English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 4 octombrie 2011

October Giveaway 02

Ideea acestor giveaway-uri este sa va ofer o parte din lucrurile mele preferate, pentru a imparti cu voi micile placeri care imi insenineaza zilele. Iar cum una din activitatile mele preferate este cititul, nu putea lipsi o carte.

E foarte greu sa aleg o carte care sa fie pe placul tuturor, cred ca bucata asta mi-a dat cele mai mari dureri de cap :) In final, am ales ceva colorat, in ideea ca va va aduce zambetul pe buze.

Iata ce v-am pregatit pentru astazi :)






Sa trecem la reguli, nu difera prea mult de cele de ieri:

1. Sa urmariti blogul prin GFC.
2. Sa dati Like paginii de Facebook - aici.
3. Sa locuiti in Romania - premiul va fi trimis prin posta.
4. Sa raspundeti printr-un comentariu in care sa-mi spuneti care este cartea voastra preferata si de ce v-a placut, ce v-a transmis. Nu uitati sa-mi lasati si date de contact :)

Este necesar sa indepliniti toate regulile pentru a fi inscrise in concurs.

Data limita de inscriere: Luni, 10 Octombrie 2011, ora 23:59.

Mult succes tuturor! :)

66 comments:

Andra spunea...

Cartea mea preferata este "Mananca, roaga-te, iubeste". Desi partea cu mananca nu mi-a placut in mod deosebit, la roaga-te si iubeste m-a cucerit. Roaga-te exploreaza taramanul spiritual si oarecum ne introduce intr-o lume dedicata meditatiei iar iubeste continua tema spiritualitatii insa o intregeste cu cea a iubirii. E o carte foarte frumoasa, o recomand :)

GFC: Andra
fb: Andra Popescu

Pupiceeeei

Elena spunea...

Buna!

Iti urmaresc blogul cu numele Elena si Fb cu numele Elena Toader.
Cartea, de fapt cartile mele preferate fac parte din seria Cantec de gheata si foc, celebra serie fantasy a scriitorului George RR Martin - ce mi-a placut? ca sunt carti fantasy, actiunea este foarte complicata, personajele fac parte din diverse tipologii si sunt foarte bine conturate etc. Suspansul este cuvantul care caracterizeaza aceasta serie

ela29 spunea...

bunna:) gfc elascumpik23
fb Msc Elena
email [email protected]
hm..cartea mea preferata:D dificil multe carti m au cucerit pana acum in special cele de dragostee:X:X:x si cele SF ..sa ma gandesc invitatie la vals de mihail drumesc din scriitorii romani:) mi place mult povestea de dragostea si felul in care sunt descrise sentimentele si intensitatea dragostei.nu are un final tocmai fericit dar tocmai asta face cartea mai speciala;)

Just_Me spunea...

Oja e minunata si cartea...ma face sa zambesc doar vazand coperta!
1. Te urmaresc prin GFC cu numele Just_Me.
2. Am dat like paginii deFacebook cu numele Ioana Reviews.
3. Locuiesc in Timisoara.
4. Cartea mea preferata e Maitreyi a lui Mircea Eliade. Imi place la nebunie sa citesc despre iubirea aia profunda, traita la intensitate maxima si care iti taie respiratia.
Te pup, Anca si multumesc de giveaway. :*

Catallina spunea...

Te urmaresc prin GFC cu Catallina O, am dat Like cu Catalina Oprea. Eu am citit foarte multe carti si multe dintre ele mi-au ramas dragi. Cred ca pe locul 1, ca sa spun asa, se afla cartea Strada iubirii scrisa de F. Vigdorova. Am citit-o acum cativa ani si mi-am propus sa las timpul sa mai treaca si sa o recitesc sa vad cum o percep la o alta varsta,mai matura. E o poveste frumoasa, cu multe intamplari emotionante. Din titlu reiese ca e vorba despre o poveste de iubire emotionanta, o iubire care incepe de pe bancile scolii, trece prin razboi si totusi aceasta creste, traieste, invinge.

b8ecca9e-9cb8-11e0-aab7-000f20980440 spunea...

