Sleek Make-Up Primer Palette – Overview & Swatches

O alta paleta Sleek ce mi-a atras atentia este cea de primere colorate. M-au atras in primul rand nuantele deoarece oferta de primere colorate este ceva mai restransa.
Exista Flash Palette de la Make Up For Ever, insa are si un cost mai ridicat. Asa ca am fost foarte curioasa sa o incerc pe cea de la Sleek.

Iata cum arata The Primer Palette:

 de la stg la dr: randul 1 – Moonshine, Calypso, UltraViolet; randul 2 – Noir, Peach, Money Tree.

 de la stg la dr: randul 1 – Dare Devil, Pink Frost, Silver Lining; randul 2 – Truffle, Money Honey, Hot Wired.

Am facut si swatches in cazul in care va intrebati cum arata nuantele odata aplicate.

  de la stg la dr: randul 1 – Moonshine, Calypso, UltraViolet; randul 2 – Noir, Peach, Money Tree.
   de la stg la dr: Dare Devil, Pink Frost, Silver Lining.

   de la stg la dr: Truffle, Money Honey, Hot Wired.  

Parerea mea despre paleta:
Culorile sunt, intr-adevar, frumoase. Mi-ar fi placut ca Peach si Money Honey sa fie mai intense pentru ca farduri de pleoape galben si piersica foarte pigmentate si rezistente sunt destul de greu de gasit si atunci un primer ar fi putut usura situatia. Celelalte culori sunt vibrante, iar nuantele Dare Devil si Hot Wired sunt mai mult decat deosebite.

Imi place mult faptul ca au adaugat si un primer alb, Moonshine – acesta poate inlocui creionul alb folosit ca baza care facea cute foarte usor.

Nuantele Calypso, Money Tree si Silver Lining mi s-au parut cele mai dificile la swatch, am aplicat in 2, 3 si chiar 4 straturi pentru a obtine aceeasi consistenta cu a celorlalte nuante.
Acum ramane de testat rezistenta primerelor.

Gasiti aceasta paleta pe site-ul oficial Sleek Make-up la pretul de 9 lire sterline sau pe Cosmetic Style la 36 lei.

15 thoughts on “Sleek Make-Up Primer Palette – Overview & Swatches

  1. Oh Doamneeee!!Mi-ai amintit ca o vreau si pe asta. Adevarul e ca it comes in handy pentru iubitorii de culoare in machiaj. Si ocupa mai putin loc decat vreo 12 creioane jumbo:P Aaaa legat de paleta Mufe stiu ca am vazut pe un blog din afara, parca pe Killer Colors ca isi facuse "dupe" topind jumbo-urile de la Nyx. Mi s-a parut interesanta ideea!

  2. Pe mine nu prea ma tenteaza ideea de a folosi un primer colorat,nu stiu de ce.Cel alb merge super,nu mai trebuie folosit un jumbo.Pupici!

  3. Anca, eu abia astept sa ne povestesti despre cum rezista si cum se comporta. M'am tot uitat la ea, dar parca nu mi'a venit niciodata sa o comand. Nu sunt fana jumbo si probabil de asta ezit si aici.

    Ce am inceput eu sa testez ca baza, sunt culorile Aqua de la Ben Nye si pana acum e ok, dar mai am de incercat.

  4. Da, am testat-o, e acceptabila pentru uz zilnic pe post de eyeshadow base. Nu mi se pare ca sporeste prea mult rezistenta fardurilor de pleoape.

  5. @ Brisco: am intrat pe linkurile respective, dar nu cunosc nici unul din brandurile mentionate de tine. Pot spune doar uitandu-ma la poze, asa ca sper sa fie ok dpdv al calitatii. Culorile paletei Arezia imi plac mai mult fata de paleta Cameleon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>