Castigatoarea machiajului de Revelion – Amalia

Am anuntat giveaway-ul la inceputul lunii decembrie, am ales castigatoarea cu ajutorul random.org pe 30 decembrie iar pe 31 seara a avut loc sedinta de make-up.

Iata cateva poze, de la inceput la sfarsit:

12 thoughts on “Castigatoarea machiajului de Revelion – Amalia

 1. Foare frumos, bravo Anca :) , ai zis ca ai schimbat tehnica de machiaj, poate ne spui si noua secretul ;) ..cand ai timp te asteptam cu o postare… Felicitari inca o data.

 2. .. machiajul este foarte dragut :) am o singura nelamurire: de ce se vede o oarecare diferenta intre culoarea tenului si cea a gatului? :(

 3. @Jules: urmeaza un articol despre curs dar astept pozele. nu e acelasi lucru daca nu arat si rezultatul, nu? :)

 4. @Ana Maria: explicatia este foarte simpla si in acelasi timp lunga: lumina din camera era galbena, blitzul de un alb rece si foarte puternic, afara era intuneric. In concluzie, foarte complicat de controlat.
  Eu am fost foarte multumita ca nu am avut umbre pe jumatate de fata, cum se intampla de obicei in astfel de circumstante.

 5. Buna Anca,

  Imi place foarte mult blogul tau si ti-am acordat premiul de “cute blog award” pe blog-ul meu. Este ceva neinsemnat, si nu trebuie sa participi daca nu doresti. Am decis sa te includ pentru ca blogul tau este unul dintre favoritele mele.Mult succes in continuare si abia astept sa vad ce mai postezi!

  Cu mult drag,
  Anca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>