English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 28 decembrie 2010

Machiaj de Revelion - smokey eyes & red lips

Cand ma gandesc la Revelion, imi vin automat in minte culori precum argintiu, negru, rosu, albastru intens si neaparat ceva glittery. In timp ce Craciunul imi inspira culori calde, care simbolizeaza apropierea de familie, Revelionul imi inspira culori reci si atmosfera de party.

Machiajul la care m-am gandit este unul intens, senzual si care se potriveste unei game foarte largi de tinute de Revelion. Daca va place, il puteti repeta zilele acestea pentru ca in noaptea cu pricina sa va iasa perfect ;)




Grad de dificultate: mediu spre ridicat.
Timp de realizare: 45 de minute.

Pentru inceput, am aplicat un fond de ten putin mai deschis decat nuanta mea deoarece culorile reci nu arata foarte bine pe tenul meu medium beige. Am folosit Vichy Aera Teint crema, nuanta Ivory, iar zona ochilor am iluminat-o cu MAC Studio Finish Concealer NW20 pe care l-am fixat cu pudra translucida Laura Mercier.
Am conturat sprancenele cu MAC Matte Eyeshadow, nuanta Espresso.

Am asezat un pat de pudra sub ochi pentru a preveni ca fardul cazut sa pateze machiajul fetei.

Paleta folosita pentru ochi este Bobbi Brown Smokey Eye Palette pe care am pozat-o pentru voi, ca sa va faceti o idee de ce nuante am folosit.


Am folosit MAC Paint Pot, nuanta Bare Study, ca baza. Este un fard crema alb, usor sidefat care amplifica efectul glittery al fardurilor aplicate ulterior. Am inceput prin a crea o forma de > in coltul exterior al ochiului si am folosit griul inchis din paleta Bobbi Brown.


Apoi, am aplicat griul deschis, usor sidefat, pe pleoapa mobila.


 Am intensificat coltul exterior al ochiului cu negrul sidefat din acelasi set.



Pentru un plus de drama, am folosit un fard de pleoape albastru inchis sidefat de la Make Up For Ever, se numeste Diamond Night Blue si l-am aplicat imprejurul fardului negru facand blending. Astfel, am completat degrade-ul.



Am folosit un creion kohl negru metalizat pe marginile interioare ale ochiului - Bourjois Regard Effet Metallise, nuanta 51 Noir effet miroir. Am aplicat fardul alb din paleta Bobbi Brown in coltul interior al ochiului si sub spranceana, facand trecerea discret catre nuantele din pliu. Apoi, am aplicat gene false Ardell Runway, modelul Naomi.


Pleoapa inferioara este liniata cu fardul gri inchis din aceeasi paleta peste care am aplicat fardul negru sidefat catre coltul exterior. Am aplicat mascara neagra Maybelline The Colossal pe genele inferioare si un strat discret pe cele superioare pentru a le "pierde" intre genele false.

Acesta este machiajul final al ochilor


Pentru buze, am ales un ruj rosu putin mai inchis - MAC Matte Lipstick, nuanta Russian Red. Este perfect pentru culorile reci pe care le-am folosit la ochi. Creionul de buze folosit ca baza este unul ADA gasit prin sertare ce nu are nici o nuanta trecuta pe el dar m-a atras culoarea - rosu intens.


Obrajii sunt machiati mai discret, un blush rosiatic in spatele pometilor estompat catre zona gurii. Am folosit MAC Powder Blush, nuanta Pinch Me. Am iluminat zona de deasupra pometilor cu Bobbi Brown Shimmer Brick, nuanta Beige, si am folosit putin mai multa pudra decat de obicei pentru a obtine un look festiv ;)


Voi ce machiaj vreti sa purtati de Revelion, unul la fel de intens sau preferati ceva mai "cuminte"?
 

20 comments:

Federova spunea...

Vreau si eu paleta de la Bobbi. Can you help me? :D

my leetle nails spunea...

ai buze asa de frumoase, de ce ai depasit marginea lor naturala cu rujul? Si asa e destul de tare. Cred ca arata mai bine fara depasire:D

Anca Buzea spunea...

