Ce inseamna sa fii make-up artist pentru Dior..

V-am spus intr-un post anterior ca am inceput sa lucrez ca make-up artist pentru Dior, iar astazi vreau sa va arat cateva poze cu ce implica acest lucru.

Nu este un job permanent sau in exclusivitate, ci este project-based, iar campania in care am fost implicata a inclus lansarea unor produse noi – fondul de ten Forever, mascara Diorshow New Look si noul Skinflash (concealer/highlighter).

Timp de 2 saptamani, podiumuri Dior au fost instalate in 3 mall-uri din Bucuresti iar clientele Dior au beneficiat de sedinte de make-up in care au primit sfaturi si recomandari de skincare si make-up din partea specialistilor. De la ce pregatire a tenului este necesara pentru tratarea problemelor pana la tipul de fond de ten potrivit, culorile potrivite de eyeshadows, blush sau ruj, felul in care ar trebui aplicate, am discutat cu fiecare persoana in parte si am incercat sa fac si cateva poze, atunci cand s-a putut.

Mai intai, iata cum arata podiumul Dior:

Podiumul Dior - Baneasa Shopping City

Si cateva poze cu o mica parte din machiajele facute. Pozele sunt facute cu telefonul, deci nu sunt extraordinare, dar sper sa fie suficient de clare. Unele sunt before/after, altele doar after, dupa cum a permis si timpul.

14 thoughts on “Ce inseamna sa fii make-up artist pentru Dior..

  1. SUPERBE! Cel mai mult imi place schimbarea primei si a penultimei. Clar, esti un make up artist foarte talentat! Felicitari!

  2. Imi place foarte mult ca ai aplicat nuante naturale. Vorbeam zilele trecute cu o colega de birou care imi spunea ca a fost machiata la Sephora (daca nu ma insel) si ca i-a facut make-up artistul de acolo un machiaj extrem de incarcat si foarte puternic si ca nu i-a placut deloc.

    • Katrina, machiajele in-store se fac conform politicii brandului. Unele branduri merg pe ceva discret, altele pe ceva elegant si sofisticat iar altele pe multa culoare. Eu zic ca trebuie sa ne alegem cu atentie brandul sau cel putin sa discutam foarte sincer cu artistul despre ce ne dorim. In felul asta, toata lumea pleaca acasa multumita :)

  3. Superbe machiajele! O sa repet ce s-a spus mai sus, dar pe buna dreptate: esti foarte talentata, iar talentul unui adevarat makeup artist se vede atunci cand face machiaje cat mai naturale. Cele postate de tine sunt extraordinare, ai pus in evidenta trasaturile fiecarei persoane in parte, desi toate au fizionomii diferite. Stim noi de ce iubim blogul tau ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>