiajul cu ruj rosu?

Mi-am pus intrebarea asta de multe ori.. Rujul rosu este suficient de intens incat sa creeze un machiaj de sine statator – frantuzoaicele au lansat moda de a purta un chip nude cu buze rosii, insa mi se pare destul de greu de purtat. Eu, cel putin, am nevoie de cateva corectii pentru ca am fata alungita si ochii mici asa ca, oricat m-ar avantaja rujul rosu – e adevarat ca distrage atentia de la ochi – tot simt nevoia de putin blush.

Am scris mai demult despre cum obtinem the perfect red lip, gasiti aici articolul respectiv. Dar ce facem mai departe? Cum continuam machiajul daca simtim nevoia de ceva mai mult?

Am incercat multe variante – blush in mai multe culori, chiar si bronzer sau pur si simplu un iluminator si atat. Parerea mea este ca bronzer-ul in combinatie cu buze rosii si tenul nebronzat – doar suntem in mijlocul iernii – incarca mult prea tare, asa ca prefer sa-l evit.

Blush-ul pudra, de orice culoare ar fi el, arata usor nepotrivit – nu e complet deplasat, insa exista o varianta mai buna! Am incercat si varianta blush-ului ceva mai rosiatic, in ideea de simetrie cromatica, dar parca e putin prea mult. Cel piersiciu nu se potriveste absolut deloc, la fel si cel mov.

Dupa mai multe incercari, am ajuns la concluzia ca nu doar culoarea blush-ului este importanta, ci si textura lui. Eu am urmarit sa obtin un aspect fresh in obraji, care sa arate cat mai natural si sa nu iasa prea mult in evidenta. Solutia: blush crema roz!

Cel putin asta este varianta mea preferata. Va las cu cateva poze in care veti vedea combinatia mea preferata de produse:

Eu am folosit un NARS Multiple in obraji, nuanta Maui – am prezentat aici produsul, un iluminator crema Victoria’s Secret Luminous Cheek&Face Highlighter, nuanta Sea Shells mentionat aici.

Imi place foarte mult pensula Real Techniques Contour Brush pentru aplicarea blush-ului crema. Inainte foloseam o pensula duo-fibre – M.A.C. 188 – dar mi se pare mai buna pensula Real Techniques pentru contur, obtin o aplicare mult mai precisa. Am prezentat pensulele RT aici, daca nu ati citit deja articolul, eu zic ca merita sa aruncati o privire.

Nu trebuie sa folositi exact aceleasi produse, puteti sa lucrati cu ceea ce aveti deja. Incercati totusi sa mergeti pe textura cremoasa, veti vedea ca acolo este secretul! ;)

Rujul este M.A.C. Russian Red, am vorbit despre el aici, iar fondul de ten este Make Up For Ever Matt Velvet +. Nu am folosit deloc pudra.

Pentru sprancene, am ales creionul M.A.C. Lingering, am vrut sa fie ceva mai discret de data asta. Mascara folosita este Maybelline One by One si am folosit o pensula-creion pentru a intinde creionul negru in linia genelor. Cand folositi creion kohl, puneti si putin fard in aceeasi culoare pentru a nu-l lasa sa se intinda.

Destul de simplu odata ce am aflat micile secrete, nu?

Week-end Overview

Dupa o saptamana foarte agitata, cu multe intalniri, cateva sedinte foto si o serie de machiaje diferite, am profitat de un week-end linistit in care am dormit, am baut cafeaua preferata la Starbucks si am cautat inspiratia in razele soarelui si in aerul proaspat care miroase a primavara.

Am admirat acest machiaj..

Am mancat macarons..

Am visat la cateva carti..

http://www.amazon.co.uk/Alexander-McQueen-Savage-Beauty-Metropolitan/dp/0300169787/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1326672368&sr=1-3

http://www.amazon.co.uk/Makeup-Your-Mind-Express-Yourself/dp/0847836452/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1326672526&sr=1-1

http://www.amazon.co.uk/Carine-Roitfeld-Irreverent/dp/0847833682/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1326672368&sr=1-1

Am ascultat incontinuu cateva melodii..

