English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 1 septembrie 2011

Fall Make-Up Trends - Eyebrows + a small surprise :)

In mod oficial, astazi este prima zi de septembrie, prima zi de toamna. Septembrie este luna in care moda renaste, iar activitatea mea preferata este sa rasfoiesc revistele si internetul in cautarea tendintelor, atat in moda, cat si in make-up. In special cele de make-up! :)

S-a terminat vara asa ca putem reveni la smokey eyes, nuante fumurii cat mai intense, si, trend-ul meu preferat, sprancene foarte bine definite si evidentiate.

Show-urile la care am vazut aceasta directie in make-up: Alexander Wang - in varianta extra naturala, Yves Saint Laurent - in varianta pop electric, Jean Paul Gaultier - in varianta anii '60 cu peruci platinate. Oricum am privi situatia, nu exista nimic mai frumos si mai eficient in a incadra si evidentia ochii.









Varianta mea preferata este cea propusa pentru show-ul YSL, cu ruj ultraviolet. Desi modelele erau pregatite in backstage cu machiajul pe care il puteti vedea in ultima poza, atunci cand au defilat pe podium aveau buzele nude. Nu se stie ce s-a intamplat cu rujul intre timp, cine si de ce nu a fost incantat de idee, insa parerea mea este ca era o combinatie geniala! Categoric voi purta culoarea pe buze toamna asta! :)

Cum vi se pare trend-ul? Va plac sprancenele defnite? Va vedeti adoptand vreuna din variantele de mai sus - bineinteles, modificate dupa stilul vostru?

Si, cum se intampla de obicei, gand la gand cu bucurie: in plin sezon de machiaj axat pe ochi si sprancene, am fost contactata de reprezentantii Anastasia Beverly Hills care mi-au propus sa colaboram pentru a organiza giveaway-uri.



Asa ca vreau sa va intreb ce parere aveti daca ati avea posibilitatea de a castiga aici, pe blog, produsele cu acelasi nume. Va incanta ideea? Vreti sa vedeti lucruri de genul asta pe blog in viitorul apropiat? Am nevoie de feedback-ul vostru pentru a pune lucrurile la cale! :)

"Beauty Express" brow-kit instructional video from Anastasia Beverly Hills on Vimeo.


Eu va pot spune ca sunt extrem de incantata de idee pentru ca sunt produse de calitate excelenta si m-as bucura enorm sa am posibilitatea de a vi le oferi. Astept ganduri si pareri :)

49 comments:

Ami spunea...

OH MY GOD!!!

Daaaaaa, te rooooog, daaaa!!

Eu una imi doresc de tare mult sa le incerc produsele.

Chocolate spunea...

Trebuie sa-mi iau si eu un ruj mov. Cel din poza nu-mi place foarte mult, dar sunt sigura ca voi gasi unul pe gustul meu.

In legatura cu surpriza. Mie mi-ar place sa castig setul din prima poza. Candva nu credeam ca am nevoie sa-mi conturez sprancenele, dar acum nu mai pot face un machiaj fara a folosi si kitul pentru sprancene. De unde crezi ca am invatat sa le conturez? Bineinteles ca de pe blogul tau si cand cineva ma intreaba cum reusesc sa le fac asa frumoase caut link-ul catre postarea unde explici tu si i-l arat. :)

Alexandra G. spunea...

vreeeeeeeeem

silvana spunea...

E o idee excelenta! Putine femei la noi stiu sa se puna in valoare cu ajutorul sprancenelor si chiar cred ca ar trebui educate in aceasta directie.
Fiind nefericita posesoare a unui set cam sarac din nastere, pot spune ce frumos acestea incadreaza chipul cand folosesc machiaj special pentru a le nuanta. E ca si cand as putea renunta la jumatate din produsele de ochi deoarece acestia sunt deja conturati.
Apreciez initiativa unui astfel de giveaway tocmai pentru ca setul oferit este inedit si mi-ar placea ca si castigatoarea sa ne scrie un review scurt cu privire la opinia sa despre produsele primite.

morphine spunea...

Am vazut pe youtube produse de la ei, cred ca sunt din Canada.
As vrea sa incerc,reviewurile sunt f bune:)

Cristina spunea...

da, da, da...absolut :) suna foarte bine propunerea :)

Dana Butnaru spunea...

Daaaaaaaa,normal ca vrem:D

Ela spunea...

Sprancenele bine definite sut un must dar fara sa fie prea groase caci altfel imi aspresc trasaturile.
Insa rujul acela mov imi place si am si purtata deja asemenea nuanta si bineinteles ca voi continua sa il port caci este demential.

In ceea ce priveste ideea de colaborare,este minunata.Chiar as fi incantata daca as putea sa intru in posesia unui asemenea set!

