English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 7 septembrie 2011

Bobby Brown Creamy Concealer Kit vs. M.A.C. Studio Finish Concealer


Ramanand la subiectul cearcanelor si ce sa facem sa le mascam, voi trece la urmatorul produs despre care vroiam sa va spun cateva cuvinte: anti-cearcanul Bobbi Brown. Anti-cearcanul este un produs de baza pentru mine, dupa cum probabil v-ati dat seama din articolul anterior in care va povesteam cu ce ma confrunt.

As vrea sa compar noul concealer BB cu M.A.C Studio Finish Concealer pentru ca produsul M.A.C este cel pe care l-am folosit in ultimii ani si cel care mi-a rezolvat problemele de fiecare data. Provocarea era sa gasesc un alt produs la fel de bun ca acesta. Sa vedem daca anti-cearcanul M.A.C a reusit sa fie detronat...


Bobbi Brown Creamy Concealer Kit
Cantitate: 1,7grame crema + 0,8 grame pudra
SPF: nu este mentionat
Pret: 121,50 lei pe strawberry


M.A.C Studio Finish Concealer
Cantitate: 7grame
SPF: 35
Pret: 79 lei


Textura: diferenta intre cele doua produse este evidenta de la prima atingere. Produsul BB este ceva mai gras decat cel M.A.C.. Desi ambele sunt cremoase, anti-cearcanul M.A.C are o formula putin mai uscata. Daca aveti probleme cu excesul de sebum in zona de sub ochi, produsul M.A.C va fi mai potrivit, iar evident, daca aveti pielea mai uscata in zona aceasta, produsul BB va fi o solutie adecvata.

Grad de acoperire: prima impresie a fost ca produsul BB are un grad de acoperire mai mare insa, dupa ce am testat partea de crema cu diferite alte pudre in afara de cea din kit, am remarcat ca gradul de acoperire este aproape acelasi la ambele produse. Daca folositi pudra din kitul BB pentru fixarea produsului cremos, veti observa ca nuanta pudrei este usor galbuie iar acest lucru sporeste luminozitatea de sub ochi, mascand mai bine cearcanele. 

Rezistenta: asa cum puteti vedea in poza de la inceputul articolului, am folosit produsul BB la un ochi si pe cel M.A.C la celalalt ochi. Dupa 8 ore de purtare, ambele zone erau in continuare "camuflate", insa BB Creamy Concealer Kit arata ceva mai bine comparativ cu M.A.C Studio Finish Concealer. Din nou, partea de pudra a ajutat mult la pastrarea luminozitatii sub ochi.

Raport calitate-cantitate-pret: am fost surprinsa cand am terminat partea cremoasa a BB Creamy Concealer Kit dupa aproximativ 2 luni, in timp ce M.A.C Studio Finish Concealer rezista intre 6 si 7 luni de uz zilnic. Facand o comparatie rapida intre preturile celor doua produse precum si diferentele minore intre cele doua produse, voi alege in continuare produsul M.A.C pentru ca platesc mai putin si il folosesc mai mult timp.

Modalitati de achizitie: daca v-am starnit curiozitatea in legatura cu cele doua produse, ar fi bine sa va zic si unde le gasiti. In timp ce produsele M.A.C pot fi achizitionate in magazinul din Baneasa Shopping City, nu avem acces la produsele Bobbi Brown in Romania decat prin comenzi online. Pentru persoanele care vor sa vada si sa atinga produsele inainte sa le cumpere, varianta cu magazin in Bucuresti este mai convenabila, in timp ce pentru persoanele care stiu exact ce nuante vor, comenzile online pot fi o solutie.

16 comments:

girl spunea...

Poate e din cauza luminii, dar mi se pare ca amandoua anticearcanele nu ofera o acoperire naturala, incarca pielea si se vede. Cum ziceam, posibil din cauza luminii si a faptului ca poza e facuta cu zoom :). Insa ce observ e ca mac s-a cam adunat intre pliuri...

Sara.H spunea...

This post is really helpful. Thanks for sharing :)

Sheila spunea...

Eu folosesc Studio Finish Concealer dar numai ptr mascarea cosurilor sau alte imperfectiuni. Mi se pare mult prea uscat pentru zona ochilor si mi se strange imediat. Oricum, camufleaza excelent imperfectiunile, il folosesc zilnic in acest scop :D Chiar eram curioasa de Creamy Concealer de la BB, dar intr-adevar, pretul e mult prea piperat..

Federova spunea...

Foarte util postul tau, imi place mai mult cum se vede BB, dar mi-as lua M.A.C tot din cauza pretului...si daca zici ca tine mai mult timp te cred ;))
pup

Stilistele spunea...

foarte utila postarea; si eu incep sa ma confrunt cu cearcane, am observat ca abia dupa 31 de ani au aparut primele semne, insa ma gandesc ca se vor agrava cu tercerea timpului. Acum ma gandesc serios la un concealer. Cred ca o sa incep cu Mac.

Anca Buzea spunea...

@ Stilistele: esti norocoasa daca abia acum simti nevoia de concealer :)

@ Federova: urmatorul pe lista de incercat este MAC Studio Sculpt Concealer :)

Anca Buzea spunea...

@ Sara: I'm glad you found it useful. I like your blog ;)

ABeautyTale spunea...

parca arata mai bine cel de la MAC. eu folosesc studio sculpt momentan :)

YellowJade spunea...

Foarte utila postarea ta, si eu mi-l doream pe cel de la BB, iar acum stiu ca e mai bun cel MAC. Erase Paste ai incercat, Anca? Pupici

Special K spunea...

Off ce problema si cu cearcanele astea, hate them :)) Am citit lucruri bune de MAC prolong wear si too faced flawless concealer. Dupa ce mi se termina Malu WIlz-u, le iau la rand.

Din poza, imi place mai mult cum se vede cel de la Bobby Brown. Pup!:*

mati spunea...

Buna Anca,

Revin saptamanal pe blogul tau :) Esti extrem de talentata, iar sfaturile tale sunt f. bune.
Sunt o "consumatoare" de produse Bobbi Brown - ma inteleg minunat cu ele. Multe din produse Bobbi Brown nu au SPF - relativ recent au scos un fond de ten cu SPF:)

Anca Buzea spunea...

@yellowjade: nu l-am incercat inca. Sunt foarte curioasa cum e.

Anca Buzea spunea...

@special k: sunt atatea care trebuie incercate, buget sa fie ca nu ducem lipsa de variante :)

Anca Buzea spunea...

@mati: majoritatea produselor BB pe care le am sunt eyeshadows si produze de buze. Nu-mi pusesem problema spf-ului pana acum. Ai idee care este explicatia pentru care a evitat sa introduca spf in formula? Sunt sigura ca e ceva la baza.

mati spunea...

Anca, habar nu am. M-ai facut curioasa si am cautat pe google-knows-it-all. Nu am gasit nimic relevant.
Ma pot gandi la doua motive, ceea ce face produsele sa aiba o utilizare mai larga:
- aplici o crema de baza cu SPF (si are cateva) si nu mai trebuie SPF si la fond de ten/concealer?
- cand vrei sa eviti SPF pentru ca vei face fotografii cu blitz?

Speculez:)))

prajituracupatrunjel spunea...

Ma tenteaza si pe mine sa incerc concealer-ul de la MAC;)) Am incercat Erase Paste-ul, dar pentru mine nu a fost prea potrivit:-(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...