TAG: 10 Little Secrets

Am vazut tag-ul asta la MissChievous si mi s-a parut foarte dragut sa vad si o alta latura a ei. Pe langa asta, m-a facut sa-mi dau seama ca eu nu prea postez lucruri care nu au legatura cu make-up-ul, asa ca de data asta voi face o exceptie. Daca va place ideea, m-as bucura sa o preluati (cele care aveti blog) sau sa raspundeti in comentarii, mai jos. :)

1. What is one product that makes you feel like a million dollars?/ Care este produsul care te face sa te simti extraordinar?

Rujul in culori intense: rosu sau portocaliu vara, mov sau negru iarna. Imi place sa accesorisez o tinuta simpla cu un ruj intens.

2. What is your skincare secret? (A passed down skin care tip)/ Care este secretul tau de skincare? (Un secret primit de la altcineva)

Mama m-a invatat cat de importanta este hidratarea tenului, iar in cautarile mele continue pentru produsul-minune, pot spune ca n-am gasit nimic mai eficient decat Caudalie Beauty Elixir.

3. Share your hair care secret?/ Impartaseste secretul tau de ingrijire a parului.

In primul rand, am renuntat la vopsitul parului. Personal, am avut experiente foarte neplacute si ajunsesem sa-l distrug complet. De asemenea foarte important, nu il spal mai des de 4-5 zile. Si ca produse preferate ar fi John Frieda Brilliant Brunette Shampoo&Conditioner, toata gama Moroccanoil (incercati mai ales masca regeneratoare de par, este absolut geniala!) si uleiul de par MacadamiaOil.

4. What is your biggest diet rule?/Care este cea mai importanta regula a ta dpdv dieta?

Aici chiar nu sunt un exemplu bun, in ultimele luni am avut perioade in care nu manancam deloc, ca apoi sa mananc numai pizza si dulciuri (a fost pe fond nervos si am slabit foarte mult). Acum incerc sa revin la o dieta mai echilibrata bazata pe legume si fructe proaspete si peste. Lucrul care m-a salvat intotdeauna, atat la aspectul exterior, cat si la metabolism, a fost ceaiul verde.

5. Share your workout tips?/ Impartaseste-ti secretele de miscare/sport.

Pentru mine, este foarte greu sa ma tin de sala daca fac strict cardio si greutati, am nevoie de ceva mai antrenant pentru a-mi mentine interesul. Tae-bo-ul mi-a placut foarte mult pentru ca e un mix intre multe sporturi (m-a tinut 4 ani de zile), iar recent am descoperit placerea sacului de box unde imi descarc toti nervii si imi consum energia :)

6. Which perfume is your secret weapon?/ Ce parfum este arma ta secreta?

Aici ar fi doua: The Different Company Sublime Balkiss si Costume National The Scent. Amandoua au starnit foarte multe complimente si niste reactii… interesante :)

7. Show us a clothing item of yours which always turns heads/ Arata-ne un obiect de imbracaminte din garderoba ta care atrage mereu privirile.

Categoric rochia din poza de mai jos – este foarte colorata, foarte mulata si semi-transparenta :) Nu am poze cu mine in aceasta rochie, dar am gasit pe Google :)

8. What is your most treasured piece of jewelry?/ Care este bijuteria ta cea mai de pret?

Nefiind o persoana consecventa, am crush-uri sezoniere pentru diferite bijuterii, le port pana ma satur de el si trec la urmatoarele piese. Insa am pastrat o pereche de cercei de aur cu perle si diamante primita de la mama cand aveam 13 ani – desi nu ii mai port, tin foarte mult la ei.

9. Who is your style crush?/ Cine este style icon-ul tau?

Nu am un style icon, ma imbrac conform starii mele din acel moment si imi plac multe stiluri pe care le combin in felul meu – Diana mi-a spus ca am un stil glam rock, si sunt de acord cu ea in 90% din cazuri, dar am momente in care combin retro glam cu clasic american, edgy british cu ceva ce eu numesc bronze goddess :) Nu port motive florale si nu-mi plac imprimeurile sau combinatiile de imprimeuri extrem de incarcate, prefer hainele uni care ies in evidenta prin taieturi sau materiale interesante. Si mizez foarte mult pe accesorii-statement, ador colierele masive, glam.

10. Tell us something we don’t know about you/ Spune-ne ceva ce nu stim despre tine.

Nu stiu sa merg pe bicicleta si nu cred ca voi invata prea curand..

Acum, astept raspunsurile voastre :) Daca aveti blog si faceti tag-ul asta, lasati link-ul in comment box, abia astept sa vad ce raspundeti ;) As fi curioasa sa vad ce au de spus Koko, Anda Zelenca, Ami, Camelia, Zuzele, fashioninmyeyes si mai tot blogrollul meu, dar nu vreau sa oblig pe nimeni.

21 thoughts on “TAG: 10 Little Secrets

  1. Foarte tare tag-ul, felicitari! Iar daca o sa vrei candva sa inveti sa mergi pe bicicleta te invat oricand, eu oricum ies odata la 2 zile cu bicicleta afara. Te pup!

  2. Ai fost foarte simpatica la faza cu bicicleta. Interesanta postarea, in felul acesta descoperim lucruri noi despre tine. Imi place mult blogul, felicitari. Eu stiu sa merg cu bicicleta dar nu stiu sa innot, mi-e frica de apa.

  3. Multumesc mult de nominalizare :D

    De faza cu bicicleta – eu am invatat sa merg singurica acum vreo 15 ani, dar nici ca am mai incercat de atunci. Nu stiu de ce, mi’e frica :) )

    Te pup!

  4. Salut Anca,

    Am vazut ca Beauty Elixir de la Caudalie netezeste fata, inchide porii si aduce luminozitate tenului. As vrea si eu sa mi-l cumpar, dar imi este frica sa nu imi dea un aspect lucios tenului. Eu am ten problematic, mi-e sa nu imi luceasca fata. Tu ce crezi, la tine cum e?

  5. Buna Anca.f amuzant postul(la faza cu bicicleta)…iar rochia imi place la nebunie! o intrebare as avea: ce anticearcan de la mac ti se pare cel mai ok? ma refer sa reziste,sa acopere(zona de sub ochi e mai inchisa ca si culoare) si sa nu se stranga sub ochi,nu imi dau seama care e mai ok,solid sau lichid?

  6. revin…am omis sa iti mai cer un sfat..cum se alege cel mai corect culoarea anticearcanului?tb sa fie mai deschisa decat fdt,la fel,mai inchis?tocmai ce-am vrut sa iau un anticearcan si fata de acolo,mi-a aratat mai inchis decat fdt,si nu mi se pare ok,parerea mea…multumesc.

  7. Buna, ti-am mai scris odata ,dar vad ca nu mi-a aparit postul – este vreo problema cu ce te-am intrebat?

    Ma intereseaza sa stiu de unde procuri produsele- John Frieda Brilliant Brunette Shampoo&Conditioner + toata gama Moroccanoil ?

    te rog daca vrei poti sa-mi raspunzi si in privat , numai vreau sa incerc si eu si nu stiu unde le-as putea gasi…

    Multumesc si astept raspuns- [email protected]

    • Nu am primit intrebarea ta pana acum. Morrocanoil le iau de pe strawberrynet.com iar John Frieda mi le aduce o prietena din Londra. Iar produsele Macadamia Oil sunt acum importate de TopLine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>