AdelinaTomescu spunea...

Eu nu sunt prea incantata ca a venit toamna dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Partea buna e, cum ai zis si tu, ca pot iarasi purta smokey eyes :) In legatura cu produsele Anastasiei Soare, chiar as fi interesata sa le incerc. Am mai citit despre ele.

amelia spunea...

foarte tare!!!!! abia astept sa particip si poate si castig :P

manix spunea...

pe mine m-ar interesa aceste produse.arata foarte bine kitul de sprancene, foarte profesional.

cristinatacaciu spunea...

are you kidding me?normal ca am incantate de astfel de premii:D

Crystinutsa spunea...

Imi plac look-urile cu sprancenele bine conturate :x si ador si rujul mooooov !! cu siguranta mi-ar placea sa particip la giveaway-uri cu asemenea produse . pupici

Let's make a diva spunea...

wow cred ca toate am fi super incantate:D

Diana (boonDY) spunea...

Ce frumosss!! Mie imi plac mult de tot sprancenele definite, dar ingrijite. Mi se pare ca pot "salva" un machiaj mai usor.
Cat despre Anastasia Soare, tocmai ma uitam zilele trecute pe un clip de prezentare pentru produsele astea, in care explica si demonstra cum se folosesc. :D Mi-ar placea mult de tot un giveaway cu produsele astea. Mi s-ar parea dragut ca regula de participare sa fie un machiaj nude, cu accent pe sprancene... sa fim in trend :D

gabrielll6 spunea...

SUPER...FELICITARI ...PRODUSELE ANASTASIEI SUNT EXTRAORDINARE CHIAR MI LE-AS DORI ASTEPT NOI POSTARI PE BLOG BAFTA MULTA

Alina spunea...

vai dar cred ca toata lumea a auzit de Anastasia Soare si de produsele ei. Eu as vrea sa am sansa sa particip la un giveaway ce are ca premii produsele Anastasia Beverly Hills...mai ales kitul pentru sprancene din postarea asta. Este divin!

Stilistele spunea...

sprancenele definite si ceva mai bogate sunt exact ceea ce imi doresc pentru toamna; le-am crescut in disperare toata vara, in speranta ca daca voi avea un tufish in loc de sprancene, nu va fi atat de vizibil, din cauza pielii bronzate. Dar acum incepe sa se vada :)) Imi caut cu disperare pe cineva care stie sa le defineasca frumos, sa nu ma trezesc iar cu ele subtiri ;))

Lavi spunea...

Ador sprancenele groase si bine definite. Cat despre propunerea Anastasiei, ce mai astepti?:)

ada90 spunea...

Imi plac sprancenele mai definite.Acum am fost si eu parca mai des la pensat si mi le-a subtiat putin mai mult decat vroiam.Asa ca astept putin sa imi creasca.Noroc ca nu am probele cu cresterea parului.
Cred ca toata lumea ar fi interesata sa castige produse de la Anastasia:)

Alexys spunea...

da da da da :D

Irene spunea...

Super ideea.Totusi,de unde imi pot achizitiona si eu produsele Anastasiei.Stiam cv de Radisson parca.

Sudessa spunea...

am fi suuuper incantante!

ioana stanciulescu spunea...

Categoric, am vrea sa avem posibilitatea de a castiga produse Anastasia, aici, pe blogul tau. Cu siguranta nu sunt singura.

Ana spunea...

Ah, mi-ar facea o mare placere sa pot incerca produsele Anastasiei, am auzt doar lucruri excelente despre ele. Am o prietena care a fost la unul din saloanele ei si si-a facut sprancenele si si-a luat si pentru acasa un kit si e foarte multumita...

Andra spunea...

clar ca ne-am bucura :) felicitari pentru colaborare >:D<

AlexantzA spunea...

Eu nu ma vad cu ruj mov. :)) Nu cred ca voi incerca vreodata, insa sprancenele imi plac conturate. Nu foarte conturate, sa para totusi naturale.

Acum ceva timp imi spunea o prietena ce mult si-ar dori kitul pentru sprancene de mai sus, tin minte ca m-am uitat si eu repede pe site si la preturi, insa au fost prea mari pentru mine. :))

Anca Buzea spunea...

Wow, multumesc pentru raspunsul prompt :)

@chocolate: ma bucur ca ti-a fost de ajutor postul ;) sprancenele sunt febletea mea :)

Anca Buzea spunea...

@ Irene: la Hotel Radisson pe Calea Victoriei ;)

winky spunea...

Cu siguranta ar fi supeeer!!!

Corina Radu spunea...

Da, vrem!