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/GnXFJOXvL_A” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/cE6wxDqdOV0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Voi ce ati facut in week-end?

 

 

 

The Girl With The Dragon Tattoo Make-Up

Unul din filmele mele preferate dintre cele aparute in ultima perioada – The Girl With The Dragon Tatoo – si unul din personajele mele preferate – Lisbeth Salander cu look-ul ei gotic, foarte intunecat si sprancenele decolorate. Era doar o chesiune de timp pana sa ma joc putin cu machiajul ei. Ador genul asta de make-up, in stilul Corpse Bride si Edward Scissorhands :)

Machiajul a fost creat de Pat McGrath, artistul meu preferat, si executat de Jenny Fred pe setul din Suedia. Iata ce spune Pat McGrath despre machiajul lui Rooney Mara (Lisbeth Salander) in The Girl With the Dragon Tattoo: “It had to look like Lisbeth did the makeup herself. Not like a makeup artist did it for her. If you’re this ultra-tomboy, you’re not comfortable getting the perfect face in the mirror, right? Instead, we kept the skin really clean and raw and focused on shaping the eyes … There was no foundation. I wanted her skin to be translucent and for it to change color in the cold.”

In cazul meu, nici nu se pune problema sa arate tenul atat de alb fara fond de ten asa ca am incercat sa obtin acel aer de tomboy cu niste umbre al caror scop este sa faca fata mai dura si am folosit un fond de ten mai deschis – Make Up For Ever Matt Velvet + in nuanta Ivory. Pentru restul fetei, am combinat un bronzer extrem de deschis cu un fard gri mat – daca folositi direct fardul gri, machiajul fetei va arata patat.

Pentru ochi, am inceput cu un creion negru cat mai cremos pe care l-am blenduit pe toata pleoapa – Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil, nuanta Zero, urmat de un fard negru mat din paleta Sleek Storm. Din aceeasi paleta, am folosit nuanta de maro inchis mat pentru a estompa marginile.

the girl with the dragon tatto make-up step 01 - creion negru

the girl with the dragon tatto make-up step 02 - fard negru mat

the girl with the dragon tatto make-up step 03 - fard maro+negru sub ochi

the girl with the dragon tatto make-up eye - final

Sprancenele au fost “sterse” cu un anticearcan lichid si o pensula pentru sprancene – M.A.C. Select Cover-Up Concealer NW15.

the girl with the dragon tattoo make-up detail

La fel si buzele, trebuie sa para cat mai sterse – dupa ce am acoperit cu putin fond de ten, am folosit rujul M.A.C. Myth aplicat prin tapotare cu degetul – efectul este mult mai neglijent-rock fata de o aplicare cu pensula cand devine opac.

Cam atat. Nu e un machiaj prea complex, care sa necesite multe produse,  insa compenseaza prin impact – contrastul dintre ochii fumurii si sprancenele decolorate mi se pare genial!

M.A.C. Lipstick Collection & Swatches

La indemnul Iuliei Badita, va voi arata colectia mea de rujuri M.A.C. in ideea ca poate va ajuta in cautarile voastre. Am impartit rujurile pe game de culori pornind de la nuante de bej-nude, roz, coral si rosu si culori atipice.

Inainte sa trecem la partea frumoasa, culorile, sa intram putin in partea tehnica :) Rujurile M.A.C. au cateva finish-uri diferite. Atunci cand alegeti un ruj, e bine sa luati in considerare mai multe aspecte, pe langa culoarea pe care o are in tub. Ne intereseaza textura rujului, gradul de opacitate, intensitatea nuantei, rezistenta produsului si felul in care se aplica pe buze. Iata care sunt finish-urile rujurilor M.A.C.:

AMPLIFIED CREME – foarte cremoase, cu luciu intens, foarte pigmentate!

