Teaser – Campanie Nuntasic.ro si L’Oreal Paris!

Zilele acestea spargem norma machiajelor de Halloween care inunda internetul pentru ca am acceptat provocarea lansata de Nuntasic.ro si L’Oreal Paris de a realiza un machiaj bridal.

Probabil stiti deja ca sunt adepta machiajului smokey eyes asa ca am incorporat acest trend si in machiajul de mireasa. Mai multe detalii in curand, cand va voi dezvalui si produsul meu preferat L’Oreal Paris! ;)

Sper sa va placa!

6 thoughts on “Teaser – Campanie Nuntasic.ro si L’Oreal Paris!

  1. Anda, din pacate, nu mi-am revenit complet cu tenul si nu arat tocmai seducator zilele astea :) insa promit sa revin curand cu muuulte machiaje imediat ce-mi rezolv problema! Mai am putin de tot!

  2. Anca sie u am probleme cu tenul zilele astea si stiu multe persoane care au, asa cam de o luna incoace? O fi ceva in aer ca eu nu-mi explic?:(

  3. Lavi, o fi trecerea brusca de la cald la frig, sporirea poluarii din oras odata cu revenirea oamenilor din vacanta, nivelul de stres datorat de inceperea facultatilor, o fi varsta :) Nu stiu, cert este ca vreau sa treaca odata! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>