Nu cred ca o sa spuna cineva ”Nu”

Ada spunea...

Deci, asta ar fi chiar un vis implinit!

Andreea Savescu spunea...

Anca nu poate fi decat o idee minunata, ma bucur ca ti s-a oferit aceasta oportunitate si astept cu nerabdare sa urmaresc blog-ul pentru giveaway-uri.

maryelisa spunea...

daaa.abia astept! :X

ella spunea...

Este o idee super sa colaborezi cu ei..mai ales pt. noi cele care vom participa:)))
Sprancenele definite imi plac dar nu imi plac rujurile prea puternice....sunt adepta smokey eyes cu derivate si daca ar fi si un ruj puternic pt mine ar fi cam prea mult:))))

Precious Deedee spunea...

imi plac sprancenele din a treia poza tare mult...imi plac sprancenele bine definite dar totusi nu definite in exces...referitor la sugestia ta: nu cred ca va refuza cineva :))

Sadie spunea...

La intrebarea ta n-am decat un singur raspuns: mananci, calule, ovaz?!

Dia's-make-up-spot spunea...

Sincer sprancele pot schimba foarte mult aspectul fetei.. De aceea trebuiesc mereu definite si intretinute...
Mie nu prea imi plac acele sprancene groase si stufoase... nu imi inspira deloc feminitate :))
Sprancenele tale sunt superbe :X

Little Princess spunea...

Normal ca dorim!:X

Gabryelle spunea...

Eu am avut noroc de sprancene foarte bogate, pe care se poate lucra usor, iar cosmeticiana mea are niste maini absolut divine. Ma duc la ea de 5 sau 6 ani si nu am curaj sa imi las sprancenele pe seama altcuiva. Bineinteles ca nu e din Bucuresti si ca trebuie sa ma plimb putin ca sa ma duc la ea.
Ideea e ca mi se pare interesanta propunerea de la Anastasia Beverly Hills, foarte dragut din partea lor si e si o modalitate pentru a-si face publicitate.

Spor la treaba, Anca! Urmaresc blogul tau de ceva timp si in fiecare zi astept sa mai postezi cate ceva!

Ada.A. spunea...

Geniala ideea!!!! Sigur ca vrem!! Cine n-ar dori!!! :P Pup.

vanesa S. spunea...

ar fi extraordinare dak ai organiza giveaway.uri cu produsele ei..sunt exceptionale..insa nu inteleg dc trebuie sa primiti (voi, bloggaritzele) like pe pag de fb..nu toata lumea are fb..si asta nu inseamna k nu sunt "in trend" , "la moda"..nu inteleg dc toate bloggurile pun conditia asta..mie mi se pare irelevanta, pt k acele like.uri se pot retrage oricand..:-??

P.S.: ai niste sprancene ireal de frumoase si bine conturate :X:x (scz dak te.a suparat comm..nu asta a fs intentia mea..)

BebeRoz spunea...

Da, pro sprancene definite si bine conturate, insa sa se potriveasca formei fetei. Nu imi place nici cand vad ca se urmeaza un trend fara sa se tina cont de niste standarde.
Cat despre giveaway, ar fi mega interesant sa incercam produsele astea atat de ridicate in slavi, deci GIVEAWAY PLEASE :D

Adina. spunea...

Ar fi interesant!!

ABeautyTale spunea...

eu nu ma innebunesc dupa sprancenele chiar asa puternic conturate/colorate. mi se pare ca masculinizeaza foarte tare fata. cred ca daca ar fi sa aleg intre extremele acestui sezon - sprancene puternic conturate si cele decolorate - le-as alege pe cele din urma.

Andreea DLC spunea...

Pentru mine, sprancenele sunt o parte importanta a machiajului, pot schimba mult fizionomoa. Am intrat de cateva ori pe siteul Anastasiei Soare, iar produsele par de calitate, dar nu avem de unde sa stim pana cand nu incercam :D Asadar, un giveaway ar fi mai mult decat binevenit

Andreea Cazaceanu spunea...

Eu una nu plec din casa fara sa imi accentuez sprancenele, este un aspect foarte important pentru fizionomia fetei, iar setul din prima poza este complet pt. a face asta, astept cu nerabdare sa il incerc, in concluzie sunt foarte incantata de ideea unui giveaway cu acest set!

claudia_mami spunea...

da te rog din inima accepta ,imi place ideia lor dar depinde si de tine acu daca vei accepta dar noi vremm .,astept cu nerabdare sa incerc produse de la ei .

bi.anca23 spunea...

buna,da !pe mine una m-ar incanta sa am un produs al anastasiei numai ca sunt cam costisitoare...odata si odata tot trebuie sa castig si eu la un giveaway:(;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...