Federova, din pacate nu stiu cum te-as putea ajuta. Eu am primit-o din afara tarii. Gasesti produse BB pe strawberrynet.com dar nu stiu daca au sau vor aduce si aceasta paleta.

cristiana spunea...

wow.tare machiajul
ca toate de altfel
.aaaa.am sa incerc ceva tare intens cu glitter of course;))):*

irina spunea...

ceva intens, desigur :))

A.M. spunea...

foarte frumos! :X

Adriana spunea...

o mica problema am si eu cu depasirea conturului buzelor. machiajul este accentuat, tie iti sta bine, dar pentru mine este mult prea mult. sunt adepta machiajelor naturale, chiar si la ocazii speciale.

Andreea spunea...

Ce frumoase sunt culorile din paleta Bobbi Brown! legat de machiajul pentru Revelion, probabil o sa merg pe ceva mai intens la ochi si mai cuminte la buze. De obicei, machiajul meu intra in categoria cuminte. :)

Ioana Dumitrache spunea...

Imi place propunerea ta...insa eu ma gandeam la un machiaj cu auriu pentru revelion...ai vreo sugestie cu ce l-as putea combina?

Anca Buzea spunea...

Ioana, poti combina auriu cu mov, maro si ruj discret sau il poti purta simplu, cu un eyeliner negru si un ruj rosu, in functie de cum iti doresti sa accentuezi zonele fetei. Nu uita de iluminarea fetei, a pometilor, pentru ca va schimba totul ;)

Camy spunea...

e absolut superb si nu pare prea greu de realizat :)

Rotsin spunea...

Love it :X

Anonim spunea...

foarte potrivit pentru seara dintre ani! insa la ochi as fi preferat si ceva auriu :x si poate faci un tutorial pana in revelion despre cum sa ne facem un contur perfect al ochilor cu tus sau creion .. te rog mult

Cyanilla Latte spunea...

Am incercat acum cativa ani un machiaj frosty, cu gri argintiu aplicat inclusiv pe sprancene, pometi roz pal si buze lavanda.Asta apropo de argintiu ca propunere pentru noaptea festiva dintre ani.

Super machiajul tau, desi eu n-as merge pe varianta de ruj rosu decat daca ar fi rezistent la transfer, sa nu stau cu grija lui (sau a lipsei lui de pe buze) toata noaptea.Si as adauga poate un strop de auriu in coltul intern.

Cya

Ioana Dumitrache spunea...

ah ce sugestie draguta, chiar imi place movul, mersi!

Anca Buzea spunea...

@anonim: la ce anume te referi? Eyeliner aplicat pe pleoapa superioara sau... Daca ai o imagine anume la care te gandesti, imi poti trimite pe mail. Termenul de contur este foarte general ...

Anca Buzea spunea...

@ cyanilla latte: aceasta combinatie de creion si ruj a rezistat eroic timp de 5 ore, o masa si cateva bauturi dupa aceea :) ma declar multumita.

Anonim spunea...

ok iti trimit pe mail o poza, ms mult de raspuns :*

Anonim spunea...

scuze ca iti urc poza aici dar chiar nu mai stiu unde mi-am notat mailul taustiu ca il aveam scris in word.uite poza,eu zic ca e tus? -:?? ar fi super sa faci un tutorial daca poti desigur pana de revelion .
[IMG]http://i54.tinypic.com/nx6v4x.png[/IMG]

http://i54.tinypic.com/nx6v4x.png

Anca Buzea spunea...

Mailul este pe pagina principala a blogului, la sectiunea "Despre mine".
Am deschis poza dar se vede o bucata de ochi, nu este complet. Din ce inteleg, este vorba de un fard colorat aplicat pe pleoapa mobila si conturul trasat cu eyeliner negru de jur imprejur.
Nu imi dau seama daca are vreun efect la coltul exterior dar presupun ca se termina cu o codita.
Voi face tot posibilul sa-mi fac timp pana maine sa-l postez.

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...