Sleek Make-Up Au Naturel Palette & Pomegranate Blush Overview

De curand, am primit din partea Makeup-Shop.ro spre testare cateva produse Sleek si, inainte de a va arata cateva look-uri posibile, vreau sa va arat produsele cat mai detaliat ca sa va puteti face o idee despre ele.

Pentru inceput, am avut posibilitatea de a alege una din palete si am zis ca e momentul sa vad cum arata Au Naturel – o urmaream de ceva vreme. Cateva poze mai jos.

De la stg la dr: Nougat, Nubuck si Cappuccino

De la stg la dr: Conker, Moss si Bark

De la stg la dr: Honeycomb, Toast si Taupe

De la stg la dr: Mineral Earth, Regal si Noir

In cateva cuvinte, prima impresie pe care mi-a lasat-o paleta a fost una buna – culorile sunt foarte frumoase, mi-a placut faptul ca majoritatea nuantelor sunt mate si am intuit bine ca va fi o paleta foarte buna pentru machiaje naturale. Ofera, in acelasi timp, posibilitatea unor combinatii mai elegante sau senzuale.

Dupa ce am facut swatch-urile, m-a deranjat foarte tare ca primele 3 nuante, cele mai deschise, nu ieseau deloc bine. Sper sa fie cat de cat ok pentru voi – neclaritatea pozei se datoreaza imposibilitatii aparatului de a face focus pentru ca nu sesiza culorile. Ah, sa nu uit, pentru swatch-uri am folosit Urban Decay Primer Potion ca baza. Mi se parea incorect sa fac swatch-urile direct pe mana, unde pielea este cu totul diferita decat cea de pe pleoape.

Culorile mi se par destul de bine pigmentate, cu cateva exceptii. Nuanta Nougat m-a dezamagit cel mai tare, dar ii mai acord o sansa in momentul in care voi face si cateva machiaje cu aceasta paleta. Poate atunci se va comporta mai bine.

Nuantele mate de la Sleek mi se par extrem de uscate, cred ca ar trebui sa gaseasca o solutie pentru asta. Desi nu pot spune ca prefer nuantele sidefate, cel putin in aceasta paleta, sunt bine realizate. Par mai mult metalizate, ceea ce arata foarte bine, in timp ce Taupe este singura nuanta extrem de sidefata. Ca fallout, si aceasta paleta sta destul de prost la acest capitol. Lucrul acesta ma deranjeaza la toate paletele Sleek. Daca vreau sa fac un machiaj mai intens cu fardurile Sleek, incep intotdeauna cu ochii si termin cu machiajul tenului pentru ca altfel muncesc de 2 ori mai mult.

Mi-au placut extrem de mult nuantele Moss, Mineral Earth, Regal, Cappuccino, Honeycomb si Toast. Nubuck mi se pare interesant dar trebuie sa vad cum se comporta intr-un machiaj. Noir este acelasi in toate paletele Sleek, este un negru mat foarte bun.

Mai departe, ca blush am ales nuanta Pomegranate – aici o sa risc putin incercand sa-i descriu nuanta in cuvinte. Nu are nici o legatura cu asteptarile mele datorate numelui – Pomegranate adica rodia este un fruct rosiatic pe cand blush-ul este un roz destul de puternic cu o tenta de mov in el. Este usor shimmery, nu ii pot spune sidefat pentru ca ar fi prea mult. Particulele respective nu se vad prea tare in swatch, mi se par discrete si imi place mult acest lucru.

Ma astept sa arate foarte bine aplicat pe pometi pentru ca swatch-ul a iesit extrem de frumos. Imi place foarte mult cum se aplica, in general blush-urile Sleek mi se par o investie extrem de inteligenta, nu exista nici unul care sa ma fi dezamagit pana acum.

Produsele pot fi gasite pe www.makeup-shop.ro. Paleta are pretul de 33,99lei in timp ce blush-ul costa 27,99lei.

11 thoughts on “Sleek Make-Up Au Naturel Palette & Pomegranate Blush Overview

  1. Sleek este unul dintre brandurile mele favorite low end. Mi se par absolut geniali si chiar as indrazni sa le compar produse de la NARS si chiar MAC. Blushul in Pomegranate este absolut superb! Ma bucur ca am vazut swatch-ul facut de tine pentru ca pe site-ul lor nunatele sunt de nerecunoscut si aste e pacat pentru ca in realitate culorile sunt superbe! Imi plac si paletele lor foarte mult, am 3 in colectie de care sunt foarte multumita. Nu stiu daca Au Naturel ma da pe spate, cred ca o sa sar peste ea si am sa o astept pe urmatoarea. Insa blush-ul…il vreau neaparat asa ca multumesc pentru ca ni l-ai aratat in toata gloria lui.

    Anca
    http://coralista-xo.blogspot.ca/

  2. buna.ce parere ai de blush-ul Sleek nuanta Suede? l-ai incercat? as vrea sa incerc unul natural sau piersica de la sleek. l-am vazut pe cel piersica dar mi se pare cam deschis la culoare.posibil aplicat sa arate altfel? te mai deranjez cu o intrebare: ce parere ai de mascara max factor masterpiece max? o fi la fel ca maybelline the colossal volume? mersi.o zi buna!

    • Nu am incercat inca Suede, l-am vazut in poze si pe youtube si mi se pare ca arata foarte bine asa ca il “vanez” si eu de ceva vreme. Blush-urile Sleek sunt toate bine pigmentate asa ca poti obtine o culoare mai intensa daca iti doresti.

      Referitor la max factor masterpiece max, nu l-am folosit inca, dar asta numai pentru ca nu ma mai poate convinge nimeni sa inlocuiesc mascara maybelline :) Este mult prea buna la atat de putini bani.

  3. Pingback: Sleek Make-Up Au Naturel Palette: Machiaj de zi | Anca Buzea Makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>