Summer Make-up: Neon Brights

Daca intrati in orice magazin de haine in acest moment, veti fi intampinate de culori vii, nuante vibrante, aproape fosforescente care arata superb pe un bronz aramiu, facandu-l sa para si mai intens.

Personal, prefer negru, negru si iarasi negru pe timp de toamna, iarna si chiar si primavara, dar vara imbratisez culoarea in toate formele si tonurile ei (recunosc, am purtat un top negru zilele trecute :P ). Asa ca am incercat un machiaj in nuanta mea preferata din ultima vreme: neo-orange.

Daca vi se pare prea mult sa purtati culori neon atat pe haine cat si in machiaj, si  sper din tot sufletul sa vi se para prea mult, alegeti ori una ori alta. Hainele neon arata superb cu un machiaj cat mai natural, aproape invizibil, in timp ce un machiaj cu o tusa neon arata mai bine cu o tinuta simpla, nude sau all-black.

Fiind culori atat de puternice, optati intre ochi si buze, niciodata impreuna! De exemplu, pentru acest machiaj am folosit un pigment portocaliu-roz neon ca tusa de culoare si i-am dat putina “greutate” cu un eyeliner negru, intr-o forma dramatica, in timp ce buzele sunt usor subliniate de un gloss natural.

TIP: Cu cat aveti ochii mai deschisi la culoare, cu atat eyeliner-ul negru va parea mai accentuat. Eu avand ochii caprui inchis, aproape negri, m-am putut juca cu niste codite exagerate, dar pentru ochii albastri sau verzi le-as face mai subtiri. Bineinteles, totul este optional, fiecare isi personalizeaza look-ul dupa cum doreste. Luati pozele de mai jos ca punct de plecare, ca pe o sursa de inspiratie ;)

Produse folosite:

-M.A.C. Face and Body Foundation – C4

-M.A.C. Studio Finish Concealer – NW30

-Make Up For Ever Super Matte Loose Powder

-M.A.C. Mineralize Skinfinish Natural – Medium Dark

-M.A.C. Powder Blush – Sincere & Fleur Power

-M.A.C. Cream Colour Base – Pearl

-Urban Decay Primer Potion – Eden

-M.A.C. Pigment – Neo-Orange

-M.A.C. Fluidline – Blacktrack

-Maybelline One by One Volum’ Mascara – Black

-Make Up For Ever Waterproof Brow Corrector – 03

-M.A.C. Fix+

-M.A.C. Dazzleglass – Steppin’ Out

Inca cateva poze, de final :)

Sunt foarte curioasa cum vi se pare machiajul, ce parere aveti despre culorile neon si cum ati purta voi un astfel de machiaj – asta daca l-ati purta in primul rand :)

Un alt exemplu de de machiaj cu eyeliner gasiti aici, o combinatie intre fard auriu si un cat-eye mult mai discret, sau aici pentru detalii legate de aplicarea tusului.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

6 thoughts on “Summer Make-up: Neon Brights

  1. Arata super machiajul! Mie imi plac culorile la nebunie, atat la haine cat si in machiaj :) Mai ales in varianta asta cu eyelinerul negru – care oricum e la mare moda vara asta :) Felicitari Anca!

  2. E minunat Anca.. ma tot minunez de azi dimineata,speechless… perfecta sursa de inspiratie :) Multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>