Fresh&Easy Day Make-Up

Acesta este unul dintre machiajele mele preferate de toata ziua pentru ca nu este deloc incarcat, se realizeaza extrem de usor si accentueaza usor trasaturile in asa fel incat nici nu ies pe usa aratand de parca nu m-am machiat deloc.

Pregatirea tenului este foarte importanta – eu folosesc crema pentru zona ochilor, serum pentru fata si o crema hidratanta de zi. Las sa actioneze aproximativ 10 minute, timp in care ma imbrac si imi pregatesc geanta cu tot ce am nevoie in ziua respectiva, si abia apoi ma apuc de machiaj.

Aplicati baza folosind produsele voastre obsinuite – fond de ten, anti-cearcan sau corector daca este nevoie, pudra pentru fixare si conturati usor sprancenele.

Pentru ochi, aveti nevoie strict de un fard-crema, un creion kohl negru si mascara. Se aplica fardul-crema de la linia genelor pana in pliu unde se pierde discret si se foloseste creionul kohl in linia genelor. Estompati usor creionul cu o pensula-creion. Mascara neagra si cam atat :)

Eu am ales sa folosesc creionul negru si sub genele inferioare dar am mers pana in dreptul pupilei, nu mai mult spre coltul intern, pentru a da luminozitate machiajului. Daca stiti ca vi se intinde usor creionul in timpul zilei, fixati cu un fard negru, preferabil mat.

Fata:

- Fond de ten M.A.C. Face & Body C3

- Studio Finish Concealer NW15

- Make Up For Ever Super Matte Loose Powder – 14

- Blush Deborah Milano -04 Spicy + M.A.C. Powder Blush – Sunbasque

- Victoria’s Secret Luminous Cheek & Face Highlighter – Sea Shells

Ochi:

- M.A.C. Paint Pot – Indianwood

- M.A.C. Eye Kohl – Smolder

- M.A.C. Eyeshadow – Carbon

- Maybelline One by One Mascara

- Anastasia Beverly Hills Beauty Express For Brows And Eyes – Brunette pentru sprancene

Buze:

Vaseline Lip Therapy incolor

 Later edit: pentru persoanele care s-au inscris la giveaway-ul Boots-No7 – este necesar sa bifati toate conditiile de inscriere pentru a va califica in concurs. Am remarcat ca sunt aproximativ 150 de inscrieri prin comentarii in acest moment, dar numai 66 de persoane au indeplinit conditia nr3, aceea care spune ca trebuie sa dati click pe butonul de Recommend care este la inceputul articolului, chiar sub titlu. In felul acesta, chiar daca ati indeplinit restul conditiilor, nu va puteti califica pentru premii. Cel mai bine ar fi sa va asigurati ca nu uitati nici una din conditii ca sa nu fie nemultumiri la final, cand voi alege castigatoarele.

15 thoughts on “Fresh&Easy Day Make-Up

  1. mereu iti vad pozele, admir machiajele, uneori imi pare ca nici nu te-ai machiat(deh..necunoscatoare), mi-ar place sa particip la un soi de sesiune de invatare a machiajul basic, adica chestii relativ simple dar foarte importante, cum sa folosesti un fond de ten bun, iluminnator, blush, cateva culori minime de farduri, insa sa stii ca invat incet incet si te apreciez mult ca impartasesti cu noi detaliile.

  2. Daca nu ma insel [ceea ce sper sa nu se intample], te-am vazut astazi in zona Victoriei si pe la Starbucks si nu ma puteam abtine din a-ti admira machiajul superb <3

  3. Buna Anca!
    Voiam sa te intreb de unde ti-ai luat fondul de ten M.A.C. face and body foundation, din M.A.C. Baneasa cumva? Am vazut ca este foarte apreciat in randul make-up guru`s si as vrea sa-mi cumpar si eu.
    PS: Te urmaresc zilnic, esti o frumoasa si foarte talentata.
    Succes pe mai departe!

  4. privind pozele ma gandeam ce nuanta frumoasa ai pe buze .am ramas uimit cand am vazut ca ai folosit un luciu inclos.te invidiez p ca eu am buzele ft pigmentate si majoritatea rujurilor isi schimba culoarea in simai inchis cand le aplic.bine eu sunt fana buzelor bej-crem-nude :D

  5. Foarte frumos machiajul, mereu am ceva de invatat din machiajele tale, incerc si eu sa le reproduc, sunt incepatoare, dar ma straduiesc :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>