FROST – pigment intens cu un luciu usor metalizat, cu mai mult sau mai putin sidef.

GLAZE – culori mai putin intense cu un luciu discret spre mediu.

LUSTRE – culori semi-transparente cu aspect lucios, foarte hidratant.

MATTE - culori intense, fara nici un pic de luciu, usuca putin buzele.

SATIN - culori vii cu un aspect semi-mat, hidrateaza usor buzele.

SHEER – culori mai putin intense, destul de transparente, cu aspect foarte natural.

Rujuri bej-nude:

MAC Myth Lipstick - Satin

MAC HoneyLove Lipstick - Matte

MAC Brave New Bronze Lipstick - Satin - Limited Edition

MAC Faux Lipstick - Satin

MAC Beige Nude Lipstick Swatches - left to right: Myth, HoneyLove, Brave New Bronze & Faux

Rujuri roz:

MAC Cremecup Lipstick - Cremesheen

MAC Please Me Lipstick - Matte

MAC Chatterbox Lipstick - Amplified

MAC Pink Lipstick Swatches - left to right: Cremecup, Please Me & Chatterbox

Rujuri corai si rosii:

MAC Vegas Volt Lipstick - Amplified

MAC Hibiscus Lipstick - Cremesheen - Limited Edition

MAC Lady Danger Lipstick - Matte

MAC Kanga Rouge Lipstick - Amplified - Limited Edition

MAC Russian Red Lipstick - Matte

MAC Coral&Red Lipstick Swatches - left to right: Vegas Volt, Hibiscus, Lady Danger, Kanga Rouge & Russian Red

Rujuri in culori atipice:

MAC Bronze Shimmer Lipstick - Frost

MAC Courting Lilac - Glaze

MAC Cyber Lipstick - Satin

MAC Atypical Lipstick Swatches - left ro right: Bronze Shimmer, Courting Lilac & Cyber

Puteti gasi produsele in magazinul M.A.C. din Baneasa Shopping City, la parter. Pretul unui ruj este de 79lei.

Am facut un LOTD cu rujul Myth aici, am mai scris despre cateva rujuri M.A.C aici, am prezentat rujul Hibiscus aici, impreuna cu colectia din care face parte, am purtat Russian Red aici si Brave New Bronze aici, am facut topul rujurilor preferate aici.

Sper sa va ajute si sa va inspire! :)

The Big Cleanse – Detoxifierea din Ianuarie cu un SPA la tine acasa

La inceputul fiecarui an, dupa ce trece perioada Sarbatorilor, perioada in care trebuie sa particip la mese in familie care au, de obicei, cate 4-5 feluri de mancare, toate la fel de delicioase dar pline de calorii, imi place sa petrec luna ianuarie in program de detoxifiere. Si cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca asta. Nu aveti ce pierde oricum :)

Daca va amintiti toate fripturile de la masa de Craciun, portiile de cartofi cu rozmarin, salata de beouf decorata frumos cu maioneza, carnati si muraturi, cozonacul delicios servit impreuna cu cafea si toate dulciurile consumate in luna decembrie, va puteti imagina ca toate aceste excese se vor reflecta in felul in care aratam. Rezultatul: tenul devine ceva mai tern, incarcat, fondul de ten nu se mai asaza la fel de frumos, zona ochilor este ceva mai umflata din cauza lipsei de hidratare si a noptilor pierdute.

Va voi spune ce fac eu pentru a “sterge” luna decembrie de pe pielea mea si poate va inspira. Imi place sa incep procesul de detox din exterior, iar varianta cea mai rapida si la indemana este un scrub pentru fata – in momentul acesta imi place foarte mult Clean&Clear Blackhead Clearing Daily Scrub. Ma ajuta sa curat porii si sa scap de punctele negre in acelasi timp. Dupa folosire, fata arata intotdeauna mai luminoasa, indeparteaza celulele moarte de la suprafata epidermei si netezeste pielea.

