HD Foundation de la Make Up For Ever

MakeUpForEver_Unretouched_JamieNelson_ModelEmilyZhang

Pentru ca tot vorbeam de machiajul HD, in ultima vreme sunt absolut innebunita dupa fondul de ten HD de la Make Up For Ever insa este un produs usor mofturos. Daca vreti un fond de ten care sa arate natural in lumina soarelui sau in flash-urile camerei foto, in acelasi timp cu o acoperire medie, HD-ul este ceea ce cautati.

Caracteristici:

  • oil-free
  • invisible cover
  • compatibil cu sistemul foto-video de captare a imaginii in HD
  • intensifica luminozitatea tenului
  • are un aport de 46% in hidratarea tenului
  • textura neteda si elastica ce inlesneste aplicarea

makeupforever

Dupa indelungi teste pe diverse tipuri de ten, am ajuns la urmatoarele concluzii: acopera foarte frumos imperfectiunile si zonele depigmentate, inclusiv pistruii si cearcanele. Se intinde foarte usor, iar pensula ideala pentru aceasta este 30N de la Make Up For Ever, insa eu il mai aplic si cu Beautyblender-ul. Arata absolut superb in lumina naturala si in poze, insa aici am o foarte mare mentiune de facut: nu mi se pare ca hidrateaza absolut deloc tenul, dimpotriva. Este foarte important sa aveti pielea bine hidratata inainte de a folosi HD-ul pentru ca acest fond de ten tinde sa arate uscat pe majoritatea tipurilor de ten, in special pe cel normal sau uscat. Asta nu inseamna ca nu-l puteti folosi, ci trebuie doar sa aveti grija.

L-am aplicat atat fara crema hidratanta, ser sau primer, cat si cu toate acestea pentru a vedea cum se comporta. Cea mai buna formula este cea in care tenul este foarte atent hidratat. Altfel, tinde sa se “lipeasca” neuniform de piele.

hd-foundation_P00015

Imi place enorm pentru machiajul de fotografii, la fel ca M.A.C. Face and Body, insa HDul are o acoperire mai mare. Am inceput chiar sa-l port si eu zilnic, atat de natural arata si chiar primesc multe complimente pentru aspectul fresh al tenului. Pe de alta parte, eu sunt obsedata cu hidratarea si nu sar niciodata peste pasii de demachiere, tonifiere si hidratare dimineata si seara. Si am o pasiune nebuna pentru unturi, uleiuri si lapte de corp asa ca se leaga :)

In concluzie, vi-l recomand, dar mare atentie cu pregatirea tenului inainte!

Gasiti produsele Make Up For Ever la magazinul oficial din Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Marriott, sau in magazinele Sephora.

Fondul de ten HD este disponibil in 26 de nuante, are o cantitate de 30ml si costa 175lei. Daca sunteti make-up artist pro, beneficiati de 30% discount in magazinul din Calea 13 Septembrie. In Sephora, puteti beneficia doar de discount-urile asociate cu cardul Sephora in anumite perioade de promotii.

mufe-invisible-cover-foundation-shades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>