Votati machiajul preferat din 2010

Am intrat in 2011 cu mult entuziasm si abia astept sa va prezint cateva din ideile pe care le am pentru noul an. In acelasi timp, sunt foarte curioasa ce parere aveti despre acest blog pentru anul ce tocmai s-a incheiat.

Daca nu va rapesc prea mult timp, as vrea sa-mi spuneti ce look v-a placut mai mult si mai mult din cele realizate in 2010.

A fost oare Glam Rock Make-Up

Bohemian Chic

… Pin-Up Look

LOTD: Brown is Not Boring

… sau poate a fost LOTD-MAC Myth Lipstick

Spanish Passion

… stilul GLUNGE

degrade-ul mov realizat cu un singur eyeshadow ..

Christmas Make-Up cu Urban Decay

 
machiajul de Revelion cu smokey eyes si buze rosii

… sau poate preferati machiajul Edward Scissorhands ?

 V-a placut un alt machiaj pe care nu l-am mentionat mai sus?

Astept cu nerabdare parerile voastre :)

80 thoughts on “Votati machiajul preferat din 2010

  1. Hmm,eu oscilez intre LOTD-Mac Myth Lipstick si Bohemian Chic, amandoua te prind foarte bine,dar cred ca imi place putin mai mult cel cu rujul Mac Myth Lipstick.

  2. Lavi, o intrebare foarte buna! :)

    Preferatul meu este Edward Scissorhands, atat ca rezultat, cat si ca tehnica. Este machiajul la care m-am distrat cel mai mult pentru ca trebuia sa gasesc solutii non-conventionale pentru a aplica anumite produse… de ex, pentru realizarea cicatricilor, dar si pentru ascunderea sprancenelor, am folosit un glue stick si un cutit de bucatarie :)
    A fost foarte fun!

  3. imi plac toate toate fara exceptie dar mi-a placut mult cum te prinde pin-up look :D iti accentueaza trasaturile foarte frumos :)

  4. Toate machiajele pe care le-ai prezentat mai sus sunt foarte reusite. Pentru ca nu ma pot opri doar la unul singur, podiumul meu este ocupat de 2 machiaje: Glunge si Bohemian Chic, urmate indeaproape de LOTD-MAC Myth Lipstick.

  5. cutit de bucatarie? la asta nu m-as fi gandit.foarte ingenios.:) Intradevar, machiajul acela iti descopera veleitatile artistice.

  6. Eu sunt fan machiaj pin-up, asa ca votez pentru pin-up.Insa trebuie sa spun ca machiajul Edward Scissorhands m-a fascinat, ti-a iesit foarte bine. Abia astept sa vad cu ce o sa ne mai incanti anul acesta, ai trasaturi foarte frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>