English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 12 iulie 2011

Update - idei, modificari, propuneri. Ce parere aveti?

  • Follow blog by email: in urma unei cereri primite de la Ada A., am introdus optiunea de a urmari blogul prin e-mail. Aceasta optiune este ideala pentru cele dintre voi care nu aveti blog, prin urmare blogroll, dar vreti sa primiti notificare atunci cand apare o postare noua pe acest blog. Gasiti in stanga sus un chenar in care puteti introduce adresa voastra de e-mail si de restul se ocupa Blogger.   
  • Sectiune noua pe blog: subiectul machiajelor postate de mine pe blog si recreate de voi a aparut in comentariile unei postari anterioare. As vrea sa-l readuc in discutie: daca va place vreunul din machiajele prezentate aici si ati incercat deja sau vreti sa-l aplicati pe voi inseva sau pe alte persoane, de ce nu, trimite-mi poze pe [email protected] si eu le voi publica. ATENTIE: trimitand pozele pe mail, inseamna ca sunteti de acord cu publicarea lor! Probabil imi veti spune ca este logic, insa am simtit nevoia sa fac aceasta mentiune, pentru orice eventualitate :)
  • Propuneri: ce ati vrea sa cititi pe acest blog in perioada urmatoare? Este un subiect pe care credeti ca nu l-am atins deja? Sau poate ati vazut vreun machiaj care v-a placut si ati vrea sa vedeti un tutorial? Trimite-mi poza in cauza si ma voi ocupa de asta. 
Astept parerile, mesajele, comentariile, ideile voastre pentru a face blogul si mai beautiful reader-friendly :)

5 comments:

Let's make a diva spunea...

mie mi-ar placea sa mai vad un post gen "dupes"..nu toate ne permitem mac,nars,etc,insa mi s-a parut util anteriorul..calitate la pret accesibil :*

Ami spunea...

Ideea cu sectiunea de machiaje recreate imi place la nebunie: eu le'as face pe toate :D

Eu ce vreau sa vad? Cat mai multe lookuri - imi plac la nebunie ale tale.

Ceva la care am "balit": postarea despre vintage make-up, m'am uitat toata ziua la videoclipuri de genul.

Ada.A. spunea...

Yay! Acum te pot urmari mai usor prin email! Merci ca ai luat in considerare propunerea mea.

As mai avea o sugestie: ai putea sa imparti postarile pe sectiuni? de exemplu, daca creezi un machiaj, acesta sa fie la sectiunea machiaje, daca faci un review la un produs, sa fie trecut la review-uri, daca scrii o postare cu diverse sfaturi, sa fie o sectiune cu make-up tips :), daca organizezi un blog sale sau un giveaway, sa fie o sectiune pentru acestea etc. Cred ca ar fi mai simplu de urmarit subiectele de interes pentru fiecare cititoare. Nu stiu daca poti sorta articolele postate deja, caci sunt multe, insa poate de acum incolo?:) daca nu, mie imi plac oricum articolele postate si le astept cu interes in continuare! pupici

Alyna.make-up spunea...

Buna Anca.Am eu o propunere.Mi-ar placea sa abordezi si sa dezvolti mai mult subiectul "pencil technique".Ce zici ??
Te pup!:*

Stilistele spunea...

mi-ar placea sa vad o postare despre baze, FDT si pudre potrivite petnru diferite tipuri de ten ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...