English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 19 mai 2011

LOTD: Poupée russe with a tan.

Am postat un machiaj zilele trecute pe contul de Tumbler pentru ca ma straduiesc sa am un continut diferit acolo, nu vreau sa public aceleasi lucruri pe care le puteti gasi aici. Insa, de atunci, mai multe persoane au insistat foarte tare sa-l postez si pe blog pentru ca ar dori sa vada mai multe poze. Asa ca, daca il stiti deja, sper sa nu va plictiseasca sa-l mai vedeti inca o data :)

Nu am tutorial pentru acest make-up motiv pentru care l-am integrat la sectiunea LOTD. Scopul era sa folosesc cateva produse pe care le cam abandonasem in ultimele luni. Si cum a venit vremea frumoasa, am vrut sa fie un look mai bronzat. La final, m-a dus cu gandul la papusile rusesti pentru ca am accentuat atat ochii, cat si buzele si mai ales datorita formei genelor. Insa o papusa ruseasca imediat dupa o vacanta in sudul Frantei ;)
Iata ce a iesit:









Daca va place un anumit produs sau va atrage atentia o anumita nuanta din acest machiaj si vreti sa stiti ce am folosit, nu trebuie decat sa-mi spuneti :)

P.S.: Partea amuzanta este ca, in realitate, nuanta rujului era putin mai movalie iar machiajul ochilor putin mai intens decat se vede in poze. Am iesit din casa machiata asa, in mijlocul zilei, ba chiar am mers pana la supermarket. Nu vreti sa stiti cum se uita lumea la mine :)

29 comments:

Sadie spunea...

Draga Anca,

Vreau sa-mi exprim frustrarea si dezamagirea! De ce, de ce nu esti mai aproape de mine?!
Mi-am facut acum cateva zile o proba la machiajul de mireasa. In afara de fondul de ten care m-a impresionat prin finish si putere de acoperire (arata natural, dar nu se mai vedeau pistruii aproape deloc), restul a fost un mare fail...
Vreau sa ma machiezi cand voi fi mireasa! Nu faci o deplasare la Bacau? :D

P.S.: Machiajul ata e absolut mortal, iar genele false sunt uimitoare!

Pinkie spunea...

Anca ce ruj ai folosit aici?
http://ancabuzeamakeup.tumblr.com/post/4632065469/fight-the-grey-with-colour

Madalina spunea...

Superb machiaj. Si eu m-as incumeta sa ies ziua cu el afara :D Imi poti spune si mie te rog frumos cum faci la coltul exterior al ochiului cu fardul codita aia? Eu nu reusesc deloc :((

Ami spunea...

Rujul este efectiv superb, mi`ar place foarte mult sa ne spui nuanta :)

Amalia spunea...

Superb machiajul...si genele imi plac foarte mult:)

Anca Buzea spunea...

@ Sadie: Sa stii ca am mai primit propuneri de deplasare pentru nunti iar pentru mine nu este imposibil. Daca sunt mai multe persoane interesate, de ce nu? :)

P.S.: merci frumos:*

Anca Buzea spunea...

@ Pinkie: M.A.C Kissable Lip Colour - Vanity Fair ;)

Anca Buzea spunea...

@ Madalina: te va ajuta foarte mult o pensula de genul acesta: http://4.bp.blogspot.com/_fcTM3DOu0Nw/SWxF5bxMBoI/AAAAAAAAAwE/6Sa89nDGljM/s400/IMG_8153.JPG

Anca Buzea spunea...

@ Ami: Max Factor - 711 Mystic Mauve ;)
P.S.: Am pus link catre machiajul tau pe pagina mea de Facebook ;)

Anca Buzea spunea...

@ Amalia: multumesc frumos :) sunt un picut cam lungi insa extrem de usoare.

Ami spunea...

Wow, sarumana mult Anca. Nu am apucat inca sa intru pe Facebook azi :)

Andreea♥ spunea...

Superb machiajul! Sprancenele au o forma foarte frumoasa. Kisses

Anda Zelenca spunea...

Exceptional!:X:X:X:X

Alexandra spunea...

Sunt asa frumoase genele :X:X:X

Sunt foarte elegante.
Imi place machiajul foarte mult. Este un look destul de puternic dar in acelasi timp foarte proaspat. Tenul radiaza,arata foarte luminos.

:*

Amelia T. spunea...

foarte,foarte frumos!

Stilistele spunea...

arata demential, ca toate celelalte machiaje pe care le faci!

Alexa spunea...

Imi place foarte mult,pacat ca nu am unde sa il port in perioada asta,dar cred ca o sa incerc totusi sa vad ce imi iese cu toate ca nu am produsele pe care le folosesti tu:))

Anca Buzea spunea...

Alexa, nu toate produsele folosite pentru acest machiaj sunt profesionale. Am folosit creion de buze si fond de ten Bourjois, ruj Max Factor, mascara Maybelline.. ;)

mirela spunea...

superb! ce gene ai folosit?

WhisperOfSecret spunea...

E foarte frumos. O sa incerc si eu intr-o zi. Numai ca nu ma prea pricep. Am mai incercat machiaje ale caror tutoriale le-ai publicat dar nu prea mi-a iesit mare lucru. O sa mai exersez. O sa iti multumesc vesnic pentru NAKED!

Anca Buzea spunea...

Eylure Naturalites Intense

Ela spunea...

Mi se potriveste acest gen de machiaj.Si eu as iesi ziua asa!De ce nu?Pana la urma nu este o regula ca trebuie sa avem un machiaj discrte ziua,este doar o tendinta si o propunere dar cine vrea poate sa se machieze si mai intens.Eu una asa fac.

Doomies spunea...

Iti sta foarte bine, de fapt, in general astfel de look-uri te avatajeaza foarte mult :).

Eu nu prea port astfel de culori pentru ca mi se pare ca ma imbatranesc, mai ales cand vine vorba de astfel de nuante de ruj. Insa, mi-ar fi placut sa pot avea un final look la fel ca al tau :).

Esti o frumoasa.
Pupici

Anca Buzea spunea...

Sa stii ca in realitate rujul este un mov-pruna foarte frumos si tineresc. Aici era lumina destul de puternica si a modificat putin nuantele.

Daca nu te prinde nuanta asta de ruj, de ce nu incerci un roz/portocaliu aprins? Va arata foarte bine pe tenul bronzat si nu vei avea deloc impresia ca te imbatraneste ;)

Anca Buzea spunea...

@ Whisper: nu renunta, incearca pana iese ;) Ma bucur ca iti place paleta. Eu o ador, e extrem de versatila!

Anca Buzea spunea...

@ Ela: in machiaj nu exista reguli, societatea este cea care ne impune anumite limite. Insa, daca ai o personalitate efervescenta, mi s-ar parea nepotrivit sa nu o exprimi prin culori. Unde scrie ca trebuie sa ne machiem toate la fel? :)

Miss Z spunea...

Ti-am raspuns la intrebari:*

Mirela Ctin spunea...

Foarte tare machiajul ar fi foarte intersant un tutorial :D crezi ca e posibil?

Anca Buzea spunea...

Voi face tot posibilul ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...