Tried&Tested: No.7 Heavenly Hydration Moisture Mask

V-am povestit cate ceva despre produsele cumparate de la Boots – No.7 si am promis review-uri asa ca acum revin cu detalii despre masca hidratanta de fata.

O scurta descriere oficiala:

“Rasfata-ti pielea cu aceasta crema spumoasa luxurianta, delicios de usoara si de fina.Cu un efect imediat de hidratare, iti va lasa tenul complet revitalizat. Contine vitaminele A,C si E precum si extract de mar revigorant. Este ca un miracol care lucreaza in profunzime pentru a catifela, calma, ridica si lumina tenul. Este hipoalergenic si nu contine parfum.”

Mod de utilizare: se poate folosi atat ca crema hidratanta, cat si ca masca. Dupa demachiere si curatare, se aplica produsul in strat foarte subtire, daca doriti sa o folositi pe post de crema. Ca tratament intensiv de hidratare, aplicati un strat mai gros pe fata si gat si lasati sa actioneze minim 10 minute inainte de a indeparta cu un prosop curat sau cu un servetel.

Pareri personale: momentan, am tenul foarte uscat asa ca am folosit-o direct ca masca hidratanta. Am demachiat tenul bine-bine, am curatat cu un exfoliant usor pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata si am aplicat mascuta in strat destul de gros pe toata fata si pe gat. Am lasat-o aproximativ 25 de minute sa actioneze, timp in care vedeam cum este absorbita de catre tenul insetat :)

La inceput, am avut o senzatie extrem de placuta de calmare a pielii, exact cum a promis, dupa care simteam cum se relaxeaza efectiv pentru ca primeste hidratarea necesara. In functie de cat de repede si de mult intra in piele va veti da seama cata nevoie avea tenul vostru de acest tratament.

Am indepartat-o dupa 25 de minute usor, cu un servetel, si n-am mai aplicat nimic dupa aceea. Senzatia la atingere era de catifelare extrema, dar eu am simtit si ca am tenul extrem de curat dupa experienta asta. Mi-a calmat roseata din anumite zone ale fetei, avand tenul mai uscat in perioada aceasta a devenit si foarte sensibil la orice.

Nu am mai simtit nevoia de hidratare cu creme sau seruri in urmatoarele zile, dar am facut-o oricum, in cantitate mult mai mica, mai mult din reflex. Mi-a redat luminozitatea tenului, care din tern devenise piele de bebelus, si a uniformizat foarte bine pigmentul pielii.

Recomandat? Oooo da! :) Din tot sufletul si cu tot dragul! Incercati-o neaparat, este geniala! Mi se pare un inlocuitor excelent al tratamentelor de la salon.

Pret: 50lei in farmaciile Sensiblu.

Cantitate: 100ml.

Mod recomandat de utilizare: o data pe saptamana.

8 thoughts on “Tried&Tested: No.7 Heavenly Hydration Moisture Mask

  1. Gata, mi-o iau! Am o masca hidratanta de la Mario Badescu care e destul de ok, dar parca as vrea ceva si mai si ca am tenul foarte deshidratat de la peeling.

  2. o crema hidratanta foarte buna, o folosesc dupa sala pentru ca transpir foarte mult (imi apareau pete rosii pe fata de la deshidratare + ten uscat).. am primit-o de la o prietena din USA si e pe terminate.. ma bucur sa aflu acum ca se gaseste si la noi :D

    • Am prietene care au incercat produsul (au tenul gras) si au fost foarte multumite. Nu iti pot garanta ca este la fel pentru toata lumea, tot ce iti pot spune este ca ele nu au avut probleme.

  3. Pingback: First Autumn GIVEAWAY | Beauty Area

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>