English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 15 noiembrie 2010

Review Chanel Vitalumiere Liquid Foundation

Dupa ce l-am inclus la produsele lunii octombrie, Chanel Vitalumiere a generat ceva curiozitate asa ca este cazul sa-i facem o prezentare pe larg.

Descrierea producatorului:
"Anti-fatigue, hydrating formula delivers a young, radiant look, as lines, wrinkles and imperfections seem to be erased. Ultra-gliding fluid provides light-to-medium buildable coverage with a dewy finish to enhance skin's natural glow. Protects against aging UVA/UVB rays with SPF 15."

Parerea mea in urma folosirii:
- are o formula extrem de lejera, gradul de acoperire este intr-adevar mic, dar poate fi construit pana la mediu prin asezarea a doua sau mai multe straturi lejere de produs. Pentru zi, mi se pare suficient sa aplic cam cat 2 boabe de mazare pentru intreaga fata.

- nu se consuma usor pentru ca are o formula bogata care, desi poate parea diluata, asigura o acoperire consistenta a fetei. Eu folosesc aceeasi sticluta de 2 luni jumatate si nu se apropie de final. Inainte consumam o sticluta pe luna folosind alte branduri.

- se aplica extrem de usor, chiar am senzatia de alunecare pe ten mentionata de producator.

- aspectul final este extrem de natural, chiar si in lumina puternica a soarelui. Este singurul fond de ten folosit pana acum care a strans atat de multe laude pentru faptul ca "nu se observa".

- confera luminozitate tenului - datorita formulei hidratante, tenul radiaza si arata odihnit.

- are factor de protectie solara 15, lucru extrem de important pentru mine, in special dupa aceasta vara in care am avut parte de eruptii solare si pe care le-am simtit pe propia piele.

- se adreseaza unui ten normal catre uscat deoarece formula sa hidratanta poate da un aspect foarte lucios pe tenul mixt si nu poate asigura acoperirea necesara unui ten gras si cu imperfectiuni. Persoanelor cu ten mixt sau gras le-as recomanda Chanel Matt Lumiere.

- grad de rezistenta - bun. Rezista 8 ore fara probleme, chiar si mai mult, aplicat corect - crema de fata inainte, fond de ten, putina pudra deasupra. Eu il folosesc in combinatie cu pudra translucida Laura Mercier.

Pret: 170-180 lei, in functie de magazin. Daca il puteti lua din duty-free, cu atat mai bine.
Poate veti spune ca are un pret prea mare, dar eu consider ca merita.

Nota: 10/10. 

3 comments:

Dia spunea...

Heyy! :D
Scuze ca las comentariu aici, ce se mai aude de premiile speciale? :D N-au sosit?

Anca Buzea spunea...

Astazi am primit raspuns de la Vichy - zilele acestea pleaca premiile. Voi anunta pe blog atunci cand voi intra in posesia premiilor pentru Bucuresti.

Andreea spunea...

Vezi ca te asteapta ceva pe blogul meu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...