Mie imi plac cartile cu spioni,secretele murdare ale societatii etc.
Ultima carte care am citit-o si mi-a placut, a fost Simbolul pierdut de Dan Brown. Mi s-a parut foarte interesant tot ce a scris pana acum, dar cartea asta a pus capac.E foarte interesanta si ti-o recomand din tot sufletul(asta daca iti place genul).
Acum mi-ar placea sa citesc si alt gen de carti si cea care o oferi cred ca ar fi foarte interesanta.Nu e nici o carte cu banala poveste de iubire ci e ceva amuzant si tineresc.Cred ca mi-ar placea.
GFC:dark_fantasy_love_mistery
FB:Ioana Troy
Email:[email protected]

DanaMakeup spunea...

GFC & FB: Gramu Daniela
Este greu sa nominalizez numai o carte, dar daca ar fi aleg: MArile Sperante ... mi-a ramas la suflet aceasta carte pentru ca mi-a transmis un mesaj pe care incerc sa mi-l insusesc: nimic nu este ceea ce pare :)
Superba idee cu seria de giveaway-uri :)

morphine spunea...

GFC:morphine
FB:KKinga Kinga
Cartea preferata este una scrisa de un autor maghiar, deci nu mai are rost sa zic titlul,desi a fost publicat si in lb. romana.
Oricum este povestea unui scriitor care se afla in vacanta in Franta, exact cand incepe Primul Razboi Mondial. El este dus intr-o incchisoare aflata pe o insula, apoi si mai departe. I se spune ca va scapa in cel mult 6 luni, dar n-a fost sa fie..a stat acolo 5 ani.
Cartea ne descrie in detaliu cei 5 ani petrecuti ca prizioner in Franta.

Mi s-a parut o carte tare captivanta, si cum toata tema razboaielor mondiale ma fascineaza, era normal sa ajunga in topul preferintelor. Mi s-a parut o lectura usoara,frumoasa.
Ce m-a invatat?
Niciodata nu am inteles ce am invatat din aceasta carte, dar parca m-a facut sa realizez ca aceste "povesti" sunt de fapt intamplari reale, si m-a facut sa ma simt mai aproape de bunicul meu, care si el a luptat in al II-lea R.M.

Cam atat:) O zi buna!

Darkflayer spunea...

GFC:darkflayer
FB:Issabell Vircan
Cartea care mi-a placut cel mai mUlt a fost Ingerul Noptii de Becca Fitzpatrick care spune povestea unui inger decazut din cer.Aduce in prim plan partea din Biblie care vorbeste despre Cei decazuti lucru care mie mi se pare extraordinar de interesant.Ce m0a impresionat cel ami mult este ca ingerul decazut a ales la final sa ii salveze viata iubite in locul izbavirii.
E-mail:[email protected]

antonia.gherlan spunea...

Buna, Anca! Te urmaresc cu numele Antonia Gherlan (cu acelasi nume ti-am dat Like pe Facebook), iar adresa mea de e-mail este [email protected]
Una dintre cartile mele preferate (asta pentru ca nu am una anume) este Cismigiu&comp. de Grigore Bajenaru. Unul dintre motivele pentru care mi-a placut foarte mult este ca face parte din primele carti pe care le-am citit (da, nostalgia acelor vremuri..); al doilea ar fi ca mi-a transmis, pe tot parcusul ei, trairi intense si m-am identificat cu personajul: am ras in hohote, m-am intristat si am stat cu sufletul la gura. :)

Dia spunea...

GFC:Dia
Facebook: Samoila Diana-Eugenia
E greu sa aleg o carte preferata, dar una de care imi amintesc mereu cu drag este "Cele doua Diane"a lui Dumas. Stiu ca am citit-o cand eram in generala si a fost singura carte la care am plans:). Mi-a placut faptul ca avea episoade din istoria Frantei care mi-a placut mereu, dar ce m-a marcat a fost faptul ca mi-a deschis ochii asupra rautatii unor oameni. Eram inca copila si m-a surprins atunci peste masura rautatea unui personaj din carte si tot atunci am constientizat cat de inselatoare pot fi cuvintele:)

Aetana spunea...

