English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 1 noiembrie 2011

Gareth Pugh for M.A.C Make-Up Collection


Faptul ca M.A.C lanseaza colectii speciale nu mai este o surpriza pentru nimeni, insa ce este cu adevarat interesant este diversitatea acestor colectii. De la personaje animate precum Barbie, Hello Kitty si Wonder Woman la designeri precum Dsquared, Marcel Wanders, Alexander McQueen, M.A.C. a strans o sumedenie de stiluri sub paleta sa.

Luna aceasta, este randul lui Gareth Pugh sa se alature gigantului de cosmetice printr-o colectie in editie limitata ce va fi distribuita in locatii exclusive. Lansarea in SUA va avea loc pe 24 noiembrie 2011, in timp ce in restul lumii va ajunge in decembrie 2011. Din ce am putut sa aflu pentru zona Europa de Est, colectia va fi accesibila in magazinele M.A.C. din Atena, Grecia. Colectionarele din Romania vor fi putin dezamagite deoarece tara noastra nu se afla pe lista.

"Cu aceasta colectie ce include atat elemente puternice, intense si misterioase cat si elemente fragile, usoare si eterice, cred ca am creat o colectie cu adevarat versatila care speram sa va inspire si pe care sa va doriti sa o purtati" - Gareth Pugh.



O colectie destul de extinsa, as zice eu, avand in vedere ca include atat farduri crema (Obscura si Ardent), rujuri (Restrict si Fervent), lip gloss-uri (Vacant si Outrage), creioane de ochi (Greyprint si Graphblack), pigmenti (Guise si Deceit), blush (Strada), pudra (Elude), gene false, oje (Inert, Ascension si Hyper), mascara, o pensula speciala si un portfard. Design-ul produselor este absolut special, ambalajele pastrand linia generala neagra cu care ne-a obisnuit brand-ul, insa avand un aspect mai rock si nonconformist.











Uitandu-ma la produse, observ ca nuantele colectiei permit realizarea de machiaje atat diafane, cat si intense, singurul punct comun intre aceste directii fiind ca, orice am alege, rezultatul va fi cu adevarat diferit de orice altceva am vazut pana acum!

O adevarata editie de colectionat, este absolut superba din toate punctele de vedere!

4 comments:

Stilistele spunea...

foarte misto; arata cam ca si colectiile lui Gareth ;)

Dariaa spunea...

Sincer Mac a cam exagerat cu colectiile lately .Urmaresc temptalia deci sunt la curent cu absolut toate colectiile si produse .Sincera sa fiu in colectia asta MAC parca si-a revenit la adevarata"valoare" . O adevarata editie de colectie , precum spui si tu :) ! Superba !

Corina Muru spunea...

Si ca tot spuneam ca nu imi plac ambalajele de la Ice Parade... La colectia asta ador absolut tot! Cum spunea si Dariaa, cred ca asta e una din cele mai bune colectii MAC din ultima vreme.

Anca Buzea spunea...

De la colectia cu Marcel Wanders lansata iarna trecut, care a fost absolut geniala, au avut unele colectii ok, altele de-a dreptul dubioase, insa asta este intr-adevar superba! Exact pe gustul meu! :) Ma bucur ca sunt persoane aici carora le place, ma asteptam sa-mi spuneti ca traiesc pe alta lume :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...