Bridal Make-up: Before/After

Din cand in cand, am norocul sa intalnesc persoane minunate, fata de care am o simpatie fulgeratoare din prima secunda, dinainte sa apucam sa ne cunoastem mai bine. Nu stiu ce anume provoaca acest lucru, stiu doar ca imi place foarte mult cand se intampla :) Este un fel de chimie care ma ajuta sa lucrez mai bine, as zice eu.

Alexandra, frumoasa mireasa din pozele de mai jos, a fost atat de draguta incat a propus sa facem si poze de before, nu doar de after. Din experienta mea, acest lucru este foarte rar intalnit. Toata lumea vrea sa vada numai pozele de dupa machiaj :) Asa ca va imaginati cat de surprinsa am fost atunci cand mi-a zis “ah, ai adus aparatul? bun, hai sa facem si poza nemachiata!” Nu cred ca as fi indraznit sa-i propun aceasta idee. Asa ca ii multumesc din suflet pentru candoare si initiativa!

Nu-i asa ca e frumoasa? :)

One thought on “Bridal Make-up: Before/After

  1. Wow,fff frumos machiajul,o mireasa superba.bravo Anca! ce blush ai folosit? poate faci un post cu blush-uri pt perioada iernii.mersi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>