Overview & Swatches: Sleek Make-up i-Divine Ultra Mattes Palette – Darks

Sigur ati auzit deja de paletele Ultra Mattes de la Sleek pentru ca sunt “atat” de frumoase incat trebuia sa apara peste tot si sa fie mentionate de toata lumea :) Dintre cele doua variante – Brights si Darks – eu am ales varianta Darks. Mi-au placut foarte mult culorile in imaginile de prezentare si nu m-a dezamagit cand am vazut produsul live.

Imi place faptul ca au modificat aspectul exterior al paletei, acum este perfect mata si arata mai elegant. Ca dimensiuni, nu s-a modificat nimic – la fel de ingusta ca si pana acum, include 12 pastile a cate 1,1g fiecare.

Iata cum arata inauntru:

Toate nuantele sunt perfect mate si, bazat strict pe experienta cu swatch-urile, formula mi se pare mult imbunatatita. Nu am mai avut la fel de mult fallout ca la celelalte palete Sleek. Pentru swatch-uri, am folosit Urban Decay Primer Potion ca baza, in varianta Eden – este cea mata.

Orbit – un verde smarald extrem care s-a aplicat foarte uniform si neted din prima;

Ink – un bleumarin intens ce arata usor cremos;

Highness – un mov vibrant absolut superb ce duce cu gandul la tinutele regale, dar putin mai capricios la aplicare;

Thunder – un gri sobolan cu o textura usor satinata care nu a necesitat absolut nici un efort pentru a arata superb;

Maple – un brun roscat perfect pentru vremea de afara;

Flesh – un nude-piersiciu care aproape ca se contopeste cu nuanta pielii mele, dar putin mai uscat la aplicare.

Noir – o formula vizibil imbunatatita a acestei non-culori fata de paletele anterioare, desi acum bate usor spre verde intr-o anumita lumina, insa extrem de usor de aplicat;

Dune – un crem deschis care este EXACT nuanta pielii mele, ceea ce imi place;

Pillow Talk – un alb curat a carei formula nu ma incanta pe cat de tare mi-as fi dorit atunci cand am facut swatch-ul;

Paper Bag – un maro-ciocolatiu veritabil absolut superb si extrem de util pentru machiajul de zi, dar si pentru seara;

Villain – un burgund elegant care scoate dracusorul din noi si imbie la un smokey senzual, cu o textura foarte placuta;

Fern – un verde inchis cum imi doream de ceva timp, frumos ca nuanta dar putin mai dificil cand vine vorba de lucrat cu el pentru ca nu se aplica perfect uniform.

Cum mi se pare aceasta paleta: Foarte, foarte frumoasa ca si selectie de culori, mult mai buna din punct de vedere calitate produs si foarte actuala ca textura. Este extrem de versatila, ofera nenumarate variante de combinatii de culori, insa sfatul meu este sa incercati, cu preponderenta, cate una din nuantele din randul de sus impreuna cu corespondenta sa din randul de jos. Asocierile facute de producator in momentul in care a asezat culorile in paleta sunt chiar inspirate – Orbit cu Thunder, Ink cu Maple, Highness cu Flesh (cred ca aceasta este cea mai expresiva combinatie de culori din paleta), Noir cu Paper Bag (pentru un smokey super intens si dramatic, deja o vad in fata ochilor si cred ca va fi si urmatorul machiaj pe acest blog), Dune cu Villain si Pillow Talk cu Fern. Desigur, combinatiile de culori sunt la alegerea fiecaruia, acesta este doar un pont.

Unde o puteti gasi: pe www.makeup-shop.ro

Cat costa: 45,99 lei.

Recomandat: DA. Cu exceptia a 2-3 nuante ceva mai mofturoase, culorile arata foarte bine si nu necesita efort de blending mai deloc.

4 thoughts on “Overview & Swatches: Sleek Make-up i-Divine Ultra Mattes Palette – Darks

  1. Si eu detin paleta, prima paletuta de la Sleek din colectia mea (nu prea mare), inca nu am reusit sa incerc toate culorile, dar intr-adevar nuanta Flesh e foarte prafoasa :( chiar azi dimineata ma machiam cu ea si parca nu se prindea de pleoapa, peste primerul Revlon. Luand in considerare pretul peletei mi se pare super ok calitate-pret. Iti multumesc Anca pt review imi place sa citesc parerea profesionistilor despre produsele pe care le detin, si nu numai :)

  2. Combinatia Highness cu Flesh mi se pare potrivita mie, ma atrage la prima vedere. Astept cu nerabdare urmatoarea postare, care inteleg ca e un smokey eyes cu nuantele mentionate (apropo, am observat inclinatia ta catre look-urile dramatice) si daca se poate un tutorial, as fi foarte fericita!

  3. Pingback: Neo-Dramatic Make-up Tutorial – Dark Eyes & Dark Lips | Anca Buzea Makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>