In acelasi timp, aleg un scrub si pentru corp – cel din gama de iarna de la Body Shop – Cranberry Joy – are un miros foarte placut, fructat, si este extrem de eficient. Imi mai place si scrub-ul de corp de la Sabon – Vanilla Coconut – si stiu ca in luna ianuarie au si oferta pentru cutia de 500 ml.

Daca nu vreti sa cumparati un scrub, puteti oricand sa amestecati intr-un castron un pumn de zat de cafea cu 300ml de ulei de masline si sa masati intreg corpul. Avantajul este ca zatul de cafea activeaza circulatia sanguina in timp ce uleiul de masline lasa pielea extrem de hidratata si cu un luciu discret care mi se pare foarte estetic.

In urmatoarea seara, imi place sa pregatesc cada cu apa calda, nu fierbinte pentru ca usuca pielea, in care pun saruri si putin spumant de baie pentru rasfatul maxim. Daca aprindeti si cateva lumanari aromate si stingeti lumina, relaxarea este garantata! ;) Tot de la Body Shop, din gama SPA Wisdom Japan, imi place foarte mult Japan Yuzu & Green Tea Bath Salts – are un miros atat de placut si e atat relaxant incat dorm ca un bebelus dupa aceea.

In timp ce ma relaxez in atmosfera de SPA, pun si o masca hidratanta pe fata. Cred ca stiti deja cat de mult imi plac mascutele Montagne Jeunesse si de obicei o aleg pe cea cu saruri de la Marea Moarta. Imi place sa impart acest ritual pe mai multe seri si incep intotdeauna cu gomajul pentru ca, odata indepartate celulele moarte, toate tratamentele aplicate ulterior sunt mai eficiente.

Dupa ce spal parul cu sampon, intotdeauna de 2 ori – prima data pentru indepartarea sebumului si a impuritatilor si a doua oara pentru tratarea firului in lungime – il sterg usor cu prosopul si aplic o masca de par pe care o las sa actioneze cel putin 30 de minute. De aproximativ jumatate de an folosesc masca Moroccanoil Intense Hydrating Mask Argan Oil Enriched si sunt extrem de multumita de ea – hidrateaza excelent, face parul mai lucios si il hraneste in profunzime. Plus ca este mult mai moale, mai usor de coafat si, cel mai important pentru parul meu ondulat, este mai putin predispus la electrizare. Produsele Moroccanoil sunt disponibile pe www.strawberrynet.com.

Programul de detox continua si dn punct de vedere alimentatie: aleg ceaiuri de plante in loc de cafea, renunt complet la carnea rosie in favoarea pestelui si incerc sa mananc cat mai multe salate. In loc de garnitura de cartofi sau orez, prefer legume ca spanac, broccoli si sparanghel.

Daca lucrati la birou, un mic truc este sa aveti intotdeauna langa voi carrot sticks. Luati cativa morcovi, ii curatati, ii taiati fasii pe lungime si ii puneti intr-un pahar umplut trei sferturi cu apa. Cand simtiti nevoia sa rontaiti ceva, luati un morcov in loc de covrigei, chipsuri, napolitane, bombonele si alte alimente care nu aduc nimic benefic organismului.

Dimineata, la micul dejun, puteti sa va faceti un shake din legume si fructe in loc sa faceti o omleta – galbenusurile de ou sporesc colesterolul, iar uleiul in care prajiti ouale nu este cu nimic mai prejos.

Incercati ca, in luna ianuarie, sa hidratati pielea mai mult decat o faceati inainte pentru ca aerul rece ne afecteaza fara sa ne dam seama. Nu uitati de crema de corp, crema de maini, balsamul pentru buze si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Si, cel mai important, beti cat mai multa apa plata!

