Sleek Make-Up Storm Palette Overview

In ultima luna, am strans destul de multe produse noi si incerc sa imi fac timp sa vi le prezint pe fiecare in parte pentru ca sunt absolut incantatoare.

Produsele Sleek Make-Up sunt o varianta foarte accesibila pentru pasionatele de make-up, usurand obtinerea unei sumedenii de stiluri in schimbul unor costuri reduse. Mie imi plac foarte mult produsele lor, asa ca va voi mai arata cateva in zilele ce urmeaza. Astazi voi incepe cu paleta i-Divine Storm pentru ca are niste culori absolut superbe si extrem de potrivite pentru sezonul de toamna-iarna.  

Nuantele de maro, verde smarald, auriu, roz pudrat, mov-pruna, albastru-indigo imi inspira machiaje dramatice, senzuale pentru seara, dar si machiaje discrete, in stilul bohemian-chic, pentru zi.

O gasiti aici la Mya-Shop, pret 34,99 RON.

Tot de la Sleek Make-Up, mi-au mai placut si Oh So Special Palette si Primer Palette iar Bad Girl Palette a fost pusa in folosinta aici.

Stiu ca majoritatea dintre voi aveti deja produse Sleek – voua cum vi se par/ ce palete Sleek va plac?

10 thoughts on “Sleek Make-Up Storm Palette Overview

  1. Buna Anca!
    Te urmaresc de ceva timp si imi place!
    Vroiam sa te intreb daca te-ai pensat vreodata la Anastasia Beverly Hills la salon?Daca da, cum e?

  2. si eu mi-am comandat doua paletute sleek de la myashop si inca astept sa ajunga!sunt nerabdatoare.dar nu imi prea place coperta aia de pe paleta,se poate da jos?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>