Buna, foarte simpatic concurs.
In primul si primul rand te urmaresc prin GFC cu Aetana si Aetana Smatjk pe facebook.
In al doilea rand cartea preferata este Shogun. Recunosc, totul a pornit de la ambitia de a citi aceasta faimoasa carte, despre care multi imi spusesera ca nu o pot termina. Avand-o in biblioteca, mi-a fost usor sa o iau sa o citesc.
Desi primele pagini au mers greu, treptat treptat am inceput sa fiu captivata. Tin minte ca 2 nopti la rand am stat sa citesc. Cum ma duceam a 2-a zi dimineata. E greu sa identifici ce iti place mai mult, este stilul lui Clavell de a scrie, toate regulile sociale si simplitatea pe care se bazeaza viata lor, socul europenilor si modul in care se adapteaza in societatea japoneza, inchisa la vremea aceea.
Daca la inceput nu eram prea incantata de toata nebunia asta cu influenta Asiei si a Japoniei, cartea Shogun si filmul Memoriile unei Gheise m-au convins. De atunci citesc si privesc tot ce se poate in legatura cu ei.

C.L.M.`s Nail Art Blog spunea...

UU::D:) ce carte faina:D:)

GFC: C.L.M.
Like cu: Lavinia Monica
Una din cartile mele favorite este "Maitreyi" pentru ca imi place tot ce tine de cultura indiana. :D

E-mail: costache_lavinia_monica[at]yahoo[.] com

:D Pupici

OanaB spunea...

GFC OanaB
FB Bitica Oana Andreea
Cartea care mi-a placut tare mult a fost Psihokilleri: Portretele celor mai cunoscuti criminali scrisa de Juan Antonia Cebrian. A fost o carte care m-a ajutat mult pentru facultate(psihologie). Este o carte care se citeste extrem de usor si care te invata ca aparentele pot insela de foarte multe ori.
[email protected]

maddailade spunea...

GFC: maddailade
FB: Madda Ilade
Una dintre cartile mele preferate este "Suspiciuni", al doilea volum al seriei "Lux" de Anna Godbersen care prezinta viata inaltei societati New York-eze din sfarsitul secolului XIX. Acest roman incarcat cu dragoste, frumusete, prietenie, dar si ura, superficialitate si snobism, m-a ajutat sa imi conturez in minte imaginea Manhattan-ului de altadata si sa cunosc diferentele dintre trecut si prezent, sa ma pot bucura de drepturile si libertatea pe care o au femeile din prezent.

email: madda_ilade at yahoo dot com

Federova spunea...

1. federova
2. Federova Kik
3. DA
4. Paulo Coleho- 11 minute, mi-a transmis multe emotii greu de explicat si e cartea care imi place cel mai mult si-as reciti-o cu drag. Povestea Mariei m-a sensibilizat intr-un mod placut si trist...nu pot sa exprim in cuvinte exact cum. Ce m-a lasat masca?! Propozitia cu care incepe cartea si semnificatia titlului care m-a atras la inceput...si daca mai e cineva curios de asta s-o citeasca! Merita..:D.
[email protected]

Alesya spunea...

GFC: Alesya
FB: Alesya Alyce
e-mail: eu_alexandra93[at]yahoo[dot]com

Cartea mea preferata pana in momentul de fata este REM de Mircea Cartarescu. Mi-a placut experienta traita de Svetlana, jocul fetelor care nu e un simplu joc, ci o farama de viitor varsata intr-un joc de copii..
Pana acum am citit doar ,,literatura clsica'', dar mi-am propus sa citesc si cartiile pentru femei, din care o sa am de invatat cu siguranta.

Roxx spunea...

GFc: roxana serban
Fb: serbanroxananicoleta
Cartea mea preferata este Singur pe lume.Este o poveste extraordinara de viata.

Aurelia spunea...

1.urmaresc blogul prin Gfc cu numele de aureliaeftene
2.am dat like cu numele de Eftene Tamara
3.Locuiesc in Romania
4.Cartea mea preferata este "Descult" de Zaharia Stancu .Am recitit-o de multe ori si-mi place deoarece Zaharia Stancu reuseste sa surprinda atat de bine aspectele esentiale si adevarate ale vietii de la tara.Imi place povestea lui Darie care incearca sa-si depaseasca conditia sociala si aspira la un viitor mai bun prin invatatura .Mi-a placut aceasta carte pentru ca este o adevarata lectie de viata pentru noi toti care uitam care sunt adevaratele valori ale vietii.Ne cramponam in prezent , credem ca totul ne apartine , ca totul ne cuvine si uitam sa multumim zi de zi pentru ceea ce avem si pentru ceea ce ne ofera viata (atat cu bune cat si cu rele).

ilda76 spunea...

