Detalii despre cursurile de Self Make-Up in luna octombrie + program

DSC_1787

Am revenit cu noutati si mai multe detalii.

Am stabilit programul cursurilor de Self Make-Up pentru luna octombrie. Aveti in vedere urmatoarele: Toate produsele si pensulele de make-up necesare pentru a realiza machiajele respective va vor fi puse la dispozitie la curs. La finalul cursului, fiecare eleva va primi un mini-kit de produse cadou.

Cursurile de 3 zile vor avea loc in 1-2-3 octombrie intre orele 10-13, 15-18 si 19-22. Costul cursului este de 200euro. Apoi, in zilele 15-17-18 octombrie si in zilele 22-23-24 octombrie, la fel, acelasi program pe ore. Numarul maxim de cursante este de 3 pe grupa. De ce am vrut sa fac acest program pe 3 zile? Pentru ca, de fiecare data cand invatam ceva nou, avem nevoie de timp pentru a asimila informatia si putem reveni a doua zi cu intrebari si nelamuriri pe care le vom rezolva impreuna. Recomandarea mea este sa alegeti cursul de 3 zile deoarece va va fi mai util pe termen lung.

Dar cum am primit cereri pentru un curs ce sa tina o singura zi, am pus in program si cursul de acest tip. Astfel, cursuri de 1 zi vor avea loc in zilele de sambata, 5 octombrie  apoi duminica, 6 octombrie, sambata 12 octombrie si duminica 13 octombrie. Intervalul orar este de la 9 la 16, iar costul cursului este de 150 euro.

Tipuri de machiaj invatate la acest curs:

- machiaj de zi potrivit fizionomiei voastre si tipului de ten plus recomandari personalizate,

- machiaj Smokey Eyes realizat corect din punct de vedere tehnic si adaptat formei ochilor vostri

- machiajul de corectie personalizat in functie de trasaturile voastre.

De asemenea, veti invata si cum sa aplicati gene false si care este forma ideala a sprancenelor voastre. Veti invata ce texturi ale produselor de machiaj vi se potrivesc si pe care sa le evitati.

Inscrierile se vor face la adresa [email protected], iar rezervarea locului la curs se face prin achitarea unui avans de 50% urmand ca restul sa se achite in prima zi de curs.

Locatia: Studio 07, Blvd Lascar Catargiu nr 9.

Va astept cu drag! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>