O intrebare..

Dupa cum ati remarcat, in ultima perioada am simtit nevoia de machiaje teatrale, spectaculoase, mai deloc purtabile in locuri publice.. Daca pana acum am realizat mai mult machiaje naturale sau de seara, elegante, unele chiar de mers la birou, am vrut sa schimb putin registrul. Aici intervine intrebarea despre care vorbeam in titlul postarii: va place aceasta directie? Va intereseaza sa cititi despre Fantasy Make-Up sau Fashion Make-Up? Ati vrea sa vedeti si pasii intermediari din realizarea acestor machiaje?

Recunosc ca intotdeauna mi-au placut fashion show-urile, iar machiajul este o parte importanta a spectacolului in sine, la fel cum este si coafura aleasa. Pe voi ce va atrage mai mult, machiajul sau coafura? Urmariti tendintele, atat in moda, cat si in beauty? Le urmati intocmai, le adaptati stilului vostru sau le ignorati complet? Cat de des incercati ceva nou in machiajul vostru?

S-au strans cam multe intrebari, nu doar una, dar sunt foarte curioasa sa va aflu parerile. Orice informatie din partea voastra ma ajuta sa modelez postarile, sa devina si mai util blogul.

In alta ordine de idei, complet offtopic, astazi am fost cu Epurica in cautare de rochie de  mireasa, iar, daca n-ati felicitat-o inca, acum este momentul :) Va fi o mireasa tare frumoasa! Iar un alt lucru care mi-a placut la ea este decizia de a se machia singura in ziua nuntii – un fel de Kate Middleton de pe meleagurile noastre :) iar eu o voi ajuta in alegerea si executia machiajului! Sunt foarte entuziasmata, abia astept!!

12 thoughts on “O intrebare..

  1. Imi plac si aceste machiaje dar nu as vrea sa renunti nici la cele purtabile la care mi-ar placea sa vad mai multe tutoriale;;)

  2. mie imi place mai mult fantasy makeup, e mai multa creativitate in joc, pe cand fashion makeup, ma refer aici in special la cel de pe catwalk e mult mai abstract mai dificil de inteles de necunoscatori, dar poti incerca variante purtabile la tendintele actuale. Mie personal imi plac mult cele din sfera asta.

    Daca ar fi sa aleg intre machiaj si coafura, clar machiajul e punctul forte. La capitolul coafura nu ma pricep la abordari extreme.

    Tendintele in materie de makeup le urmaresc in special la inceput de sezon, dar prefer sa il adaptez stilului meu. In general incerc abordari noi cand am timp mai mult la dispozitie si inspiratie bineinteles. :)

    Abia astept sa vad machiajul Epuricai, cu siguranta va fi o mireasa superba.
    :*

  3. ok sa raspund la toate intrebarile:Pe voi ce va atrage mai mult, machiajul sau coafura? coafura usually stand out more than machiajul unless its something really dramatic that catches your eyes.
    Urmariti tendintele, atat in moda, cat si in beauty?
    deobicei nu urmaresc ce se intampla in beauty but if i find a look pe oameni normali care e in tendinte and i love it then i will adopt it. dar nu ma intereseaza just because vogue said its in usually.
    Le urmati intocmai, le adaptati stilului vostru sau le ignorati complet?
    again i usually take the watered down version that i see on real people and i wear it myself. right now i just discovered hot pink lips because other bloggers i admire have been sporting them and i thought it looks good. otherwise i woulnt have cared.
    Cat de des incercati ceva nou in machiajul vostru?
    in ultimul timpam observat ca am inceput sa imi pese din nou un pic mai mult de machiaj. am trecut printro perioada in care nu purtam mchiaj deloc decat seara. just yesterday i went to sephora to get new stuff cause i wanted to try new looks. it comes and goes!

  4. eu chiar prefer machiajele astea mai deosebite, ca de cele "normale" e plin netul :D plus ca adevaratul talent se vede din machiajele astea wow, ca pe restul cam toata lumea stie sa le faca. iar tu esti intr-adevar foarte talentata!

  5. Mie imi place si Fantasy Make-up, dar nu neaparat sa vad toti pasii, pentru ca nu cred ca as putea recrea vreodata un machiaj atat de complicat si nici n-as prea avea de ce :) ) Dar vreau sa vad si machiaje de zi cu zi, de unde imi iau inspiratie si le adaptez formei ochiului si stilului meu :D You're a great inspiration! :D

    Imi place cand faci postarile la machiaje pas cu pas, asa intelegem mai bine nuantele si care-unde trebuie aplicate :D

    Nu pot sa zic ca ignor complet tendintele in fashion, dar in make-up da. Incerc sa port cam ce-mi sta mie bine, si cu ce ma simt in largul meu. :)

    Te pup!!

  6. Pe acest blog mi-as dori f tare sa vad tutoriale, sa ne expui pasii intermediari din realizarea makeup-urilor, deasemenea consider ca machiajul este mai interesant decat coafura (just my opinion).Urmaresc tendintele in beauty si in moda insa nu pot spune ca le urmez,mai degraba le adaptez stilului personal si incerc sa iau ce mi se potriveste si imi place.Consider ca tendintele sunt ca niste guide lines si nu trebuie copiate ci adaptate fiecarei persoane astfel incat stilul personal sa se impleteasca cu tendintele. Tare mult mi-as dori sa faci un tutorial video, cred ca ne-ar fi mai usor sa vedem cum creezi machiajele, cum aplici produsele, cum blenduiesti culorile, etc.
    PS: Felicitari Epuricai! Casa de piatra sa aiba…sau de caramida :D

  7. Babe, tot zic sa te intreb de 3 luni incoace si am uitat:) M-a pus o prietena care se marita in iunie sa ma interesez cat ar costa un machiaj de mireasa si eu m-am gandit la tine… :)

  8. Imi place si acest gen de machiaje,urmaresc show-urile de moda si sunt atenta la tips-urile de make-up din culise dar nu prea ma ghidez dupa ele.
    Ceva nou in rutina mea de machiaj nu prea pot sa spun ca am avut pana acum.Nu sunt pasionata insa de curiozitate as incerca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>