English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

duminică, 4 septembrie 2011

NARS Sheer Glow Foundation

Odata cu luna septembrie, trebuie sa-mi fac timp sa recuperez cu cateva review-uri cerute de catre voi de ceva timp.
Astazi voi incepe cu fondul de ten NARS Sheer Glow. Nuanta testata de mine este Barcelona si putin prea inchisa pentru tenul meu nebronzat. Asa ca, desi am cumparat produsul in luna februarie, a trebuit sa astept pana prin iulie, cand s-a potrivit de minune.


In acelasi timp, am crezut ca va fi perfect si din punct de vedere al texturii si al gradului de acoperire daca astept pana vine vara. Am folosit acest fond de ten in lunile iulie si august aproape in fiecare zi si intr-o multitudine de situatii si ocazii. Cred ca l-am trecut prin toate testele posibile.

Pentru ca l-am incercat eu, ar trebui sa mentionez si ca tenul meu este normal catre mixt, cu o usoara tendinta de ingrasare in zona T, insa foarte foarte putin. De regula, port un fond de ten fluid + foarte putina pudra matifianta in zona T si nu am probleme toata ziua, in mijlocul verii.

NARS Sheer Glow imediat dupa aplicare: are o textura usor catifelata, este extrem de placut la aplicare, fie cu degetele, fie cu pensula duo-fibre. Se asaza uniform, fara a lasa urme de pensula cum am intalnit la alte fonduri de ten si da o luminozitate extrem de placuta tenului. Nu contine particule sidefate asa ca arata foarte natural.

NARS Sheer Glow dupa 8 ore de la aplicare: aici apare un mare minus din punctul meu de vedere. Toata luminozitatea oferita la aplicare se transforma intr-un luciu excesiv si inestetic care nu poate fi temperat cu nici o cantitate de pudra matifianta. Eu am incercat M.A.C. Mineralize Skinfinish Natural pentru a contracara luciul si nu a functionat, desi in alte cazuri aceeasi pudra a avut rezultate foarte bune. Aceasta combinatie de fond de ten si pudra nu m-a multumit absolut deloc.

Am verificat ingredientele si este un fond de ten pe baza de apa, nu de uleiuri, asa ca nu inteleg de unde aceasta reactie. De altfel, nici crema de fata nu este pe baza de ulei, asa ca nu au existat nepotriviri intre formulele celor doua produse.
Repet, am testat produsul pe tenul meu, nu garantez ca toata lumea va pati la fel.

Concluzie: mi-a placut foarte mult fondul de ten, insa numai in primele ore dupa aplicare. Este cu adevarat frumos,cel mai bine il puteti vedea in acest machiaj a la Sophia Loren.

In comparatie cu alte fonduri de ten, NARS Sheers Glow este putin mai dens decat M.A.C Face&Body si ceva mai fluid decat Dior Nude Natural Glow Hydrating Make-Up.



6 comments:

Dariaa spunea...

suna bine:d.

Special K spunea...

Chiar ca se vede frumos in poze :x Poate pe un ten uscat s-ar comporta mai bine :-? pup!:*

adinanustietot.net spunea...

Dupa descrierea ta seamana cu CHANEL Pro Lumiere, pe care il detin si as putea sa-i fac un review asemanator. Totusi am tinut sub control luciul aplicand o pudra pulbere de la Estee Lauder, So ingenious... pe care tot o laud eu:)
Te pup

Andreea spunea...

Ce bine ca i-ai facut review! Mi se pusese pata sa mi-l iau, dar se pare ca nu-i potrivit deloc pentru tenul meu (mixt spre gras vara/spre uscat iarna). :) :*

Stilistele spunea...

imi place mult cum arata aplicat; mie mi se intampla cu majoritatea fondurilor de ten ingrasarea asa ulterioara si eu am ten normal cu tendinte de uscare, deci cu atat mai greu de explicat...

Miuri spunea...

mie mi-ar placea sa il incerc, arata tare bine aplicat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...