2 castigatoare noi la giveaway-ul Sensiblu

Pentru ca nu am primit nici un raspuns din partea a 2 castigatoare, am ales doua nume noi: cele doua castigatoare sunt ALINA VICOL (pentru premiul A) si CATALINA OPREA (pentru premiul B).

Felicitari si astept detaliile voastre de livrare (adresa fizica, telefon mobil, cod postal) pe adresa [email protected], impreuna cu linkurile de Recommend pentru articol si un screen shot cu like-urile catre Anca Buzea Make-Up si Sensiblu.

7 thoughts on “2 castigatoare noi la giveaway-ul Sensiblu

  1. Da…norocoase ! Felicitari!
    Anca, daca sunt abonata prin e-mail trebuie sa primesc in casuta mea cand postezi un nou articol pe blog?

  2. Nu, sunt abonata dar vad ca nu am primit postari . Am incercat sa ma reabonez si imi spune ca sunt deja abonata.

    • Din pacate, mailurile pleaca din feedburner, nu din serverul care imi gazduieste blogul asa ca nu pot controla citirea feed-urilor (aceasta se face automat, in mod periodic). Am rugat pe cineva sa se uite, sa vedem ce se poate face Pana atunci, sper sa revii direct pe site ca sa poti vedea postarile noi :)

  3. Am revenit de fiecare data pe site…
    Mi s-a mai intamplat sa nu primesc postari cand eram abonata pe un alt blog si problema atunci a fost ca eram abonata la .com in loc de .ro. Blogul avea 2 obtiuni, dar al tau nu cred ca are, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>