Noutati de la Skeyndor Barcelona si efectul cosmetic al extractului din venin de vipera..

Primul contact cu gama de produse Skeyndor a fost atunci cand am facut tratamentul facial la GETT’S si am ramas foarte placut impresionata. Asa ca, atunci cand am fost invitata la o ora de rasfat in oaza urbana creata la GETT’S din AFI Palace Cotroceni, am fost tare curioasa sa vad noutatile cu care a venit acest brand de skincare.

De cand am intrat, mi-a atras atentia mini-standul cu BB Cream-ul lor pe care mi-am propus sa-l incerc, tinand cont de gradele din aceasta vara. Dar pentru ca imi imaginez ca produsele Skeyndor nu sunt printre cele mai cunoscute la noi, cum de altfel nu erau nici pentru mine pana acum cateva luni de zile, voi incepe prin a va spune ca acest brand are la baza conceptul de cosmetica stiintifica si are in spate o echipa de cercetare plus esteticieni, chirurgi plastici si scientologi. Ingredientele de baza ale produselor Skeyndor sunt, printre altele, apa termala din masivul Sallies-de-Bearn, extractul din venin de vipera, hamamelisul si vitamina C de origine vegetala.

Sincera sa fiu, extractul din venin de vipera mi-a facut putin pielea de gaina asa ca am facut putin research si am aflat ca este unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru combaterea imbatranirii pielii, motiv pentru care este folosit cu preponderenta in produsele anti-ageing. Sau cel putin asa sustine Gwyneth Paltrow care foloseste creme de fata cu acest ingredient. Bineinteles ca o astfel de stire a creat ceva valva si parerile sunt impartite asa ca, sincera sa fiu, cred ca voi lua o astfel de crema sa o testez pentru ca sunt extrem de curioasa daca intr-adevar sterge ridurile. Probabil ca se foloseste un concentrat extrem de slab din acest extract de venin pentru ca, stim cu totii, veninul de vipera este toxic. Insa la cat de bine arata tenul lui Gwyneth, parca imi fac curaj.. :)

Hamamelisul este un ingredient foarte laudat pentru beneficiile lui cosmetice, in principal asupra tenului uscat, acneic sau gras, dar si pentru calmarea rosetii si a arsurilor solare. Am auzit de el de la expertii in make-up si skincare si am cautat mult timp la noi produse cu acest ingredient, fara succes insa. Cel putin pana acum.

Va voi enumera gamele de produse Skeyndor, ca sa va ajute la orientare si documentare:

-Skeyndor Essential – creata pentru ingrijirea zilnica a oricarui tip de piele.

-Skeyndor clear balance – ingrijire specifica pentru tenul gras, seboreic sau acneic, echilibreaza productia de sebuum si elimina impuritatile progresiv.

-Skeyndor Aquatherm – o gama creata pe baza de apa termala din Salies-de-Bearn, destinata special mentinerii echilibrului pielii sensibile.

-Skeyndor Platinum – tratament antiimbatranire, impotriva ridurilor si flaciditatii cauzate de varsta sau de factori hormonali. Potenteaza reinnoirea celulelor.

-Skeyndor Vitamina C – o linie ce are ca scop protejarea pielii de efectele nocive ale radiatiilor, cu efect antioxidant pentru tesut.

-Skeyndor Antioxidante – produce antiradicali liberi care ajuta la protectia pielii zilnic si la mentinerea unui ten tanar.

-Skeyndor Oxigeno – avand in compozitie ceramide, ajuta la oxigenarea si la iluminarea pielii care si-a pierdut stralucirea si tonusul.

-Skeyndor Svelte Contour – o linie de tratamente corporale destinata combaterii flaciditatii si celulitei.

-Skeyndor Men – produse special create pentru ingrijirea pielii barbatilor, mentine echilibrul cutanat si favorizeaza regenerarea celulelor.

Noile aparitii in gama de produse sunt liniile Dermapeel si Urban White, destinate tratamentelor de dermabraziune cosmetica si de albire a tenului, produse de machiaj profesional si de camuflare si gama de suplimente alimentare.

Produsele Skeyndor sunt disponibile in saloanele GETT’S si, zic eu, merita macar sa va interesati putin despre ele pentru ca suna extrem de interesant.

Voi reveni cu noutati si din segmentul de hair care si hair styling in urmatorul articol ;)

2 thoughts on “Noutati de la Skeyndor Barcelona si efectul cosmetic al extractului din venin de vipera..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>