English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

duminică, 6 noiembrie 2011

Tried & Tested: Anastasia Beverly Hills Beauty Express For Brow And Eyes

Sprancenele... una dintre preocuparile cele mai mari ale femeii moderne - forma corecta, definirea lor, produsele potrivite.. Toate acestea sunt intrebari ce deseori raman fara raspuns. Rezultatul: multe femei, prea multe, se multumesc cu sprancene total nepotrivite fizionomiei lor.

Pasionata fiind de sprancene, am incercat multe produse - de la creioane la geluri, farduri, mascara, ceara si asa mai departe. Cel mai potrivit produs pentru sprancenele mele, care au parul moale asa ca se contureaza cu usurinta, este fardul mat in nuanta corespunzatoare nuantei parului. A nu se citi nuanta "identica" cu cea a parului. Intotdeauna alegeti ceva mai deschis daca aveti parul inchis la culoare (brunet, castaniu, saten) si ceva mai inchis daca aveti parul deschis la culoare (nuante de blond).

Am detaliat procesul de definire al sprancenelor aici, explicand exact pasii pe care ii urmez, asa ca nu voi intra in astfel de detalii acum. Ma voi concentra pe produsul primit pentru testare - kit-ul Beauty Express For Brows And Eyes de la Anastasia Beverly Hills care contine aproximativ tot ce aveti nevoie pentru a obtine niste sprancene de invidiat!

Ce contine kit-ul: stencils pentru a da forma sprancenelor, doua nuante de pudra pentru a defini sprancenele - una pentru zi si alta pentru seara, ceara pentru domolirea sprancenelor rebele, pudra sidefata pentru iluminarea zonei de sub sprancene si pudra mata pentru pliul ochiului, pensula pentru sprancene.


Cum se foloseste kit-ul: La prima utilizare, se alege sablonul in functie de forma sprancenelor, se asaza urmand exact liniile de demarcatie desenate pe sablon, se umple forma intai cu ceara, iar apoi cu pudra pentru sprancene, se inlatura sablonul si se penseaza si tunde tot ce a ramas in afara formei desenate astfel.

Pareri despre kit: La inceput, am fost usor reticenta in privinta sabloanelor pentru ca nu mi-a placut niciodata ideea de a lucra cu ceva predefinit. Cu mici emotii, am decis sa le incerc totusi. Am probat toate sabloanele si am ajuns la concluzia ca eu am Medium Arch. Poate si pentru ca a fost prima experienta cu un sablon pentru sprancene, mi-a fost mai greu sa-l asez corect din prima, insa, cu putina perseverenta, s-a rezolvat si asta. Mare grija la pasul asta, indiferent ce sablon folositi! Ce mi-a placut la cel din kit-ul Anastasiei este ca iti arata exact unde trebuie sa inceapa spranceana si are liniute clare pentru fiecare punct important.



Odata asezat corect, restul a fost destul de usor si am constatat, cu multa bucurie, ca nu trebuia sa ajustez decat putin de tot forma sprancenelor mele, adica acolo unde crescusera de la ultimul pensat si putin din grosimea uneia dintre ele la baza, unde neglijasem sa iau 2-3 fire. Dar ce schimbare fac acele 2-3 fire!


Imi place mult nuanta deschisa din kit, se potriveste PERFECT nuantei parului meu. In ultimul timp, pentru ca am renuntat la vopsit, nuanta parului meu a revenit la cea naturala, adica de la brunet la castaniu rece si mi-era putin mai greu sa combin culorile pe care le aveam pentru a obtine rezultatul potrivit. De cand folosesc kit-ul acesta, nu ma mai chinui sa combin 2-3 culori diferite, cea deschisa este exact cea de care am nevoie!

Ziceam mai devreme ca eu am firele moi asa ca nu am probleme in a le stapani directia, insa, pentru persoanele cu sprancene foarte dese si rebele, ceara din kit este mai mult decat necesara. Am folosit-o pentru astfel de persoane si am obtinut rezultate foarte bune.


Kit-ul mai contine si doua nuante de eyeshadow, una sidefata - pentru iluminarea ochiului si a osului sprancenei, si una putin mai inchisa - pentru definirea cat se poate de naturala a pliului ochiului. Eu le folosesc in zilele in care vreau un machiaj cat mai simplu, adaug putina mascara si creion de ochi si asta e tot. rezultatul e foarte frumos, imi plac mult nuantele.


Pensula care vina odata cu acest kit este destul de rigida pentru mine, asa ca folosesc tot pensula mea de sprancene, dar aici e vorba strict de preferinte si de obisnuinta. Imi place sa lucrez cu ceva ce are perii putin mai moi si care sa alunece delicat pe spranceana fara sa-si piarda fermitatea. Ori pensula din kit nu face asta, dupa parerea mea

Nota produs: 9,5/10.
Recomand: DA.


Aici gasiti produsul pe site-ul oficial, la costul de 39,50 USD.
Daca sunteti in Bucuresti, aveti la dispozitie cele doua centre Anastasia Beverly Hills - Calea Victoriei, la Hotel Radisson, sau Baneasa Shopping City.

10 comments:

Federova spunea...

Contine chiar tot ce trebuie pentru definirea sprancenelor, e exact ce caut...dar cam piperat pretul :|.

Alexys spunea...

Credeam ca vei pune si poze cu rezultatul :D Mi se pare mult pentru un kit pentru sprancene, dar calitatea primeaza.

Zuzele spunea...

Am si eu un kit Anastasia, nu ca al tau, dar are sabloane, penseta, farduri, un creion iluminator...mai multe chestiute:P insa n-am folosit niciodata sabloanele...nu stiu cum..de fapt, teoretic stiu, dar n-am avut rabdare niciodata sa incerc:P

Betty Reviews spunea...

E dragut dar este foarte scump setul :(

adnia spunea...

interesant postul tau...eu folosesc de mult aceasta forma de machiaj a sprancenelor, cu diferenta ca mi-am construit singura sabloanele, personalizandu-le, mai exact le-am facut dupa forma sprancenelor mele si sunt foarte multumita de ele!

Anca Buzea spunea...

@ Alexys: in cazul meu, diferenta de forma nu a fost cine stie ce schimbare care sa merite pozata :) insa urmeaza cateva postari in care am folosit kit-ul acesta ca sa se vada nuantele.

Anca Buzea spunea...

@ Zuzele: te inteleg, eu am fugit mereu de sabloane. Chiar si de data asta, am avut nevoie de putin timp pana sa ma decid sa le folosesc :)

Anca Buzea spunea...

@ adnia: nu sunt sigura ca inteleg ce ai vrut sa spui - daca ai modificat sabloanele dupa forma sprancenelor tale, de ce mai simti nevoia sa folosesti sabloane? :) sau am inteles eu gresit?

adnia spunea...

le folosesc ca sa-mi fie mai usor atunci cand le fardez...am sprancenele rare si simt nevoia sa le conturez cu fard...si asa procesul e mult mai rapid!:)

Stilistele spunea...

foarte misto kitul, cam scump, e drept, insa nu cred ca trebuie sa il recumperi mai devreme de 2 ani...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...