Buna!
Reusesti sa ne aduci zambetul pe buze!:)
GFC: ilda76
FB: Ilie Ioana-felicia
Raspuns: Dragoste in vremea holerei - G.G. Marquez...M-a fascinat ideea acestei carti pentru ca-mi place sa cred ca exista iubire pura, curata, adevarata, dincolo de barierele nemiloase ale timpului!
Multumesc!
e-maill: [email protected]

CUVINTE RATACITE spunea...

GFC smilingelf (@)gmail.com // fb -ccarmen elena

recitesc mereu la distanta de cateva luni panza de paiangen - cella serghi - personajul principal e mereu la moda, in ciuda saraciei si a vremurilor intortocheate, cucereste oamenii fara a face un efort anume prin in felul ei de a fi, departe de a fi perfecta dar cu un farmec ce nici macar prin prisma cuvintelor din carte nu poate fi ignorat.

katherine_sades spunea...

Salut :)

Cartiile mele preferate sunt ora actuala sunt cele de scoala, mai precis mate 5-12( cred ca deja te intrebi daca sunt normal ala cap sau asa). Deocamdata fac practica la o scoala, si imi sunt atat de dragii picii ca asa face aproape tot pentru ei. :)
Dar deviez de la tema. Cartea mea preferata este 'The great Gatsby' fiindca imbina culoarea epocii-inceputul aniilor 20' cu sentimentul de a iubi si a pierde persoana iubita.
Mail: [email protected]

Anamaria spunea...

hello!
GFC: Anamaria T
FB: Ana Maria
Cartea care mi-a placut cel mai mult este "Iubit de imprumut" scrisa de Emily Giffin. Mi-a placut cartea deoarece trateaza un subiect profund ( dragostea) si sensibil in acelasi timp , fiind vorba despre dragostea fata de logodnicul celei mai bune prietene. Este o carte care te face sa razi , sa plangi si cu siguranta nu o poti lasa din mana pana nu o termini . :)

email: [email protected]
pupici

daniela spunea...

Inca unul?;)))noi nu ne suparam ....
Pai cred ca una dintre cartile mele preferate(pe care o si recitesc in acest moment)este Changi de James Clavell.Transmite o stare de bine,zambete si uiti ca actiunea se petrece practic intr-un lagar.

GFC:Daniela
FB:Daniela Dascalu

Good Luck!

anaioana_ciceoi spunea...

GFC: anaioana_ciceoi
FB: Ana Ioana
email: anaioana_ciceoi @ yahoo.com

Cartea mea preferata este Minunatele oase (Lovely Bones) de Alice Sebold. Chiar daca intre timp a aparut si un film facut dupa aceasta carte, nu merita vazut. Mi-a placut felul in care o fetita vede lumea si pune lucrurile in ordine, chiar daca in momentul in care poveste este un pic..moarta :)

Alexandra. spunea...

GFC: Alexandra Simon
FB: Alexandra Ioana Simon
e-mail: al3cu_stelista [at] yahoo [dot] com

Cartea mea preferata este Codul lui Da Vinci de Dan Brown pentru ca este o carte captivanta care te face sa iti pui intrebari.. :)

Zandra spunea...

S-ar putea sa fie on intrebare stupida dar nu gasesc gadget-ul de GFC pe site-ul tau :) Any idea?

ella spunea...

hello
GFC: ella.ella1989
Fb: ary ella

hm...sunt cam multe carti care imi plac, nu as putea alege o favorita..imi place si "De ce iubim femeile?", si "Obiecte ascutite", etc....am sa-ti spun despre una din favorite si anume "Obiecte ascutite" de Gillian Flynn...in carte este vorba despre o fata cu probleme de la o varsta frageda care ajunge sa ucida si totusi isi ascunde atat de bine crimele incat cu greu este descoperita. Povestea exte una extrem de captivanta si te tine in suspans pana la ultimele pagini (la propriu) si iti pune imaginatia la incercare. Este o carte psihologica dar este putin deosebita de romanele politiste clasice deoarece "detectivul" este o jurnalista care este si sora criminalei. Cartea este interesanta si printre putinele la care nu mi-am dat seama de "adevar". Chiar merita citita.

M.i. spunea...

