Winter Extravaganza – Not Your Everyday Make-Up!

Ziceam zilele trecute, pe pagina de Facebook ce-i drept, ca mi-e dor sa fac o mica nebunie, un machiaj putin mai extravagant, dar care sa poata fi purtat totusi, poate la o petrecere tematica de Craciun sau Revelion.

Se pare ca ce am dorit eu sa realizez si ceea ce este in stare sa surprinda camera mea foto nu s-au potrivit in totalitate, asa ca va rog sa scuzati variatia de lumini din pozele de mai jos. Totul se datoreaza efortului meu de a surprinde anumite detalii ale machiajului, detalii care aratau atat de frumos live, dar pe care, pur si simplu, nu am reusit sa le evidentiez in poze.

De data asta nu am poze intermediare din simplul motiv ca m-am lasat dusa de val si nu am mai stiut sa ma opresc la timp sa surprind etapele :) Daca va place ceva anume din machiaj, astept intrebarile voastre si va voi explica ce si cum.

Detaliul care mi-ar fi placut sa-l suprind la adevarata lui intensitate era pigmentul auriu dus din pliu in jos pe pomete, imbinat apoi cu blush-ul roz. Iar pe buze, mixul de pigmenti asezat peste o baza alba. Sper sa se vada totusi ceva :)

P.S.: Daca va place accesoriul de par si ati vrea sa purtati asa ceva, il gasiti pe www.fandacsia.ro – eu am descoperit-o pe fata care le face la un targ in acest week-end si mi-a placut tare mult de ea! Am mai vazut cateva modele pe care mi le-am trecut in wishlist ;)
Sfatul meu este sa discutati cu ea si sa o lasati sa va recomande ce crede ca vi s-a potrivi, are un ochi foarte bun!

11 thoughts on “Winter Extravaganza – Not Your Everyday Make-Up!

  1. e foarte misto machiajul; eu sunt fan machiaj dramatic, bine, pe altcienva, caci pe mine rar aplic;)
    e foarte msito si accesoriul de par ;)

  2. .. cand am vazut machiajul + accesoriul de par m-am gandit ca arati fooooarte bine (iubesc culoarea de pe buze <3) si ca.. felul cum arati ma duce cu gandul la o doamna comandant ceva, cu un stil foarte bossy, clasic si sexy :)

  3. Multumesc, e cu adevarat speciala palaria :)

    @Ana Maria: si pe mine m-a dus cu gandul la ceva military cand am vazut pozele, e datorita acestei nuante de verde ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>