Update despre giveaway-uri si altele..

Stiu ca am lipsit mai multicel, in afara de postarea anterioara despre cum sa iti alegi fondul de ten, nu am apucat sa postez mai nimic in ultima vreme, insa asta se datoreaza catorva proiecte frumoase despre care va voi povesti mai jos. In afara de asta, de cand a inceput sezonul de nunti si botezuri, timpul liber s-a limitat destul de mult, dar promit sa ma revansez cu postari noi si cateva surprize.

As vrea sa incep prin a le multumi fetelor care au primit BB Cream-urile Garnier pentru ca mi-au scris sa ma anunte ca este totul in regula. Le voi ruga ca, dupa ce isi fac cat de cat o parere despre produs, sa-mi scrie cateva randuri cu impresiile lor, sunt tare curioasa :)

Referitor la giveaway-ul Sensiblu, am fost anuntata de catre sponsor ca premiile au plecat deja spre castigatoare si astept vesti din partea fetelor atunci cand le primesc ca sa fiu sigura ca este totul ok si toata lumea multumita.

Daca v-ati uitat la MasterChef, va recomand sa nu ratati numarul de iunie al revistei The One pentru un articol foarte frumos scris de catre prietena mea, Cristina Sima, despre iubitul ei, Florin Dumitrescu. Mai jos, avem un making of realizat superb de Remus Achim:

Putin mai tarziu, in luna iulie, veti putea vedea machiaje realizate de mine in pictoriale pentru Glamour si FHM, iata un mic preview:

Making of FHM iulie-august 2012

Glamour iulie 2012

Sper sa va placa si promit sa revin cat de curand cu cateva review-uri de produs. Am descoperit cateva produse care imi plac foarte mult si abia astept sa le impartasesc cu voi :)

 

6 thoughts on “Update despre giveaway-uri si altele..

  1. Buna Anca,
    eu am confirmat deja primirea – love them all :)
    Promit sa revin cu cateva impresii pe blog dupa o perioada de utilizare,
    Spor la lucru si relaxare placuta in pauze/concediu placut!

    • Stiu ca tot zic ca voi gasi o solutie si nu am facut-o inca, dar daca trec cu bine peste saptamana viitoare, promit (aici, in scris) sa ne vedem la o cafea! Vreau neaparat sa iti fac o vizita la restaurant :)

  2. Nu cumva ai fost prezenta acum putin timp la deschiderea sau re-inventarea restaurantului sau ? Am vazut niste imagini si cred ca te-am vazut pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>