English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 6 iulie 2010

Review Estee Lauder Bronze Goddess Self-Tanning Body Spray



Voua va place vremea de afara? Cand e soare, cand ploua, ca sa nu mai spun ca majoritatea timpului cerul este innorat... Eu una m-am saturat asa ca, acum 2 saptamani, m-am decis sa nu mai astept sa vina vremea frumoasa pentru a sta putin la soare si m-am dus la Sephora pentru a rezolva problema :)

Am ales spray-ul autobronzant de la Estee Lauder si sunt foarte multumita de el, asa ca vreau sa va spun cateva vorbe despre produs. Am folosit autobronzante si in trecut, cele sub forma de gel de la L'Oreal sau Uriage, care sunt mai accesibile ca pret. Din pacate, acestea m-au dezamagit la a 2-a aplicare, lucru care nu s-a intamplat cu spray-ul Estee Lauder. Dar sa nu ne grabim, sa luam lucrurile de la inceput :)

Descrierea produsului Estee Lauder Bronze Goddess, conform site-ului oficial din UK: "Sheer, ultrafine spray gives you a heavenly, sun-kissed tan that looks more natural than ever. Showers skin with even, golden colour, starting in under an hour. Super-luxurious sheer spray applies effortlessly. Dries quickly."
Cu alte cuvinte, este un spray transparent si delicat care da pielii tale un bronz divin, sarutat de soare (la noi se foloseste expresia "ciupit" de soare, se pare ca britanicii sunt mai poeti..) care arata mai natural ca niciodata. Pielea va avea o culoare aurie, uniforma in mai putin de o ora. Se aplica usor si se usuca repede.

Acum, parerea mea este ca cei de la Estee Lauder se tin de cuvant in majoritatea promisiunilor. Produsul este foarte usor de aplicat, formula delicata sub forma de spray intra repede in piele, mult mai repede decat o crema sau un gel, culoarea este uniforma si aurie, foarte naturala (deloc spre portocaliul acela inestetic pe care l-am obtinut cu alte autobronzante).

Un foarte mare avantaj al acestui produs este ca nu mi-a patat mainile, performanta pe care nu am reusit sa o ating cu alte produse de acest gen. Bineinteles ca ma spal pe maini dupa aplicare si ma sterg atent cu prosopul, in special intre degete pentru ca acolo se strange produsul foarte usor, insa alte autobronzante imi lasau palmele portocalii si nu reuseam sa scap de pete orice as fi facut. De data aceasta, nu a fost cazul.

Cu ce nu as fi neaparat de acord cu ei este faptul ca nu se usuca asa repede in totalitate. Sigur, este absorbit de piele foarte bine, lasa un glow discret pe corp, insa am senzatia ca dureaza ceva mai mult pana sa se usuce complet. Probabil sunt si eu destul de exigenta, insa am senzatia ca si dupa o ora de la aplicare, inca ma simt "alunecoasa" :) Al doilea lucru de mentionat este durata pana la formarea culorii. La prima aplicare, mi s-a parut ca a durat ceva mai mult de o ora, chiar spre doua ore, daca nu ma insel. Recunosc ca nu am stat cu ceasul langa mine, dar ma asteptam sa iasa mai repede culoarea. Insa nu ma deranjeaza prea tare acest lucru pentru ca oricum nu sunt de acord cu iesitul din casa imediat dupa ce aplic autobronzantul, asa ca nu il pot trece la minusuri. Mai ales dupa ce am vazut rezultatul, care este superb si perfect uniform. La aplicarile ulterioare, culoarea se intensifica mai repede, asa ca se poate considera promisiune respectata.

Rezistenta produsului mi se pare ok, il reaplic cam o data la 6-7 zile. Nu se duce foarte repede atunci cand fac dus, dar nici nu rezista la infinit. Iar ceea ce imi place foarte mult este faptul ca, odata ce se diminueaza culoarea, se duce in mod uniform. Cu alte produse, ramaneam cu pete de culoare de intensitati diferite si nu mi se pare normal. Acest autobronzant este sters uniform si delicat, nu trebuie sa frec foarte tare pielea.

Pretul este ceva mai ridicat comparativ cu alte produse din aceeasi categorie - 130 RON. Insa consider ca merita toti banutii! Odata ce mergeti pe aceasta varianta, de autobronzare, merita sa cheltuiti putin mai mult pentru un rezultat de calitate.

1 comments:

Make-up by Dina spunea...

De folos acest articol ! Din cate am citit isi merita toti banii, la o adica este o firma destul de scumpa , si cunoscuta , in general mai bine investim mai multi bani intr-un lucru de calitate!

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...