English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 22 martie 2011

Rihanna S&M Tan&Lavender Make-Up




 Sunt sigura ca stiti deja videoclipul pentru S&M si ca ati remarcat machiajele frumoase (sunt 4 in total, cred). Initial, vroiam sa-l fac pe cel cu turcoaz si roz, insa l-am ales pe cel cu eyeshadow bronz si lila pentru ca este mult mai purtabil si incredibil de senzual! Am gasit o poza pe net pe care am folosit-o sa ma ghidez.


Am inceput prin a lumina tenul cu ajutorul M.A.C Strobe Lotion si apoi am aplicat noul meu fond de ten preferat, Bourjois Healthy Mix Serum nuanta 53 Beige Clair. Ca iluminator sub ochi, am folosit M.A.C Studio Finish Concealer NW25. Apoi, am fixat, ca de obicei, cu pudra HD Atelier Maquillage in zona ochilor si M.A.C Mineralize Finish Natural - Medium Dark pe obraji, frunte, nas si barbie.

Pentru ochi, am inceput cu Urban Decay Primer Potion pe pleoape pentru a fixa mai bine culorile. Apoi, am aplicat M.A.C Pigment - Tan pe pleoapa mobila, inclusiv in pliul ochiului.


Am folosit nuanta Darkhorse din paleta Urban Decay Naked in coltul exterior si in pliu (veti vedea ca poza este usor "arsa", din cauza soarelui puternic, imi cer scuze).


Sub sprancene, am folosit nuanta Virgin din aceeasi paleta Naked. Apoi, am folosit un eyeliner gel la baza genelor superioare - M.A.C Fluidline Blacktrack si l-am "sifonat" usor cu o pensula-creion. Am folosit Maybelline One by One Mascara - rezultat super! ;)



Pentru pleoapele inferioare, am facut o combinatie intre un mov pruna si un bleu pentru a obtine nuanta de lila. Nu am nume pentru aceste nuante, fac parte din Dior Logo Palette for Eyes. Apoi, am trasat o linie aproape de gene cu un fard negru mat - Noir din Sleek Bad Girl Palette.


Pentru obraji, am trasat un contur discret cu Benefit Hoola, iar apoi am aplicat putin blush in mijlocul pometilor - Sleek Blush, nuanta Coral. Am iluminat pometii facand o combinatie intre doua nuante de M.A.C Colour Base - Pearl si Shell. Este un iluminator-crema ce arata extrem de natural si merge foarte bine pentru machiajul de zi.


Pentru buze, am ales un ruj discret, foarte hidratant, intr-o nuanta de portocaliu-coral usor sidefat. Face parte dintr-un kit lansat in vara lui 2009 numit Dior Bronze Haute Couture, in imagine mai jos.

 Sursa foto: Autumn Masquerade

Am ales machiajul acesta pentru ca e perfect pentru zilele insorite de primavara. Sper sa va placa si sa va inspire sa aduceti putina luminozitate in machiajul vostru cotidian!

22 comments:

yoana spunea...

frumoasa ca de obicei..imi place foarte mult cum te-ai machiat, imi place nuanta ta de par..pupici

Not Beautiful Enough spunea...

Nu vazusem videoclipul dar ma declar incantata de acest look! Este ceva purtabil si in acelasi timp indeajuns de „made up” ca sa imi placa. :)

A.M. spunea...

iti sta foarte foarte bine machiata asa! imi place mult combinatia :)

Sunshine Sarah spunea...

Te iubesc pentru acest tutorial! :D
Seriously, mersi mult, very helpfull!

Hugs,
Sarah.

Andreea♥ spunea...

Foarte frumos machiajul. Imi place mult nuanta rujului.

YellowJade spunea...

E superb, superb, superb! L-as incerca si eu, cu siguranta. Nuanta rujului e foarte frumoasa...

Anca Buzea spunea...

@ yoana: merci frumos, nuanta este o combinatie intre negru abanos de la L'Oreal si nuanta mea naturala. Ma vopsesc foarte rar, o data la 4-5 luni si cam asta e rezultatul.

Anca Buzea spunea...

@ Not Beautiful Enough: ma bucur, si mie imi place tare mult :)

Anca Buzea spunea...

@ AM: e o combinatie care avantajeaza mai pe toata lumea, nuantele cu usoare irizari metalice evidentiaza irisul indiferent de culoarea acestuia.

Anca Buzea spunea...

@ Sarah: ma bucur ca iti e de folos, iar daca ai cereri de genul acesta, nu ezita sa spui :)

Anca Buzea spunea...

@ Andreea: da, este o culoare greu de gasit in materie de rujuri. O intalnesc mai des la blush-uri.

Anca Buzea spunea...

@ YellowJade: daca il incerci, sa-l pui pe blog. As fi tare curioasa sa-l vad :)

Camy spunea...

Ce frumos a iesit, perfect pentru zi :)

Sadie spunea...

Draga Anca,
As usual, machiaj super-reusit. Tocmai de aceea, eu te sfatuiesc sa iti pui pe poze watermark, pentru ca faci o treaba foarte buna si am constatat ca unele persoane se folosesc de pozele tale ca sa atraga de clienti, pretinzand ca de fapt este un machiaj realizat la ele in salon.
Am vazut o fotografie a ta intr-un catalog al unui salon din Bacau (pacat ca am uitat cum se cheama...) si cand am intrebat-o pe domnisoara de ce a pus poza ta acolo, ca te stiu si ca tu esti din Bucuresti si n-ai nicio treaba cu salonul lor, a zis ca de fapt folosesc machiajele de pe net ca sursa de inspiratie si ca le arata clientelor machiaje ce pot fi realizate la cerere...

Anca Buzea spunea...

Sadie, iti multumesc ca mi-ai spus, iti voi urma sfatul!

Living_in_aShoe spunea...

foarte frumos machiajul! imi plac mult si sprancenele tale!

Alexandra spunea...

Lovely! Ai niste sprancene superbe! Pup!

lilikip spunea...

Drăguţ! Ai un tag la mine, pup ;) http://www.fetelespun.ro/articole/leapsa-despre-blog/

Anda Zelenca spunea...

Iti sta absolut superrrb!

Doomies spunea...

Imi place mult de tot look-ul, e simplist, iar modul in care ai realizat post-ul este de mare ajutor!
O sa il incerc si eu :D.
Pupici

Ela spunea...

Machiajul este frumos,senzual si atent realizat ca intotdeauna. Pana acum nu vazusem clipul acestei melodii insa nu imi place, prea multa sexualitate!
Nici melodia nu o stiam.Ma uit rar la tv, doar radio ascult dar in ultima perioada nici asta nu am mai facut (explicatia o gasiti aici
http://ela-s-thoughts.blogspot.com/2011/02/15-februarie-2011.html)
de aceea nu sunt la curent cu noutatile din muzica.

Anyway,draguta postare!
Multumim!

Andreea spunea...

Chiar nu am auzit de melodia ei,dar imi place mult machiajul!
Pupici!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...