Despre cursurile Beauty Make-Up Academy..

Am mentionat ca am urmat niste cursuri de perfectionare si v-am promis ca va povestesc mai detaliat ce s-a intamplat acolo pentru ca am fost foarte incantata.

Despre Beauty Make-Up Academy am scris in acest articol din luna septembrie cand am fost invitata la masterclass-ul tinut de Doinel Ungureanu si mi-a placut atat de mult incat am decis sa ma inscriu la cursurile lui pana la urma. Simteam nevoia de o imbunatatire din punct de vedere tehnica de machiaj si am simtit ca va fi locul potrivit pentru a invata lucruri noi. S-a dovedit ca nu m-am inselat.

Sunt cateva modificari in ceea ce priveste BMA (Beauty Make-Up Academy) fata de momentul la care am scris articolul anterior. Locatia este diferita, programa este putin diferita, costurile sunt altele. Voi incepe prin a va spune in ce a constat modulul urmat de mine, iar la final voi include si alte informatii despre BMA. Orice intrebari aveti dupa ce cititi acest material, puteti sa le puneti in comentarii, mai jos.

Eu am optat pentru modulul de o luna de zile care are urmatoarea descriere:

Detalii despre modulul O Luna de Zile

Asa cum scrie in descriere, timp de 4 saptamani am mers religios la curs, de la 10 dimineata pana la 3 dupa-amiaza, de luni pana vineri. Si tot asa cum a demonstrat la masterclass, Doinel ne-a aratat o noua tehnica de aplicare a machiajului care a schimbat mai tot ce invatasem pana atunci. Am mai scris in trecut despre cursuri si carti de make-up, puteti gasi materialele respective aici si aici, asa ca va dati seama de ce simteam nevoia de un curs serios. Iar domeniul acesta este intr-o permanenta schimbare si evolutie, asa ca nu strica un mic refresh din cand in cand nici daca esti printre cei mai priceputi artisti din lume.

Ce anume a fost atat de fascinant la curs? Pe langa faptul ca Doinel are un portofoliu extrem de solid si multi ani de experienta in domeniu, are si un stil de lucru destul de diferit fata de alti artisti pe care i-am cunoscut pana acum. Ma veti intreba ce este atat de diferit la tehnica lui si imi va fi foarte greu sa exprim in cuvinte, trebuie sa vedeti cu ochii vostri ca sa intelegeti. In afara de preferinta lui pentru lucrul cu pensule de pictura (lucru de care ne-am molipsit si noi in timpul cursului si care ne-a ajutat sa obtinem efecte foarte interesante in machiaj), ne-a aratat efectiv cum sa tinem pensulele, in ce unghi si in ce maniera, pentru a obtine rezultate demne de adevarati profesionisti.

Mentionez ca am fost 4 cursante – Doinel mi-a explicat ca prefera sa lucreze cu maxim 4 persoane de fiecare data pentru a se putea ocupa personal de fiecare cursant in parte. Iar asta chiar a fost un avantaj pentru noi!

Descrierea modulului: Am lucrat cate un stil de machiaj in fiecare saptamana – in fiecare luni, Doinel ne arata machiajul respectiv printr-o demonstratie live, urmand ca in urmatoarele zile sa-l exersam pe diferite modele. Am invatat sa facem corectii in functie de fizionomii, forma ochilor si tipul de ten. Pornind de la linia italiana si trecand prin banana inchisa, smokey eyes (care nu este deloc ceea ce stim noi ca este), haloul (care este gresit numit smokey eyes de catre toata lumea), am incheiat cursul cu o sedinta foto – un fel de “examen de absolvire”.

