English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 27 iulie 2010

Provocare: 6 calitati


Am primit leapsa de la Anitta, asa ca incerc sa ma conformez. Trebuie sa aleg 6 calitati ale mele si sa le descriu cat pot de bine, dupa care sa aleg o poza reprezentativa de-a mea si sa o postez. In ceea ce priveste calitatile, sincera sa fiu, cifra 6 mi se pare cam mare, dar sa vedem ce gasim :)

1. Perfectionista - inca nu sunt sigura daca este o calitate sau un defect, dar eu prefer sa cred ca este o calitate :) Nu imi place sa fac lucrurile de mantuiala, iar asta se transpune cel mai des in machiajele pe care le fac - de la cel zilnic, care ar trebui sa fie simplu si rapid, pana la cele mai fanteziste. De obicei, stau si migalesc fiecare detaliu pana sunt multumita de rezultat, iar asta mi-a atras reputatia de "pierde-vreme" printre cunoscutii mei... nu sunt de acord cu acest renume, nu pierd vremea, pur si simplu imi place lucrul bine facut. Nu e vina mea daca observ toate detaliile si, mai mult, imi stau pe creier daca nu le corectez :)

2. Sincera - nu obisnuiesc sa mint, pentru simplul motiv ca atunci cand eram mica ma incurcam in minciunile spuse pana m-am invatat minte :) De atunci, incerc sa fiu cat mai sincera, iar daca exista persoane pe care le deranjeaza acest lucru, n-au decat, eu voi trai la fel de bine si mai departe!

3. Optimista - in majoritatea cazurilor, debordez de energie pozitiva. Bineinteles ca am si latura cealalta, doar sunt nascuta in Gemeni, cand devin extrem de anti-sociala si nu vreau sa vad pe/vorbesc cu nimeni, insa imi trece destul de repede. 90% din timp sunt bine-dispusa, cu zambetul pe buze si vad lumea in culori :)

4. Creativa - treaba asta cu creativitatea mi-a fost comunicata de cand eram mica de atat de multe persoane, incat trebuie sa fie ceva adevar la baza. Imi exprim creativitatea prin scris, desenat (mai mult schitat, cand eram mai mica faceam portrete in creion pentru a ma relaxa), fotografie si orice inseamna culori (moda, make-up, design interior). Ador culorile si non-culorile, imi place sa ma joc cu ele, sa le combin.

5. Iubesc animalele - de la porcusorul unor cunostinte in tarcul caruia vroiam sa ma mut (aveam 8 ani!), pana la corbul salvat din parc si dus acasa (era degerat de frig, dar dupa ce a mancat si a baut apa, a inceput sa zboare prin casa!) si pana la adunat caini si pisici de pe strazi si adoptat temporar, ba chiar am salvat o broasca testoasa anul trecut evadata din parcul ei de bastina si care ajunsese pe strada pe care stateam atunci :) Animalul meu preferat ramane catelusa mea, rasa Mini Pinscher, pe care o rasfat mult prea tare si care deja mi s-a urcat in cap, dar nu ma pot abtine :)

6. Flexibila - ma adaptez usor la situatii noi, reactionez spontan si cresc odata cu vremurile. Urasc ideea de a sta pe loc! Mama imi spune ca sunt ca "argintul viu"... Nu imi plac oamenii care raman in patratica lor si care nu cauta, nu se informeaza, nu evolueaza niciodata. Sigur, constanta este importanta, dar sa fim constanti in a creste :)

Dau mai departe leapsa Silviei,
Somonicai, Deei si Adelei

4 comments:

Anda Zelenca spunea...

ce tare a fost partea cu animalele!:))
m-am regasit in partea cu adoptatul cainilor si pisicilor. la mine era doar tentativa de a adopota, pt ca indata ce ajungeam acasa ma certa tata si ma trimitea inapoi cu ei.
dupaia sa vezi distractie pana le gaseam stapan :))
da am salvat cateva vieti asa :)

Anca spunea...

Daaaa... Saracutele... Noroc ca se mai gasesc oameni care sa le ajute si sa le culeaga de pe drumuri, au o soarta asa de grea... :( le-as strange pe toate daca as avea unde sa le tin.

Silvia spunea...

si eu aduceam acasa pisici si catei comunitari cand eram micuta :) fiindca in casa nu prea reuseam sa le adapostesc le construiam impreuna cu prietenii cotete, ii spalam, le cumparam mancare si toate cele...
multumesc pt leapsa :) o sa ma ocup de ea zilele astea ;)

ioana stanciulescu spunea...

partea cu animalele e :X. si eu iubeeesc toate animalele, si imi este foarte mila de cele neajutorate. urmaresc mereu animal planet rescue zone si ma simt atat de bine cand vad niste suflete salvate..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...