Inscrieri Giveaway Sensiblu

Gasiti mai jos listele cu inscrierile voastre – am impartit pe categorii in functie de premiul ales. Cititi cu atentie pana la final pentru ca am cateva nelamuriri si am nevoie de raspunsurile voastre cat mai repede.

IMPORTANT:

1. Am primit o inscriere cu numele Ladyfunk pentru premiul A, dar nu am un nume complet sau un ID de Fb. Am specificat foarte clar ca am nevoie de aceste detalii, lasa-mi-l intr-un comment mai jos, te rog.

2. Oana T. – am nevoie de numele tau de familie. Scrie-l intr-un comment mai jos, te rog.

3. Inscrierea cu numele Ra Mona – Chocolate – nu ai optat pentru nici un premiu, am nevoie sa stiu in ce categorie te incadrez. Astept alegerea ta intr-un comment mai jos.

4. Inscrierile cu numele Cristina Ioana, Mary Elisa, Andra Katerina, Carmen Elena, Raluca MissR – am nevoie de numele voastre de familie.

 

 

13 thoughts on “Inscrieri Giveaway Sensiblu

  1. buna
    se mai pot face inscrieri?daca,da optiunea mea este premiul A iar numele Patrascu Mihaela.
    multumesc si bafta !

  2. Inscrierile s-au incheiat vineri dupa-amiaza, ora 16. Asta nu inseamna ca trebuie sa afisez anuntul in secunda urmatoare. Sunt peste 200 de inscrieri, acum le sortez. In momentul in care se vor anunta castigatoarele, va fi foarte clar pentru toata lumea. Multumesc!

    • Nimeni nu a zis ca in secunda urmatoare trebuie anuntat castigatorul; doar ca era data o data limita, vineri, si logica mea m-a facut sa cred ca tot vineri se vor anunta castigatorii din moment ce nu era afisata data anuntarii castigatorului . Of, of!

  3. eu apar inscrisa ca si ccarmen elena – dk e vorba de mine :) atunci mare mare bucurie….- chetroiu carmen elena – numele intreg.

  4. Pingback: Anunt Castigatoare Giveaway Sensiblu | Anca Buzea Makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>