GFC: Ioana
FB: Miru Ioana Manole
Mail: [email protected]

Carte mea preferata este "Along for the ride" de Sarah Dessen. Este o carte de dragoste, destul de usoara, dar, pe langa povestea de dragoste, mi-a placut mult faptul ca sunt relatate si alte lucruri din viata personajului. De exemplu, tatal ei s-a recasatorit cu o femeie mai tanara si au un copil care are nevoie de o masinarie de produs sunetul valurilor pentru a dormi, chiar daca ei traiesc pe malul marii, mama ei, profesoara la facultate, nu o prea baga in seama, iar colegele de la jobul ei de vara sunt destul de superficiale (cel putin asa i se par la inceput). Desigur ca felul in care priveste lucrurile se schimba cand il cunoaste pe acel cineva.

xo

Anca Buzea spunea...

@ Zandra: pe coloana din stanga, sub makeup slideshow.

Luiza spunea...

GFC:Luiza M
FB: Luiza Mujdei
e-mail: [email protected]

Cartea mea preferata este "De veghe in lanul de secara". Am citit-o cand eram mai mica, aveam vreo 14 ani si m-a cucerit complet, drept dovada am mai citit-o inca de 3 ori. Mi-a placut la nebunie faptul ca povestea are loc in doar cateva zile si ca eroul, un liceean corijent reuseste totusi sa vada in viata ce e bun si nu stiu, mi-a dat asa o senzatie de pff, totul o sa fie bine, indiferent ce se va intampla. Si cel putin partea in care surioara lui mai mica ar fi vrut sa mearga cu el daca el fugea de acasa, mi-a inmuiat inima.

Aysha spunea...

GFC:Aysha
Fb:Ionela Virlan
mail:[email protected]
In general ador cartile din colectia Cocktail,Chic...asa ca nu ma pot decide care din ele mi-a placut cel mai mult.Cartea pe care o oferi tu nu am citit-o,dar sper sa reusesc sa fac asta.

Raluca spunea...

Fb-andreescu raluca
gfc-raluca

Imi este f greu sa raspund la aceasta intrebare deoarece multe carti mi-au placut si ocupa un loc in sufletelul meu...insa prima carte care mi-a placut a fost Unsprezece Minute" de Paulo Coelho-eram in liceu cand am citit-o...m-a fascinat...o citeam in metrou, bus, statii...si chiar si in ore.....am t terminat-o f repede ...Povestea protagonistei este una speciala...merita citita....

in facultate mi-a placut seria amurg, eclipsa etc a lui stephanie mayer

le-am citit pe nerasuflate...eram parca proiectata in lumea lor si cred ca ma indragostisem de edward..

Raluca spunea...

am uitat datele de contact
email [email protected]

gina-ionela spunea...

Buna!
GFC: strelitovginaionela
Facebook: Gina Ionela Strelitov
Cartea mea preferata este "Mandrie si prejudecata" de Jane Austen! Eu sunt o romantica si mi-a facut placere sa citesc un asemenea roman...mi-a placut istetimea domnisoarei Elizabeth Bennet, mi-a placut cum dragostea poate schimba o fire mandra ca cea a domnului Darcy...si da,mi-a placut ca in final totul s-a potrivit de minune si fiecare si-a gasit perechea! :)
email: [email protected]
te urmaresc si pe blog: http://gina-ionela-love-avon.blogspot.com

Mihaela spunea...

GFC: Mihaela
FB: Mihaela Tudor
mail: mihaela.sunshine(@)yahoo(.)com

Cartea preferata...imi e greu sa aleg doar una deoarece tot timpul am o carte pe noptiera pe care o citesc. Insa cel mai mult imi plac poeziile scrise de Mihai Eminescu. Insa cu siguranta voi reciti: "Contele de Monte Cristo", "Interviu cu un vampir", "Don Quijote", "Departe de lumea dezlantuita", "Litera stacojie", "Mandrie si prejudecata" :)

pupu

m_m spunea...

GFC: m_m
FB: Mana Mariana
Email: cup_of.coffee at yahoo dot com
Cartea preferata: 10 negri mititei de A. Christie. Imi place pentru ca e plina de surprize, pe mine m-a tinut cu sufletul la gura, imi era greu sa o las din mana..

beaflory spunea...

Buna Anca!Ai o gramada de giveaway-uri frumoase!
GFC:Beatrice Cosor
FB:Beatrice Cosor
Mi-a placut foarte mult cartea "Maitreyi"de Mircea Eliade.M-a facut parca sa traiesc odata cu iubirea imposibila a celor doi tineri.Este o carte frumoasa de dragoste,emotionanta dar in acelasi timp este si multa drama,lucru ce-ti captiveaza atentia.
E-mail:[email protected]
Pupici:*

Andrutza_makeupartist spunea...

