English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 14 ianuarie 2011

Machiajul si filmul - partea a 3-a

3. La Cage Aux Folles si Burlesque



Inainte sa intrebati ce m-a apucat si ce e cu trecerea de la stilul clasic hollywoodian la cel de showgirl/drag, vreau sa va spun ca m-a atras intotdeauna acest stil de make-up. Mi se pare artistic, glam si, bineinteles, nu pentru oricine. Trebuie sustinut de o personalitate flamboyante!

Indiferent ca este aplicat pe o femeie sau pe un barbat, machiajul de showgirl/drag necesita putina munca, rabdare, dar si creativitate. Este un stil puternic, dupa cum veti vedea si in poze, si implica mult glitter, gene false, culori puternice, atat la ochi cat si la buze. Accentul se pune pe toate zonele fetei, spre deosebire de o singura zona, cum suntem obisnuite in machiajul cotidian.

Machiajul pentru filmul La Cage Aux Folles a fost realizat de catre Pierantonio Mecacci si Francesco Corridoni, in timp ce machiajul pentru filmul Burlesque a fost realizat de catre Kristofer Buckle.






Daca vreti sa cititi un interviu cu Kristofer Buckle pentru revista InStyle, mergeti aici pentru mai multe detalii legate de machiajul personajului interpretat de Christina Aguilera.
Prezentarea tuturor machiajelor purtate de Christina Aguilera in acest film o gasiti aici .
Un mini-tutorial pentru unul din machiajele Christinei Aguilera aici .

Bineinteles, acest film a generat si cateva lansari de produse: Make Up For Ever, OPI si Smashbox.




Mai jos, tutorialele mele preferate pentru acest stil de machiaj:




P.S.: Termenul de Drag Queen este destul de cunoscut, simbolizeaza un barbat care se imbraca, machiaza, coafeaza si se comporta ca o femeie. Insa stiati termenul Drag King? Evident, simbolizeaza o femeie care face aceleasi lucruri ca o Drag Queen, numai ca imita un barbat!



1 comments:

modniza spunea...

frumos!am o-gloss de la smashbox,il ador.ce parere ai de kitul de spranceni tot de la smashbox?mersi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...