English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 14 iulie 2010

French Chic


Astazi va invit la o plimbare prin frumosul si romanticul Paris... Fie ca alegeti sa luati pranzul la un bistro de pe rue Marbeuf, sa beti un cafe au lait insotit de un croissant cald cu unt la Miss Manon, in Marais, sau ca luati cina cu iubitul/sotul intr-un bateau mouche, alunecand incet pe Sena, acest machiaj va va da eleganta si rafinamentul tipic frantuzesc.

Timp de realizare: 50 minute.

Grad de dificultate: mediu.

Incepem prin a aplica fard corector pentru a ascunde cearcanele sau petele rosii, daca aveti. Am folosit MAC Studio Finish Concealer - NW25 pentru zona de sub ochi. Apoi, alegeti fie un fond de ten, fie un tinted moisturizer, in functie de gradele de afara. Eu am amestecat o picatura de fond de ten MAC Studio Fix Plus, nuanta NC37, cu un strop de crema hidratanta pentru a uniformiza culoarea tenului fara a-l incarca excesiv. Apoi, am conturat sprancele cu MAC Matte Eyeshadow, nuanta Espresso.

Baza machiajului ochilor este data de primer-ul Too Faced Shadow Insurance, pe care il aplicati pe toata pleoapa, pana la sprancene. Apoi, luati un creion kohl negru si conturati marginile interioare ale ochilor - Bourjois Contour Clubbing Waterproof, nuanta Black Party.


Machiajul ochilor in 4 pasi

Pasul 1: aplicati in pliul ochiului un fard bej deschis - am folosit bejul din setul Dior Gaucho Eye Palette.

Pasul 2: aplicati peste bej o nuanta de maro mediu - am folosit un maro-violet de la MAC, nuanta Violet Vow din setul 6 Mystic Cool Eyeshadows.

Pasul 3: aplicati un maro-brun foarte inchis peste maronul mediu - am folosit cel mai inchis maro din quad-ul Chanel Folies Noires. Aplicati un fard alb-vanilie pe pleoapa mobila, pana in pliul ochiului, pentru a realiza un contrast puternic cu maronurile din pliu - am folosit albul din setul Dior Gaucho Eye Palette.

Pasul 4: folosind un eyeliner negru, trasati o linie subtire la baza genelor superioare, pornind din coltul interior al ochiului. Ingrosati linia pe masura ce va apropiati de coltul exterior si terminati cu o codita usor ascendenta. Am folosit MAC Fluidline - Blacktrack. Punctati sub sprancene cu un alb-perlat - am optat pentru Shhh, Don't Tell, din setul MAC 6 Mystic Cool Eyeshadows.

Finisati machiajul ochilor cu 2-3 straturi de mascara neagra pe genele superioare si un singur strat pe cele inferioare - YSL Effet Faux Cils.


Pentru obraji, am ales sa fac putin contouring cu ajutorul unei pudre autobronzante - Too Faced California in A Compact, nuanta Beach Bunny.
Realizati acest lucru daca faceti "fata de peste" : va uitati in oglinda, sugeti obrajii si urmariti golul creat in mijlocul obrazului cu blush-ul maroniu. Porniti din mijlocul obrazului spre tampla, apoi coborati spre coltul gurii. Faceti blending cu mare atentie pentru a nu ramane cu o linie clara pe diagonala obrazului.
Nu uitati de tample: aplicati putina pudra autobronzanta si pe tample, cu miscari lejere.
Apoi, zambiti usor si aplicati un blush de culoarea piersicii pe varful pometilor - Bourjois Pastel Joues, nuanta Tomette d'Or. Faceti blending intre cele doua culori.
Am aplicat si putina pudra iluminatoare deasupra pometilor pentru a desavarsi aspectul de "obraz sculptat" - Bobbi Brown Shimmer Brick, nuanta Beige.

Pentru buze, incepeti cu un creion roz pal cu ajutorul caruia trasati conturul, pe care il veti umple cu acelasi creion - Bourjois Levres Contour, nuanta 11 Enjoleuse. Peste creion, aplicati un ruj roz-pal mat - MAC Matte Lipstick, nuanta Please Me.

Album foto

Bonne fête!

1 comments:

Maya spunea...

50 de minute?!?!?
Doamne, dar se poate obtine in maxim 20 de minute un look asa simplu!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...