REVIEW: Stage Line Professional Make-Up H-Definition Cover Foundation

stage line h-definition cover foundationTip de ten: toate tipurile, in special cel sensibil.

Grad de acoperire: ridicat.

Gama Stage este ceva mai nou intrata pe piata romaneasca, eu am descoperit-o in luna ianuarie 2013 cand am testat cateva fonduri de ten si produse de ingrijire a tenului. Astazi voi vorbi strict despre fondul de ten HD care mi se pare ideal pentru tenul mixt, gras/uleios sau acneic. Cu toate ca este descris ca un fond de ten potrivit tuturor tipurilor de ten, nu il folosesc pe un ten uscat pentru ca, utilizat zilnic, are tendinta de a-l usca si mai tare.

In schimb, este un fond de ten ce arata superb pe tenul gras/uleios si care acopera orice semn, cicatrice, pata pigmentara, chiar si cearcane, intr-un mod superb. Nu il recomand absolut deloc pentru un ten matur!

TIP: Tenul arata natural atata timp cat produsul este folosit cu moderatie. Nu aplicati mult dintr-o data pentru ca veti obtine un aspect extrem de incarcat.

stage hd cover foundationAm remarcat ca ajuta la stoparea productiei de sebum ce este mereu intalnita la tenurile grase pe parcursul zilei – retusarea tenului este redusa la minim, iar rezistenta machiajului este sporita, ceea ce este intotdeauna principala problema cu machiajul de ocazie (de exemplu) pe tenul gras.

TIP: Este un fond de ten pe baza de silicon asa ca este indicat sa aveti putina grija la produsele folosite inainte de aplicarea acestuia. Acest fond de ten va arata cel mai bine daca este pregatit tenul cu Stage Line Silk Veil – un primer siliconat ce va nivela porii.

Modalitate de aplicare: Se aplica cel mai bine cu o pensula plata din fibre sintetice, cum este 30N de la Make Up For Ever sau Real Techniques Foundation Brush. Fiind un fond de ten cremos-compact, acest tip de pensula va ajuta sa “trageti” produsul pentru a-i da consistenta dorita.

make-up-for-ever-hd-brush-30n

angledfoundationbrush

 

 

 

 

 

 

Cantitate: 30g.

Pret: 89lei.

Disponibilitate: pe site-ul www.tienda.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>