Sleek Make-Up Au Naturel Palette: Machiaj de zi

Ten: M.A.C. Face and Body – C3, M.A.C. Select Cover-Up Concealer NW20, Make Up For Ever Super Matte Loose Powder – 14, M.A.C. Bronzing Powder – Golden, Sleek Blush – Pomegranate.

Ochi: M.A.C. Paint Pots – Indianwood si Groundwork, Sleek Make-Up Au Naturel Palette, M.A.C Fluidline – Blacktrack, L’Oreal Volumissime Mascara – Black, Make Up For Ever Waterproof Brow Corrector – 03 Brunette.

Buze: Bourjois Contour Levres – 10 Espiegle, ruj M.A.C. – CremeCup si ruj L’Oreal Color Riche – 379 Sensual Rose.

Machiajul ochilor step by step:

- am inceput cu Bark, aplicat in pliu, coltul exterior al ochiului si la baza genelor superioare si am continuat cu Toast pe pleoapa mobila.

- am continuat cu eyeliner negru la baza geleor superioare, dar o linie extrem de subtire si am folosit acelasi eyeliner si sub genele inferioare, in coltul exterior al ochiului.

-am folosit Honeycomb in coltul intern al ochiului si Nougat sub sprancene. Cateva straturi de mascara si un strop de eyeliner pe waterline si gata!

Pentru restul fetei, e destul de simplu: putin contouring -click pe link pentru articol detaliat- cu pudra bronzanta M.A.C. si blush-ul Sleek – Pomegranate pe pometi.

12 thoughts on “Sleek Make-Up Au Naturel Palette: Machiaj de zi

  1. foarte mult imi plac machiajele tale! imi face placere sa urmaresc ceea ce postezi, pentru ca e interesant si bine structurat. :)

  2. Bună ziua! Felicitări pentru activitate! Vă rog, se poate să mă ajutaţi cu o informaţie? M-ar interesa să ştiu de unde pot achiziţiona produsele de machiaj LUMENE FINLAND. Poate m-am grăbit scriindu-vă, înainte de a citi toate articolele Dvs. Îmi cer scuze pentru deranj în cazul în care publicaserăţi deja această informaţie iar eu nu am observat-o!
    Vă salut!

  3. Buna!
    Un machiaj pe gustul meu, care te prinde f bine. Nu mai e nevoie sa te felicit din moment ce toate machiajele pe care le realizezi arata impecabil:). Insa, doresc si eu sa stiu cateva lucruri despre anticearcanul Select Cover Up de la Mac…eu il am pe cel Studio Finish, de care sunt multumita, dar imi usuca cam rau zona de sub ochi desi o hidratez corespunzator; in comparatie cu acesta ce grad de acoperire, rezistenta are anticearcanul Select? si mai vreau sa stiu daca ai observat ca ar usca zona de sub ochi.In poze imi place ce vad, dar am observat ca in majoritatea machiajelor folosesti Studio Finish. Multumesc!

    • Multumesc frumos, Adriana :)

      Ca sa-ti raspund la intrebare, Select Cover Up este fluid, cu grad de acoperire ceva mai mic decat Studio Finish Concealer, care este cremos si mult mai eficient in acoperirea cearcanelor sau petelor de culoare. Ca sa intelegi mai bine eficienta lui, Studio Finish poate acoperi si tatuaje.
      Intr-adevar, este mai uscat, asa ca daca ai pielea foarte uscata in zona de sub ochi, va accentua treaba asta. Poti opta pentru Select Cover Up daca nu ai cearcane proeminente. Sau poti incerca sa folosesti Studio Finish Concealer fara sa pudrezi dupa aceea, macar pana termini produsul ca sa nu fie nevoie sa renunti la el complet ;)

  4. Multumesc pentru raspuns! :D .
    Cearcanele mele sunt medii, devin mai putin evidente o data cu un somn bun, insa sunt prezente mereu. Eu oricum nu folosesc pudra la Studio Finish ( intrucat are o rezistenta buna si fara), dar voi continua sa il utilizez mai rar. Dar mai doresc sa stiu Select Cover Up rezista la fel de bine ca si Studio Finish?
    O zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>