REVIEW: No.7 Protect&Perfect Beauty Serum

Am inceput sa va povestesc de gelul pentru ochi No7, iar acum voi continua cu al doilea pas din rutina zilnica de skincare – serumul pentru fata Protect&Perfect.

No7 Protect & Perfect Beauty Serum este un serum pentru fata cu o textura matasoasa (nu, nu exagerez) care aluneca extrem de usor si se aplica cu mare usurinta. Imediat dupa aplicare, tenul devine catifelat si extrem de neted. Ce imi place foarte mult la acest produs este faptul ca uniformizeaza tenul, il hidrateaza in profunzime si il pregateste excelent pentru machiaj.

Am remarcat ca da o luminozitate placuta tenului fara sa il lase lucios. Pot spune ca este un produs hidratant ce lasa tenul relativ mat dupa aplicare, fara pelicula uleioasa.  Textura lejera permite sa fie absorbit foarte repede si in profunzime si poate fi folosit impreuna cu crema de zi sau chiar sa o inlocuiasca, in functie de nevoile tenului.

Foosit in mod constant timp de minim 4 saptamani, de doua ori pe zi – dimineata si seara – ajuta la micsorarea porilor si da un aspect extrem de neted tenului. De asemenea, promite sa netezeasca si ridurile – eu am observat o usoara imbunatatire la nivelul ridurilor de expresie, dar mai mult nu pot confirma :) Il folosesc impreuna cu crema de fata, iar uneori sar peste crema de zi daca stiu ca va fi extrem de cald si am multe drumuri de facut. Mi se pare ideal pentru persoanele cu ten gras al caror ten are, totusi, nevoie de hranire si hidratare.

Compania spune ca acest serum contine un complex de antioxidanti ce protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi, in timp ce cantitatea de pro-retinol sporeste elasticitatea pielii. Aici pot confirma, intr-adevar pielea devine mai elastica si mai supla odata cu folosirea acestui produs si asta mi-a placut foarte mult.

Un alt efect care mi-a placut a fost felul in care a calmat pielea in locurile in care au fost cosuri in perioada “dificila”. A functionat ca un cicatrizant, stergand roseata si inchizand la loc porii. Acest efect s-a vazut, in cazul meu, in aproximativ 2 zile din ce am observat. Nu este un produs cu efect imediat, cum sunt cele care usuca tenul, dar este mult mai bland, tocmai din acest motiv.

L-am folosit pe multe cliente in ultimele saptamani si pot spune ca, indiferent de tipul tenului, este o excelenta baza pregatitoare pentru machiaj. Aplicat dupa acest serum, fondul de ten se intinde perfect, uniform si fara pete de culoare. Sporeste rezistenta machiajului pentru ca hraneste si hidrateaza perfect tenul incat acesta nu mai are nevoie sa-si absoarba nutrientii din produsele de machiaj. (A nu se confunda cu primer-ul de fata. Pot fi folosite impreuna pentru un ten extrem de gras)

Am observat multe cazuri in care fondul de ten, pudra sau blush-ul arata patat, atat la fete tinere, cat si la persoane mature – acest lucru se datoreaza hidratarii/hranirii incorecte a tenului. Puteti evita acest lucru daca pregatiti temeinic tenul zi de zi, inainte de machiaj si dupa demachiere.

Lista ingrediente: Cyclopentasiloxane, Aqua, Butylene glycol, Dimethicone corsspolymer, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Dimethicone copolyol, Sodium ascorbyl phosphate, Polysorbate 20, Magnesium sulphate, Phenoxyethanol, Sodium PCA, Retinyl palmitate, Methylparaben, Propylene glycol, Lupinus albus, Carbomer, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Panax ginseng, Morus alba, Tocopherol, Palmitoyl pentapeptide-3.

Disponibil: in farmaciile Sensiblu.

Cantitate: 30ml.

Pret: 84,90 lei.

Recomandat: DA.

6 thoughts on “REVIEW: No.7 Protect&Perfect Beauty Serum

  1. Buna Anca,

    foarte interesante post urile tale. Iti urmaresc blogul cu interes de ceva timp. Eu am tenul normal spre gras, cu pori vizibili. Imi doresc o crema sau un ser care chiar sa functioneze. Multe promit micsorarea porilor, insa…rezultatele lasa de dorit. As incerca acest ser, mai ales ca sunt in cauarea unei creme cu textura usoara pentru vara dar care sa si hidrateze bine, insa am observat ca au destul de multi parabeni in compozitie. Nu sunt foarte nocivi pentru piele? Eu asa am tot citit. Multumesc.

  2. Pingback: Summer Holiday Make-up: Smokey Eyes | Anca Buzea Makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>