English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 21 septembrie 2011

O zi la Beauty-Makeup Academy si produsele SLA..

Saptamana trecuta, am participat la un seminar de make-up organizat de Beauty-Makeup Academy alaturi de alte cateva blogger-itze. Invitatia spunea ca tema masterclass-ului este "Pregatirea modelului pentru un editorial de beauty".

Va dati seama ca mi-a starnit curiozitatea si am facut putin research pornind de la link-urile trimise in invitatie. Ce am aflat din acest research a fost ca Doinel Ungureanu, make-up artistul care a tinut masterclass-ul, va lucra cu un brand de produse despre care nu mai auzisem - S.L.A. 
Acesta este momentul in care voi recunoaste ca am mers acolo cu idei preconcepute si nu tocmai favorabile acelui brand de cosmetice. Iar acesta este si motivul pentru care scriu despre aceasta experienta.

Scopul pentru care am fost invitate a fost unul dublu: in primul rand, sa ni se prezinte noua scoala de make-up infiintata in Bucuresti, iar in al doilea rand sa ni se faca cunostinta cu produsele S.L.A.
Daca sunteti macar pe un sfert la fel de reticente cum sunt eu catre tot ce inseamna strategie de promovare/vanzari in Romania la ora actuala, s-ar putea sa va surprinda ce urmeaza sa va spun :)

Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest seminar si va spun si de ce: pentru prima data, am simtit ca un make-up artist este dornic sa impartaseasca informatiile si experienta sa cu cei din jur - cam cum va povestesc eu voua de toate pe acest blog. Motivul pentru care o fac este ca stiu cat de putine persoane se incumeta la asa ceva. Asa ca acesta a fost primul lucru care mi-a placut la seminar. Stiu sigur ca toate celelalte fete sunt de acord cu mine pentru ca toata lumea s-a declarat extrem de incantata la finalul intalnirii.

Motiv pentru care va voi da informatiile pe care le detin, pentru ca sigur ma veti intreba: un modul de curs dureaza 3 luni de zile, de luni pana vineri, 5 ore pe zi.
Costul: 2500 euro.  Acest cost nu include kit-ul artistului.  Pretul este mare, insa chiar cred ca merita.
Datele inceperii cursului: 26 septembrie 2011, 16 ianuarie 2012, 15 aprilie 2012.
La curs se lucreaza cu produse SLA, Make Up For Ever si M.A.C.

Al doilea lucru care m-a incantat extrem de tare, desi nu as fi crezut asta, au fost produsele SLA. Mai exact, baza siliconata, fardurile de pleoape extrem de pigmentate si de catifelate la atingere, creioanele de ochi si buze pe care le-am incercat pe dosul palmei si care au ramas aproape intacte dupa 2 spalari cu sapun si sters pe maini cu prosopul...intelegeti ideea, nu? :)




In cazul in care sunteti interesate de produse, va voi trimite la acest link intrucat nu am detaliile referitoare la comenzi. Sunt sigura ca veti primi toate raspunsurile necesare pe blogul SLA sau pe pagina de Facebook a scolii.

La final, va las cu aceste imagini de la seminar, de unde am plecat cu mult chef de machiat :)




















 









9 comments:

Stilistele spunea...

foarte misto! daca as fi pasionata de machiaj, as participa in mod sigur!

modniza spunea...

mersi draga mea pentru informatii utile,conteaza mult cand cineva este dispus sa imartaseasca informatiile.pup

Precious Deedee spunea...

uf...toate se intampla in bucuresti :(...multumim de info

Almi spunea...

foarte tare! mulțumim că ai împărtășit cu noi experiența ta :*

Giselle Boutique spunea...

unde se gasesc produsele in romania ? un sait un magazin ceva? multumesc le recomanzi?

Anca Buzea spunea...

@ Giselle: Gasesti toate informatiile necesare in postare, ai trimitere catre site.

Da, am scris ca mi-au placut foarte mult.

Giselle Boutique spunea...

Anca fii draguta si-mi recomanda o baza pt machiaj buna, un brand am un ten mixt
multumesc

Anca Buzea spunea...

Gasesti aici mai multe informatii despre subiectul primer de fata: http://www.ancabuzeamakeup.ro/2010/08/despre-primerul-de-fata.html
Sper sa te ajute!

Anita spunea...

Si eu am avut ocazia sa merg la un seminar SLA in Oradea, de fapt a fost mai mult o prezentare de produse. Am testat produsele, mi-am si cumparat o paleta PRO cu 12 culori si sunt extrem de multumita de ea. Am incercat multe branduri, dar de cand cu paleta SLA, nici nu mai scot altceva din kit decat paletele MAC si paleta SLA si sunt perfect multumita. Imi este mai usor sa lucrez cu fardurile mate SLA decat cu cele MAC, se aseaza foarte frumos si culorile sunt superbe. Abia astept sa primeasca pe stoc si celalalte palete, am pus ochii pe o paleta calda cu mai multe culori neutre. Personalul este unul foarte amabil, orice intrebare ai, cu siguranta te va ajuta cineva.
Nu m-am asteptat sa fie atat de bune produsele, am incercat multe branduri pro si am fost dezamagita, dar SLA m-a convins.
Apropo, folosesc fardurile si pe post de blush ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...