Buna!
GFC: andra
FB:andra marin
E-mail:[email protected]

"Memoriile unei gheise" de Arthur Golden este cartea mea preferata si de asemenea si filmul...de ce?..pentru ca intodeauna m-a fascinat povestile despre ghiese, iar cartea emana mult dramatism, ne prezinta sentimentele si trairile unei fete ce fusese vanduta cu scopul de a fi o sursa de venituri pentru cel ce o cumparase. Imi place f mult cartea pt ca descrie cu lux de amanunte toate ritualurile la care este supusa o gheisa.

Lestie spunea...

Cartea mea preferata este "La rascruce de vanturi" de Emily Bronte, pe care o consider o scriitoare completa si foarte matura din punct de vedere literar. Am citit si recitit cartea de atat de multe ori incat deja stiu replicile pe de rost, si am vreo 4 sau 5 publicatii ale cartii, acum imi caut un in engleza deoarece voi studia cartea la literatura la facultate. De ce imi place? Pentru ca m-a impresionat Heathcliff, eroul tipic bironian care ramane cu inima franta din cauza regulilor societatii. Consider ca povestea este atemporala si se poate repeta oricand, pentru ca nici in ziua de azi oamenii nu au invatat sa ignore prejudecatile. H. este personajul meu preferat dintre toate persoanejele cartilor pe care le-am citit deoarece este un personaj complex,dur dar si sensibil, violent si totusi tandru, personaj angelic cu reactii demonice. Nu cred ca voi mai gasi in literatura un personaj care sa ma captiveze atat de mult si care sa permita atat de multa interpretare.

Te urmaresc prin GFC cu numele Lestie, iar pe FB am dat like cu numele :Sabine Lestie. Adresa mea de e-mail este lestie.blog[at]gmail[dot]com.

Kitty spunea...

Buna!
GFC : Kitty
Facebook: Pink Heels
mail: [email protected]

Personal, eu sunt un mare fan al comediilor romantice, al povestilor siropoase de dragoste cu happy end dar, paradoxal, cartea mea preferata este "Ca$ual" care nu se incadreaza deloc in tipologia prezentata mai sus.

Ca$ual este scrisa de Oksana Robski, o scriitoare de origine rusa si mi-a placut datorita faptului ca este diferita si originala chiar daca face parte din colectia Chic.

Cartea prezinta o viziune mai intunecata a lumii « glam » , toata actiunea este centrata asupra trairilor personajului principal care se zbate in umbra coruptiei, armelor si a mafiei rusesti sa afle cine i-a omorat sotul dar totodata se dedica si evenimentelor mondene, prezentarilor de moda, acesta fiind singurul mod in care reuseste sa evadeze din realitatea tragica si apasatoare si de sub statutul de « vaduva mafiotului rus ».

Dupa cum spuneam, am apreciat in primul rand, originalitatea povestii, si in al doilea rand, faptul ca este o carte care te “misca” si iti merge direct la suflet, simti toate starile sufletesti si frica personajului si pana acum n-am mai citit o alta carte care sa ma faca sa n`o mai pot lasa jos din mana :).

mariana spunea...

GFC mariana
Am dat LIKE mai demult cu numele de Mariana Faur
e-mail:[email protected]
Daca as enumera cartile citite nu mi-ar ajunge cateva pagini ,insa dintre toate,pe mine m-a impresionat cel mai mult BIBLIA pentruca m-a ajutat sa trec prin extrem de multe necazuri din viata;atunci cand am fost parasita de propria mea familie, aceasta carte a fost singurul meu sprijin prin care am invatat sa iert si sa iubesc.Daca nu am ajuns "drojdia societatii",ci o femeie care cultiva bunul simt si dragostea adevarata si sincera se datoreaza tot acestei carti. Nu voi uita niciodata ca in momentele de cumpana cand nu am mai avut pe nimeni,Biblia a fost si va ramane cel mai bun prieten al meu
Multumesc pentru concurs

alma spunea...

Buna Anca, stiu ca e off-topic,dar voiam sa te intreb ce parere ai despre produsele de la Makeup Forever.Sunt tentata sa imi cumpar fondul de ten HD.Mentionez ca am tenul mixt, cu cateva imperfectiuni.

Anca Buzea spunea...

