Ce produse am folosit cel mai mult..

Ma uitam zilele astea in case-urile de make-up (da, case-uri. Am nevoie de foarte multe produse pentru ca lucrez in domeniu, desi cred ca le-as cumpara si fara scuza asta) si am constatat cat de mult imi plac anumite produse, atat de mult incat le consum integral si le recumpar mereu. Le voi enumera mai jos, poate va ajuta de vreun fel sau va vin idei. Majoritatea produselor sunt de la branduri profesionale deoarece cu acestea lucrez. Incerc sa va dau si cateva idei de produse mai accesibile ca pret dar nu pot sa recomand ceva ce nu am incercat.

La capitolul baza si machiajul tenului, trec prin multe recipiente de M.A.C. Fix +, spray pentru fixarea machiajului insa mie imi place cel mai mult pentru prospetimea si textura minunata pe care o da tenului, M.A.C. Face and Body, fondul meu de ten preferat pentru ca nu incarca absolut deloc tenul chiar daca il aplic in mai multe straturi, M.A.C. Mineralize Skinfinish Natural pentru ca este pudra ideala pentru zilele insorite, in care lumina naturala este mai puternica, Make Up For Ever Super Matte Loose Powder, All Mat Face Matifying Primer si Mist and Fix, NARS SheerGlow Foundation. De asemenea, M.A.C. Harmony este cel mai mult folosit blush, impreuna cu Benefit Hoola si iluminatorul Whisper of Gilt de care nu ma mai satur.

In ceea ce priveste machiajul ochilor, observ ca trec prin multe borcanase de M.A.C Paint Pot Groundwork si Soft Ochre, Fluidline negru si maro, Maybelline One by One Volum’ Mascara, L’Oreal 4D Mascara, M.A.C. Pigment – Vanilla si Tan, Make Up For Ever Eyeshadow – Espresso si creionul kohl de culoarea untului de la Max Factor al carui numar s-a dus de mult insa il recunosc cand il vad in magazin. Cateva nuante de fard de la M.A.C. pe care le-am consumat complet sunt Fig1, Espresso, Short Shorts, Satin Taupe, Saffron, Vibrant Grape, Embark, Carbonized si Carbon.

Pentru buze, preferatele sunt nuantele de rosu atat de la M.A.C. cat si de la Make Up For Ever pentru ca sunt cele mai rezistente – rujurile Lady Danger si Russian Red, chiar si Ruby Woo desi usuca buzele foarte tare, creioanele Cherry si Redd de la M.A.C. impreuna cu Aqua Lip nuanta 8C.

In ceea ce priveste gama de skincare, sunt absolut innebunita dupa produsele Melvita (le gasiti in farmaciile Sensiblu) si Bioderma (tot acolo). De la Melvita, ador in mod extra-super special gelul hidratant Hydrastim, nu pot sa traiesc fara el sincer :) Imi mai plac apele lor florale si uleiul uscat pentru corp. Bioderma are o gama absolut fantastica de lotiune micelara care demachiaza instant ochii fara sa ii irite, chiar daca port mult eyeliner se duce totul foarte usor.

Strict din auzite, am inteles ca Maybelline a scos un fond de ten absolut divin – Fit Me Foundation, l-ati incercat? Toate persoanele care l-au cumparat au fost extrem de multumite asa ca sunt foarte curioasa. Vreau sa-l cumpar zilele acestea si ii voi face un review in curand. La cat de mult ador rimelurile lor, sunt destul de entuziasmata si de acest produs :)

Daca aveti si alte idei de produse care va incanta mult de tot, sunt curioasa sa aflu asa ca va rog sa le scrieti mai jos, in sectiunea de comentarii.

12 thoughts on “Ce produse am folosit cel mai mult..

  1. Fit me l-am incercat ! Am profitat de reducerile de pe feelunique.com si cred ca am facut bine ca l-am luat! Chiar isi merita toate review-urile pozitive! :)

  2. Eu am primit de la o prietena un produs care mi-a schimbat viata, pentru ca acopera foarte bine cearcanele: Correcteurs Creme Professionnels, de la Parisax. Am mai achizitionat de curand lotiunea micelara Sensibio H2O de la Bioderma care este geniala, demachiaza excelent (dar care miroase un pic…dubios). Trebuie sa achizitionez un fond de ten in curand, asa ca astept sa ne spui care-i treaba cu Fit Me Foundation.

    • M-ai facut curioasa cu acel corector de la Parisax, de la ei am doar pensule. Cu prima ocazie cand ajung la magazinul lor, il voi testa :) Multumesc de sugestie! Si promit sa nu intarzii prea mult cu review-ul de fond de ten :)

  3. Foarte bun articolul :) Si eu am sa astept parerea ta despre fondul de ten de la maybelline, am nevoie de un fond de ten in curand… Ne-ai putea spune si ce creme pt fata si ochi folosesti in mod deosebit? Pt ca inainte de a ne machia,trebuie sa ne hidratam tenul,nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>