Tried&Tested: Anastasia Beverly Hills Lash Genius Waterproof Top-Coat Mascara

 

Vi s-a intamplat vreodata sa dati peste un obiect care sa va sune atat de ciudat si de intortocheat, sa jurati ca nu ii veti gasi vreodata vreo utilitate si in secunda in care incepeti sa-l folositi sa nu mai vreti sa va despartiti de el? Cam asa a fost cu mine si cu Lash Genius. L-am primit pentru testare, m-am uitat stramb la el cateva zile pana m-am convins sa-l incerc macar si, de atunci, caut ocazii in care sa dea gres :) Pana acum, nu le-am gasit, dar mai incerc, promit!

Ce este de fapt: o mascara transparenta care se aplica peste mascara obisnuita pentru a o transforma intr-un produs waterproof atunci cand este nevoie.

Descrierea produsului:

  • nu strange genele in smocuri
  • hipoalergenic
  • nu incarca mascara folosita ca baza
  • nu usuca genele

Cum l-am testat: am aplicat o mascara obisnuita pentru volum in 2-3 straturi, dupa care am am aplicat Top Coat-ul Anastasia in 2 straturi extrem lejere. Dupa care am mers la sala unde m-am agitat aproximativ o ora, am facut dus si mi-am dat cu apa pe fata, am stat 10 minute in abur intens si m-am dus la oglinda :) Sincer, m-as fi asteptat sa se fi intins macar putin, tinand cont prin cate trecusem, insa nimic. Si pentru ca tot nu eram convinsa, m-am frecat cu mainile la ochi – nu foarte tare, insa, pentru ca am zona ochilor sensibil. Nimic. Nu s-a intins absolut deloc! Genial, nu-i asa? :)

Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca in momentul in care am dat cu apa pe fata nu s-au strans genele in smocuri mai groase, cum se intampla de obicei cand mergem la piscina si avem o mascara waterproof. Adica e ok ca nu s-a intins, credeti-ma pe cuvant, dar faptul ca mi-a pastrat genele separate ca atunci cand le-am rimelat, ei bine, asta m-a convins sa va povestesc despre el :)

Mi se pare o comoditate foarte mare sa ai o mascara normala si un top coat pe langa, sa poti sa-ti faci mascara sa fie waterproof numai atunci cand la meteo se anunta o zi ploioasa, sau cand vrei sa mergi la plaja ori la un film foarte trist, sau in ziua nuntii – credeti-ma, toate miresele plang la un moment dat in acea zi :)

Cum s-a comportat la demachiere: am folosit un demachiant obisnuit, nici macar unul pentru mascara waterproof, si s-a curatat foarte delicat. Nu a fost nevoie sa trag de piele sau sa agresez zona ca sa indepartez produsul. Nu mi s-au inrosit ochii, nu am avut senzatie de mancarime sau usturime a pielii din jurul ochilor cum am patit la alte produse waterproof. Ceea ce este un mare plus din punctul meu de vedere. Intr-adevar, mi s-a parut putin ciudat ca s-a dus cu demachiantul meu normal, dar atata timp cat nu se intinde in conditii de umezeala, nu ma plang. Testul urmator va fi la vara, o zi intreaga la plaja – va anunt cum a decurs ;)

Disponibilitate: din luna mai 2012 in magazinele Anastasia Beverly Hills din Baneasa Shopping City si Hotel Radisson Bucuresti.

Pret: in State va fi 21 USD – nu am inca pretul in lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>