Alma, produsele mufe imi plac, insa fondul de ten HD l-am folosit prea putin ca sa-mi pot forma o parere pertinenta.

xoxo spunea...

GFC: Iulia
FB: Marie Jolie
email: [email protected]

Cartea care m-a cucerit si la care am plans (recunosc) este Love Story. Imi place relatia stransa dintre cei doi, dar drama de la final este cutremuratoare.

Cris spunea...

FB: Cris Domino
Imi place Mandrie si Prejudecata pentru ca totul e zugravit asa de frumos, simteam ca sunt acolo cand citeam. Plus ca recunosc ca m-am regasit in unele fragmente.

Cris spunea...

Am uitat de GFC si adresa de contact
GFC: Cris
Email: cc_domino at yahoo dot com

lory spunea...

GFC:loredana craciun
facebook:loredana craciun
cartea mea preferata este cu siguranta Harry Potter, imi transmit multe senti,ente desi le-am citit pe toate 7 le recitesc sunt carti de aventura desi am 17 ani le ador

Silver^ spunea...

GFC:Silver^
FB:Manuela Pieszczoch
Mail:[email protected]
Nu cred ca am o carte preferata, sunt mai multe care mi-am placut in mod deosebit si pe care le-as reciti oricand. Jurnalele Vampirilor si seria Twilight imi plac deoarece mereu am fost atrasa de lumea supernaturalului, iar La rascruce de vanturi si Jane Eyre sunt 2 carti superbe cu 2 povesti de dragoste minunate pe care le-am citit pe nerasuflate.

karina spunea...

GFC: karina
Fb: Karina Neamtu
cartea mea preferata este Gazda de Stephenie Meyer. Imi place ideea cartii, cum se imbina groaza cu dragostea si ideea in sine in care evolueaza actiunea, de la furtul identitatii la razboiul interior, apoi la dragoste si alianta. ;))

Irina spunea...

GFC: Irina M ibanescu
fb: magdalena irina ibanescu
Mie imi place foarte mult Mircea Eliade...nici nu stiu care din romane sau nuvele imi place mai mult...toate au ceva aparte, ceva diferit,inedit, de domeniul fantasticului. Cred totusi ca cel mai mult mi-a placut "Nunta in cer"...o poveste extraordinara dintre doi straini care se intalnesc la vanatoare...si incep sa isi deschida sufletul unul altuia ca in sfarsit sa realizeze ca amandoi au iubit aceeasi femeie...

adryana spunea...

gfc: adryana
fb like Gavril Adriana
Cartea mea preferata este `Maitreyi`` de Mircea Eliade...desi am citit-o pentru ca imi trebuia la scoala, nu din placere....cum am trecut de primele pagini deja mi-a captat atentia si nam mai lasat-o din mana si cred k am terminat-o in aproximativ 2 zile atat de mult mi-a placut...mi-a placut povestea de iubire ca in povesti dar ma intristat finalul :(...Concluziile pe care le-am tras eu...daca iubesti pe cineva cu adevarat sa nu lasi pe nimeni sa te desparta de persoana iubita .

Pensule Sigma spunea...

GFC: Oanna
FB: Pensule Profesionale Machiaj
Cartea preferata: Ghidul Hedonistului, m-a ajutat sa ma relaxez si sa nu mai fiu asa uptight.
email: [email protected]
merci

Alice in vintageland spunea...

Ufff, e foarte greu sa aleg o singura carte preferata, mi-au placut sute; o sa-ti zic insa de ultima de care sunt obsedata, este de fapt o serie fantasy: A song of ice and fire (R.R Martin), are deja 5 volume imense pe care le-am terminat si nu stiu cum o sa supravietuiesc pana cand o sa apara urmatoarele doua (noroc cu HBO care le transforma in serial, a aparut deja prima serie Game of Thrones care urmareste primul volum - e foarte bun). Cartile sunt o saga impresionanta cu povesti uimitoare si detalii fascinante si extrem de bine scrisa, creeaza dependenta si ma inspira.
Te urmaresc si prin GFC si pe Facebook de multa vreme, [email protected], Kisses:)

Christina spunea...

GFC : Christina
Facebook : Christina Chr
" AMORUL , O AFACERE A FEMEILOR "
NADINE DE ROTHSCHILD... este interesanta o recomand veti descoperii confidente asupra dragostei ....dupa care alearga toata lumea ;)) :*

AdelinaTomescu spunea...