Spre deosebire de alte scoli de machiaj din Bucuresti, produsele cu care am lucrat sunt de buna calitate – majoritatea sunt Make-Up For Ever si SLA, putin MAC, Kryolan, Ben Nye. Mentionez lucrul acesta pentru ca stiu ca alte scoli lucreaza cu produse vechi, unele expirate, sau chiar cu branduri neprofesioniste si nu mi se pare corect. Deasemenea, mi-a placut faptul ca, desi eram 4 cursante, nu am dus lipsa de pensule si nu a fost ca la alte cursuri, unde lucram cu pensule vechi si ponosite, care isi pierdusera de mult forma si erau de o calitate foarte proasta. Materialele cu care lucrezi sunt foarte importante si stiu din proprie experienta ca nu multe scoli investesc in necesarul pentru cursanti.

Ce a insemnat pentru mine cursul BMA: In urma acestui modul de o luna de zile, am simtit o evolutie clara a stilului de machiaj si pot spune ca rezultatul obtinut acum este mult mai bun, totul arata mult mai natural, mai feminin si deloc incarcat. Am invatat cum sa obtin machiaje mult mai fine, cum sa realizez o aplicare mult mai precisa si cum sa folosesc un schelet de baza al machiajului pentru a obtine multe alte stiluri care pana atunci mi se pareau extrem de complicate si eram convinsa ca se pot obtine numai prin Photoshop. Am invatat si sa depistez abuzul de Photoshop din industria de make-up si cat de nociva este aceasta pentru reputatia unui make-up artist. Tot nu inteleg de ce atat de multi artisti din Romania se ascund in spatele Photoshop-ului cand este cat se poate de evident ce stii sa faci in momentul in care ajungi in fata unei cliente, dar asta e alegerea personala a fiecaruia dintre noi. E un subiect mult prea complex si ar trebui discutat intr-un post exclusiv.

De ce va recomand cursurile BMA? Pentru ca da, vi le recomand din tot sufletul! Cu toata sinceritatea, sunt de parere ca, la momentul de fata, BMA este singura scoala adevarata de make-up din Romania, singurul loc in care chiar inveti cum sa lucrezi si nu ti se iau banii degeaba!

Daca sunteti la inceput de drum si nu stiti cum sa intrati in aceasta bransa, nu numai ca veti invata sa lucrati impecabil, dar veti beneficia si de contacte utile pentru a va construi o cariera. Daca aveti deja putina experienta in acest domeniu, cred ca e un loc bun sa va imbunatatiti stilul, sa evoluati ca artist si sa treceti la nivelul urmator. Pe mine m-a impresionat Doinel prin felul in care povesteste experientele prin care a trecut, ce a invatat din toate astea si cum va poate ajuta asta pe voi. Din ce am intalnit pana acum in breasla, artistii din Romania nu prea sunt dispusi sa ofere informatii, nu au deschiderea si onestitatea pe care am intalnit-o la artistii straini, de exemplu, asa ca va recomand sa profitati de Doinel la maxim si sa invatati cat de mult puteti de la el!

Ca sa va faceti o idee despre ce se intampla la curs, am atasat cateva poze de la modulul nostru:

Informatii despre Beauty Make-Up Academy:

Locatia scolii este centrala si usor accesibila, pe Calea Dorobantilor. Spatiul este foarte placut si este echipat si cu studio foto. Am atasat si cateva poze in care sunt descrise si alte module disponibile la BMA, in functie de ce doriti sa invatati si timpul pe care il aveti la dispozitie:

Make-up update de 5 zile: 20-24 Februarie, 21-25 Mai.

Modulul de o luna va fi in urmatoarele intervale: 16 Ianuarie-12 Februarie; 5-31 Martie; 16 Aprilie-13Mai; 11 Iunie-7 Iulie, 22 Iulie-19 August.

Castigatoarea machiajului de Revelion – Amalia

Am anuntat giveaway-ul la inceputul lunii decembrie, am ales castigatoarea cu ajutorul random.org pe 30 decembrie iar pe 31 seara a avut loc sedinta de make-up.

Iata cateva poze, de la inceput la sfarsit: