English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 14 martie 2011

Review: Bourjois Healthy Mix Serum vs. Bourjois Healthy Mix

Tineti minte ca va ziceam zilele trecute ca m-am indragostit? A fost aceeasi reactie instantanee pe care am avut-o cu Maybelline Colossal si nu am renuntat la aceasta mascara in ultimele 6-7 luni de zile. Ceva imi spune ca nici Bourjois Healthy Mix Serum nu va pleca nicaieri prea curand..!



Cateva cuvinte despre Healthy Mix Serum:
- este un fond de ten gel, asa cum scrie pe ambalaj;
- are un grad de acoperire mic spre mediu, ideea este ca uniformizeaza foarte bine nuanta tenului dar nu incarca mai deloc!
- finish-ul este semi-mat;
- efect imediat anti-oboseala;
- contine extracte de fructe : goji berries, lychee si rodie;
- hipoalergenic.

Primul lucru pe care l-am simtit la aplicare a fost senzatia de racorire! Nu imi dau seama cum au obtinut acest efect, dar este atat de placut! M-a relaxat imediat, iar produsul a fost extrem de usor de intins, rezultatul fiind perfect uniform. Eu folosesc intotdeauna pensula la aplicarea fondului de ten asa ca rezultatul este uniform mereu, insa la unele fonduri de ten pot obtine mai greu acest rezultat. Cu HM Serum a durat 2 secunde! Mi-a placut mult treaba asta.

Finish-ul semi mat este perfect, nu arata nici perfect uscat, dar nici nu luceste, cum se intampla cu Healthy Mix. Am descoperit ca, atunci cand folosesc HM Serum, am nevoie de foarte putina pudra. Purtat ziua, in lumina soarelui, nu se observa ca am fond de ten pe fata! Seara, la lumina artificiala, tenul meu arata proaspat. Mi se pare combinatia ideala.


Imi place gradul de acoperire, este genial! Eu nu am probleme majore cu tenul, dar simt nevoia sa aplic, totusi, un produs pentru a uniformiza culoarea naturala a pielii. Cu toate ca HM Serum acopera binisor, reuseste sa nu incarce tenul absolut deloc.
Atat Healthy Mix cat si HM Serum sunt produse lejere, nici unul dintre ele nu incarca tenul, insa Healthy Mix are o putere de acoperire putin mai mica decat HM Serum.
Atat HM Serum cat si Healthy Mix sunt buildable, adica se pot aplica in straturi suplimentare in zonele in care simt nevoia de ceva mai multa acoperire si nici unul din cele doua nu va arata nenatural.
Am incercat acest lucru cu HM Serum in zona obrajilor pentru ca aveam o usoara roseata si arata la fel de natural ca si in celelalte zone ale fetei.


Prima data, am testat HM Serum  cu pudra Mineralize Skinfinish de la M.A.C, aplicata in zona T si usor pe obraji, iar fondul de ten arata impecabil 9 ore mai tarziu. Puteti vedea aici machiajul in care am folosit prima data HM Serum.

Apoi, am incercat sa combin produsul cu pudra HD de la Atelier Maquillage, o pudra mai lejera, fara efect de matifiere, si am remarcat un luciu subtil pe frunte dupa 7 ore. Nu era ceva deranjant, nu am simtit nevoia sa reaplic pudra.

Am remarcat ca, in timpul zilei, fondul de ten nu s-a strans si nici nu si-a pierdut din luminozitate. Am vorbit la telefon si am constatat ca se luase extrem de putin, fata de alte fonduri de ten. Eu am tenul normal spre uscat pe timp de iarna, insa observ ca trece incet catre normal spre mixt odata cu incalzirea vremii, de aici luciul subtil pe frunte in a doua zi. La rezistenta fondului de ten conteaza si faptul ca nu obisnuiesc sa-mi ating fata cu mainile pe parcursul zilei :)

Ambele fonduri de ten vin in sticlute de 30 ml cu pompita. HM Serum costa 54lei la Douglas, cred ca este pretul de lansare dar nu sunt 100% sigura. Tin minte ca Healthy Mix costa 56 lei la lansare.

Va spun cu mana pe inima ca il voi mai cumpara! Cred ca este noul meu produs preferat si a aparut la momentul oportun pentru sezonul de primavara-vara! :)

30 comments:

Roxana spunea...

Yes! On my way spre Sephora. Multumesc frumos! Am citit ca Bourjois este surioara (fratior???) mica (si mai ieftina:D) a Chanel. Poate si asta e un motiv pentru calitatea buna a fondurilor de ten HM si HM Serum. Anyway, am fugit :P

modniza spunea...

mersi mult.am o mostra,dar nu am incercat-o inca ,deci ,am inteles.pup

Adina spunea...

Suna bine! Si eu sunt speriata ca vine caldura si iar o sa devina tenul meu gras :(. Dar macar e frumos afara :x

Shopperita spunea...

Am vrut si eu sa imi cumpar HM Serum dar m-am gandit ca este mai potrivit pentru un ten mai gras. Multumim pentru review! :)

Madlen spunea...

ce nuanta ai?

Anca Buzea spunea...

Eu am 53 Beige Clair.

Iulia spunea...

of...si eu l'am vazut in magazin, dar scria pe el acoperire mica spre medie si m'am cam speriat, imi place o acoperire medie de obicei, pt ca am pistrui [pe care ii urasc] si acum primavara incep sa se vada si mai rau din cauza soarelui. imi palce mult cum se vede pe tine, insa poate tu ai tenul mult mai curat decat al meu. oricum ma simt datoare sa'l incerc macar in magazin, poate gasesc o monstra pe undeva. ms mult. pup:*

Camy spunea...

deci fondul asta de ten e bun si pt ten gras?

Amalia spunea...

Faptul ca nu s-a luat cand ai vorbit la telefon chiar mi-a atras atentia pentru ca telefonul meu de obicei e mai fardat ca mine:))

AdelinaTomescu spunea...

Am incercat si eu o mostra de la acest fond de ten si mi-a placut! E pe wishlistul meu!

Roxie spunea...

Chiar imi facea si mie cu ochiul :) Acum sigur il voi cumpara.

Anca Buzea spunea...

@ Camy: nu l-am incercat inca pe ten gras, asa ca nu pot garanta ca va fi ok. Ar parea ca da, dar cred ca va fi nevoie si de putina pudra matifianta.

Little Princess spunea...

Nu as da HM serum pentru nimic in lume!! Pot sa zic ca am descoperit fondul de ten perfect!!!!:)

Jules spunea...

ce bine arata machiajul, ce msf ai? medium?

Anca Buzea spunea...

Medium Dark.

Jules spunea...

si zici 9 h huh? :D merita incercat..

Anca Buzea spunea...

Chiar merita, e o pudra extrem de buna!

Cristina spunea...

L-am incercat si eu astazi :) imi place la nebunie. Pe langa faptul ca imi lumineaza fata (efect care dureaza) a rezistat eroic pe frunte, fixat anterior cu un strop de pudra. Il mai incerc si maine pentru a ma convinge de ce spun :))

YellowJade spunea...

Ce multe fete incantate de HM serum! Ma declar foarte curioasa :P

Betty Reviews spunea...

L-am luat si eu azi, de abia astept sa il incerc! Tu ce nuanta ai?
Mersi pt. review :)

Pasagera spunea...

Buna Anca,
Suna interesant, ai cumva o lista de ingrediente la indemana? (pe google nu gasesc), sunt curioasa de unde senzatia de racorire. Poate sunt mai multe persoane interesante, ai putea scrie chiar in articol ingredientele.
Multumesc mult.

Anca Buzea spunea...

@ Betty Reviews: 53 Beige Clair

@ Pasagera: voi incerca sa pun o lista maine, scrie incredibil de mic si nu vad mai nimic :))

Anda Zelenca spunea...

Mie din pacate nu imi place absolut deloc. L-am incercat azi.

Pasagera spunea...

Buna Anca,
Poate o poza ar fi mai usor? Oricum astept, cand ai timp.

Anca Buzea spunea...

Am incercat sa fac o poza dar este scrisul incredibil de mic. Voi face tot posibilul.

Nina spunea...

eu am incercat cateva saptamani HM Serum dar tot mai mult mi-a placut varianta clasica. mie din contra acea consistenta gel mi s a paru ceva mai grasa si mai nepotrivita chiar si pt un ten destul de uscat ca al meu...
oricum, concluzia este ca si eu sunt impresionata de efectul Bourjois HM - ce e drept la mine nu rezista atatea ore intact pentru ca nu detin inca o pudra...

Andreea spunea...

Review-ul asta m-a luminat! Chiar vroiam s aincerc si eu unul din aceste doua fonduri de ten de la Bourjois.Pupici!

Anonim spunea...

Salut! :)
Fiind destul de noua in dmeniul cosmeticelor as vrea sa iti cer parerea in legatura cu un fond de ten pentru ten mixt. Oare H.M. Serum ar fi potrivit pentru tenul meu si pentru utilizare zilnica? Precizez ca am 17 ani un ten cu mici imperfectiuni si in zona T destul de lucioasa.. :)

Anca Buzea spunea...

@ Anonim: eu cred ca ar fi bun pentru tenul tau, dar pentru a fi sigura incearca-l inainte de a-l cumpara.

Natasha Br spunea...

Mi-am luat si eu de vreo 2 luni acelasi fond de ten.Sunt extrem de multumita de el! Inainte foloseam Bourjois repulpant reboosting collagen foundation.Pentru o persoana care nu are probleme cu tenul,acnee,pete sau alte probleme,il recomand din toata inima! Are intradevar o acoperire destul de mica dar totodata este si foarte usor,parca ai fi data cu crema si nu cu fond de ten! Si cum ai spus si tu Anca,iti da o senzatie de prospetime.Ca si tine,m-am indragostit de acest fond de ten:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...