Buna Anca!
Particip si eu.
1. GFC: Adelina Tomescu
2. FB: Adelina Tomescu
3. Mail: [email protected]
4. E greu sa aleg o singura carte preferata, am citit peste 500 dar mi-a placut enorm "Maytreyi" a lui Mircea Eliade si deasemenea cartea - raspuns "Dragostea nu moare" a Maytreyei. De ce? Pentru ca eu caut carti care sa isi lase amprenta asupra mea iar aceasta m-a schimbat, m-a facut sa am alte valori, sa pretuiesc mai mult iubirea atunci cand am gasit-o. E o carte superba!

deuta-01 spunea...

Buna
GFC:deuta_01
FB:Ada Tina
Cartea preferata:Lorelei-I.Teooreanu deoarece este o carte captivanta, in care dragostea dovedeste ca este cel mai important lucru

Crazy cOcO spunea...

Gfc : Crazy cOcO
fb : Coco Mady
e-mail: fata_ta_red[@]yahoo[.]com
mi-a placut "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi", o poveste frumoasa de dragoste.

cosmina spunea...

GFC: Cosmina
FB: Cosmina Pataliga
Recitesc cu drag "Batranul si marea" Este cartea care imi insufla speranta, putere si...pofta de viata!

cosmina spunea...

Am uitat de mail: [email protected]
Sper sa se salveze comentariul( am mai incerca si...:( n-a mers)

Adela spunea...

GFC: Adela
FB: Adela Delilah
Email: adelavoinea[at]yahoo[dot]com
Nu am o carte preferata, intrucat imi plac mai multe. De exemplu:
Cartile lui Caprice Crane si ale lui Cynthia Langston, Panza de paianjen de Cella Serghi si cele ale lui Brian Weiss, pe care le-as reciti oricand cu cel mai mare drag.

AnaVasilescu spunea...

GFC: Ana
FB: Ana Maria
Cartea care mi-a placut este Mademoiselle Victorine . Personajele din carte pun un pret mai mare pe nume, decat pe iubire si la sfarsit isi dau seama ce prostie au facut. Coperta cartii este unul din tablourile in jurul caruia se desfasoara o buna parte din actiune. Recunosc ca mi-ar fi placut ca Victorine sa fi ramas cu Ducele de Lyon si nu cu pictorul. Am indragit mai mult personajul acela.. chiar daca nu ar merita. Sfarsitul cartii nu mi-a placut. In primul rand ca nu ramane cu le Lyon si in al doilea rand ca e acel razboi.. Care? Vei descoperi in carte.

Madutza spunea...

Buna, Anca! :*
GFC: Madutza.
Like: Marin Elena.
E-mail: sweetest1med33a[at]yahoo[dot]com.
Cartea mea preferata este "Crima si pedeapsa", de Dostoievski. Imi place literatura rusa in general, dar cartea asta m-a fascinat, am devorat-o si m-a marcat:) Imi place descrierea amanuntita a dramelor psihologice ale protagonistului, inainte si dupa savarsirea crimei, precum si povestea de dragoste strecurata spre finalul romanului. Pe Raskolnikov il consider o victima a imprejurarilor, foarte abil si profund, insa. E uimitor cum fuga cea mai apriga e tot de noi insine...
Multumim! :*

maryelisa spunea...

fc elisa mary
fb ame mary
mail: [email protected]
Cel mai mult mi-a placut Secretul..Mi-a schimbat modul de a gandi, de a trai, de 2 ani de cand am citit cartea chiar mi s-a schimbat viata.Au intrat in viata mea persoane exact cum imi doream :),obtin multe lucruri pe care mi le doresc si totul depinde noi si de puterea noastra de a gandi pozitiv si de a crede in noi..E super cartea si filmul..O recomand tuturor! :D

Adina. spunea...

GFC:Adina!
FB:Adina Cristina
Mie mi-a placut 'Scrisoar de dragoste'-M.Drumes am cititt-o de 4 ori cred:D si o sa o recitesc..E geniala,starile personajelor sunt descrise asa de bine..
email:[email protected]

Alina spunea...

gfc Alina Ioana
fb Alina lui Brumarel
mail [email protected]

Cartea mea preferata e 1984 si mi-a transmis atat de multe, incat ti-as putea scrie 3 ore, insa ca sa rezum m-a facut sa apreciez lumea in care traim, chiar daca de multe ori o blamam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...