English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 21 iunie 2010

Nomadic Goddess - The Body Shop Summer 2010 Make-Up Collection



M-a atras numele acestei colectii, m-au atras culorile si texturile , imi place Body Shop ca brand si cumpar mereu produsele lor de corp si fata, asa ca am zis ca merita incercata si gama de make-up. Si ce bine am facut cand am decis acest lucru! Nu am regretat nici o secunda. Produsele sunt de buna calitate, rezistente in timp si placute la aplicare.

Daca ar trebui sa aleg un singur produs pe care l-as cumpara in cantitati industriale, acesta ar fi bronzer-ul. Culoarea este superba, textura usoara si luminoasa, in timp ce rezistenta este excelenta! Credeti-ma pe cuvant, este cea mai buna investitie pe care o puteti face vara aceasta ;)

Timp de realizare: 30 minute.

Grad de dificultate: usor spre mediu.

Am inceput prin a corecta tenul. Deoarece aveam pete rosii si cearcane, am folosit Sephora Concealer Palette. Am aplicat corectorul portocaliu sub ochi, pentru a masca albastrul inchis al cearcanelor, iar apoi corectorul verde, pentru a masca zonele cu roseata. Vara imi place sa las tenul fara fond de ten ziua, daca sunt bronzata, in timp ce seara folosesc un fond de ten cu o textura usoara. De data aceasta, am ales DiorSkin Nude, nuanta 030. Nu am aplicat pudra pentru ca nu vreau un aspect mat, ci mai degraba unul luminos.

Ca de obicei, am conturat sprancenele cu MAC Matte Eyeshadow, nuanta Espresso, iar pentru acest pas am folosit o pensula unghiulara.

Pentru ochi, am combinat cele 3 culori din gama Nomadic Goddess: Jade, un verde inchis cu o tenta de gri, Copper, un caramiziu cu o parte maronie, si Moonstone, un alb sidefat cu o treime gri mediu. Am inceput cu Jade si l-am aplicat pe pleoapa mobila. Pentru ca are o textura minerala si sidefata, trebuie aplicat cu o pensula plata, care impiedica imprastierea produsului in zona de sub ochi. Construiti culoarea treptat, nu incarcati pensula prea mult ci alegeti sa aplicati de mai multe ori, pana ajungeti la intensitatea dorita. Am folosit Copper spre coltul interior si in pliul ochiului, apoi am facut blending cu Jade. Moonstone este un iluminator foarte bun si am ales sa il aplic in coltul interior si sub sprancene, insa am evitat o aplicare abundenta.

Culoarea este suficient de puternica, iar albul sidefat aplicat in exces va va face sa aratati imbatranite. Dimpotriva, aplicat in cantitati reduse, da un aspect intinerit si proaspat.
Fardurile acestea sunt rezistente iar pigmentul este foarte bun. Daca doriti sa intensificati culorile, folositi o pensula pe care ati pulverizat putina apa in prealabil. Pensula umeda va schimba intensitatea si textura fardului. Personal, am considerat ca este suficient de intens, asa ca am ales varianta din cutie, fara modificari.

Am folosit Jade si sub genele inferioare, de la jumatatea ochiului spre exterior, in timp ce pe jumatatea spre interior am aplicat Copper.

Marginile interioare ale ochilor au fost liniate cu un creion kohl albastru-verzui, am ales sa folosesc Bourjois Kohl& Contour, nuanta Bleu original 11. Am terminat machiajul ochilor cu 2 straturi de mascara neagra Bourjois Volume Glamour Ultra Curl pe genele superioare si un strat pe cele inferioare.

Zambiti in oglinda si aplicati The Body Shop Bronze Shade – Golden Bronze pe varful pometilor cu ajutorul unei pensule pentru blush. Faceti blending spre tample pentru un look fresh. Culoarea pudrei bronzante este exact nuanta pe care o ia pielea dupa 2-3 zile de stat in soare, atunci cand avem obrajii ciupiti de soare, iar bronzul este proaspat. Imi place foarte mult acest produs asa ca sigur il veti regasi in cat mai multe look-uri din viitorul apropiat ;)

Pentru buze, am ales un aspect fresh, in ton cu restul machiajului, si am aplicat The Body Shop Love Gloss, nuanta Coral Pink.

Consider ca este foarte elegant sa asortez si culoarea ojei la make-up, asa ca pentru acest look cat si pentru majoritatea look-urilor de vara, imi place sa folosesc O.P.I. Hot& Spicy. Este un coral portocaliu, o culoare care arata la fel de bine pe o piele bronzata, cat si pe una mai deschisa la culoare. Si, cu siguranta, va arata superb atunci cand purtati sandale sau pantofi decupati.

Sper sa va placa aceasta gama de produse la fel de mult pe cat mi-a placut mie!

Mai multe poze gasiti aici http://www.facebook.com/album.php?aid=18189&id=122826347746713

1 comments:

Adina spunea...

Imi place foarte mult cum se potrivesc culorile machiajului cu nuanta pielii tale si, intr-adevar, un machiaj frumos incepe cu o piele frumoasa, iar a ta are un "glow" frumos

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...